wifi σε dreambox

Paidia mhpos mporo na exo kai ego mia voithia. Eimai kainourios sto Dreambox

Exo ena 800HD kai exo faei to internet na vro to plugin pou to kanei wireless

To adapter einai to Linksys WUSB54GC pou symfona me auta pou exo diavasei einai 100% symvato me to DM.

To image pou exo einai E2 v 0.10. Den mporo na vro to koumpi na anapsei to wlan. Exo valei to stikaki alla den to vlepei
Mhpos mpori kapoios na mou pei apo pou na katevaso to plougin?

To router mou einai to D-LINK Dir 855

Polla xairetismata apo thn souhida kai eyxaristo gia thn bohthia

Μάλλον πρέπει να αλλάξεις φίλε μου image δοκίμασε το dreamelite η το Gemini που σίγουρα έχουν drivers για usb wireless.

Προσπαθώ και ενσύρματα, μπαίνω στο interface του dreambox μέσω pc αλλά κάτι παίζει με το internet... Αργή πολύ η σύνδεση και τα κατεβάσματα από τα sites.
Το router μου είναι bautek. Εχετε υπόψιν σας κάτι?
Μήπως πρέπει να κάνω route την 80 port? Νομίζω το έχω κάνει αλλά και πάλι τζίφος...

Re: Απάντηση: Re: wifi σε dreambox

Σήμερα μου ήρθε από Αγγλία... χωρίς cd, χωρίς οδηγίες...
Αυτό χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις συνδέεται κατευθείαν με το wifi AP μου?

THanks...
αφου δινεις το λινκ επρεπε να δεις οτι εχει και αυτο http://www.ptm-sat.gr/files.php

Λοιπόν το αγόρασα, μου ήρθε απ' έξω, το εγκατέστησα, επικοινωνεί κανονικά με το AP μου, δίνει ip στον dreambox αλλά ο dreambox πάλι δεν έχει internet.Τι κάνω?
Είτε addons πάω να κατεβάσω, είτε software update μου απαντάει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον server...

Last edited:
Για δώσε σε παρακαλώ τα IPs και Gateways των
Dream
Bridge (αυτό που συνδέεις στον Dream, για να τον κάνεις ασύρματο)
Access point

Αυτή είναι η συνδεσμολογία σου?

attachment.php

Attachments

• DB-wifi.jpg
    DB-wifi.jpg
    21.8 KB · Views: 39
Ακριβώς... Μόλις άλλαξα image και βλέπω ότι πάει κομπλέ το internet... Μία ερώτηση: Σε pli image είμαι τώρα...
Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ό,τι κατεβαίνει από το internet???
Μπαίνω στον φάκελο var αλλά δεν βλέπω τίποτα...

Όταν το κατεβάζεις, σε ρωτάει που να το βάλει. Στο var σου λέει ότι το βάζει? Μου φάινεται πως δεν πάνε εκέι τα downloads των addons.

Αλλαξα image, γύρισα σε gemini 4.2 no bomb και με το vonets wifi είμαι κομπλέ...! Ευχαριστώ πολύ όλους

Re: Απάντηση: wifi σε dreambox

Αλλαξα image, γύρισα σε gemini 4.2 no bomb και με το vonets wifi είμαι κομπλέ...! Ευχαριστώ πολύ όλους

+1
Κι εγώ Gemini-ακός είμαι. Έτσι γνώρισα τον Dreambox 5 χρόνια πριν και ως σήμερα...