Wii και backup παιχνιδιών.

pemman

New member
21 October 2007
6
Υπάρχει κανένας που να ξέρει πως μπορώ να κάνω backup των παιχνιδιών μου και να τα παίζω στο Wii.
Έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια για τα chip που κυκλοφορούν αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

Το έχει κάνει κανένας;

Φιλε μου καλως ηρθες! -bye-

Τετοιου ειδους ερωτησεις ΔΕΝ επιτρεπεται να απαντουνται στο φορουμ εδώ, συμφωνα με τους κανονισμους....

ΑΝ θελει καποιος και γνωριζει λεπτομερειες (εγώ ΔΕΝ εχω Wii) καλυτερα θα ειναι να σου απαντησει μεσω PM....:drummer:

Εγώ πάλι δε νομίζω ότι οι κανονισμοί απαγορεύουν να μιλάμε για τα τσιπάκια στο hardware.
Ήδη υπάρχουν ένα σωρό threads για τσιπάκια στο 360 και ράδιο αρβύλα thread για το αν έσπασε το ps3.
Από την στιγμή που αγοράζεις μια κονσόλα είναι ιδιοκτησία σου και την κάνεις ότι θέλεις με την μόνη επίπτωση να χάσεις την εγγύηση.
Η συζήτηση περί πειρατικών τίτλων είναι άλλο θέμα που σωστά απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Φιλε μου καλως ηρθες! -bye-

Τετοιου ειδους ερωτησεις ΔΕΝ επιτρεπεται να απαντουνται στο φορουμ εδώ, συμφωνα με τους κανονισμους....

ΑΝ θελει καποιος και γνωριζει λεπτομερειες (εγώ ΔΕΝ εχω Wii) καλυτερα θα ειναι να σου απαντησει μεσω PM....:drummer:

Μήπως θα ήθελες να μου εξηγήσεις ποιά είναι η ερώτηση που έκανα η οποία ΔΕΝ επιτρέπεται ;;;;;;
Αν θές δείξτε το μου και στους κανονισμούς.
Θα ήθελα λοιπόν να σε ενημερώσω ότι μπορείς να επέμβεις σε οποιαδήποτε συσκευή και να κάνεις ότι θές. Να την τσιπάρεις, να την σπάσεις κ.τ.λ.
αυτό που απαγορεύεται είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντιγραφή (λογισμικού στην δική μας περίπτωση) κάτι το οποίο ΔΕΝ ανέφερα πουθενά.
Όπως λέω ξεκάθαρα θέλω να κάνω backup των παιχνιδιών πού έχω αγοράσει νομιμότατα και έχω χρυσοπληρώσει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Αυτό που υπάρχει πάντως στους κανόνες είναι το εξής και το οποίο προφανώς σου ξέφυγε : " ζ) Απαγορεύονται οι συστάσεις από έναν χρήστη σε άλλον σχετικά με τη συμπεριφορά του δεύτερου. Αρμόδιοι για το θέμα είναι οι Συντονιστές, και οι χρήστες που παρατηρούν ενοχλητική συμπεριφορά από κάποιο άτομο, οφείλουν να το αναφέρουν στους Συντονιστές με προσωπικό μήνυμα, οι οποίοι θα επιληφθούν του ζητήματος κατά την κρίση τους. "

Φιλικά πάντα....

Last edited:
Υπάρχει κανένας που να ξέρει πως μπορώ να κάνω backup των παιχνιδιών μου και να τα παίζω στο Wii.
Έχω διαβάσει κάποια πραγματάκια για τα chip που κυκλοφορούν αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

Το έχει κάνει κανένας;
ας επαναφέρουμε την ερώτηση λοιπόν!

μιας και εχω wii εδω και δυο μηνες (δυστηχως χωρις μοντ ακομα:( ) καθομαι και ψαχνω τι τρεχει με το wii γενικα οποτε μπορω να σου πω 2 -3 πραγματα.
πρωτα πρεπει να βρεις τι μοντελο dvd εχει το wii που εχεις εδω
αν εχεις το τελευταιο μοντελο οπως εγω τα περισσοτερα mod δεν σου κανουν
αυτα που σου κανουν ειναι τα d2ckey, argon, d2pro, d2cpro και wasabi
εγω εχω παραγγειλει το d2pro και περιμενω να μου ερθει να το βαλω μονος μου. μου φανηκε κοροιδια να δωσω 100 ευρω για να ανοιξει καποιος το wii και να κανει 10 κολλησεις οταν το mod κανει 30-40 ευρω. αν δεν ξερεις απο κολλησεις παντως και δεν θες να ασχοληθεις ξερω δυο site που στο κανουν με 100/75 ευρω αντιστοιχα
για τα παιχνιδια τωρα: να αντιγραψεις ενα παιχνιδι σου δεν ειναι ευκολο ουτε και αδυνατο. μπορεις να βρεις στο net πολλα guides πως να το κανεις. επιπλεον υπαρχουν tools με τα οποια μπορεις να μετατρεψεις το ntsc παιχνιδι που πηρες καταλαθος σε pal, να ενεργοποιησεις hardcore modes και πολλα αλλα
αν θες κατι αλλο ρωτα