Wii κονσολα. Ποια να παρω και με τι αξεσουαρ?

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Θελει ο μικρος να του παρω την κονσολα Wii.
Ειμαι ασχετος απο αυτα και χρειαζομαι βοηθεια.
Με ενδιαφερει μονο σαν παιχνιδομηχανη και οχι σαν player.
Τι εξτρα χρειαζεται να παρω?
Ταυτοχρονα το ψαχνω και μονος μου αλλα οι συμβουλες σας θα με βοηθουσαν πολυ...

Τωρα εχει το PS2 αλλα εχει παιξει σε φιλους το Wii και του αρεσει.

Αν μπορείς βρες μεταχειρισμένη, θα σου πάρει λιγότερο από 80. Απλά ίσως χρειαστεί να αγοράσεις δεύτερο χειριστήριο. Πρόσεξε όμως, τα παιχνίδια του wii είναι ακριβά οπότε ίσως θα πρέπει να τσεκάρεις το modmii (είναι σχετικά απλό αν έχεις χρόνο και βασικές γνώσεις η/υ)

Απ οτι καταλαβαινω πρεπει να παρω -τουλαχιστον- ενα 2ο remote χειριστηριο για να μπορει να παιξει με παρεα.
Βλεπω ομως διαφορές στις τιμες (απο 140 ευρω εως 200) που δεν μπορω μεχρι τωρα να εξηγησω...

H διαφορά είναι στα έξτρα που έχουν (τιμονιέρες, wii fit για γυμναστική). Επιμένω πάντως πως 140 ευρώ είναι πάρα πολλά. Τσέκαρε στο play.com και μετά στο e-bay για μεταχειρισμένο.

αν πάρεις το wii για ένα μικρό αλλά έντονο διάστημα (έτσι είναι οι έρωτες) σας βλέπω να στέλνετε το μικρό για ύπνο νωρίς ώστε να παίζετε με τη σύζυγο. Τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει στη συγκεκριμένη κονσόλα με ενθουσίασαν (και είμαι 36 χρονών). Το θεωρώ πολύ καλύτερο από το ps3 χωρίς να έχω δοκιμάσει όμως το τελευταίο με τα νέα χειριστήρια τα αντίστοιχα του wii. Είναι πολύ ζωντανό το gameplay και ιδιαίτερα παρείστικο. Αλλά θα το βαρεθείτε και εσείς και ο μικρός σχετικά εύκολα.

Τελικα για να παιξω το Wii Sports χρειαζομαι και κατι αλλο εκτος απο τα χειριστηρια?
Καποιο extension που μπαινει στην βαση του χειριστηριου?
Με εχουν μπερδεψει...

Δεν σε πρόλαβα. Είχε κολλήσει ο δικός μου με το σαβουροwii* επειδή το έβλεπε στους φίλους του, αλλά αντιστεκόμουν σθεναρά. Τελικά ο Αη-Βασίλης του φερε xbox με Kinect...... ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ. Ούτε χειριστήρια απλά, ούτε διπλά ούτε τριπλά.

*το σαβουροwii πάει στην σύγκριση γραφικών xbox360/ps3 με το wii που απλά δεν υφίσταται.

υπόψιν το Kinect δουλεύει άψογα και με κλειστά τελείως φώτα π.χ. με προτζέκτορα το βράδυ. Εκεί να δείς star wars ..... Τι wii και τρίχες κατσαρές. Για ρωτήστε τον τώρα ποιό προτιμάει...

Δεν σε πρόλαβα. Είχε κολλήσει ο δικός μου με το σαβουροwii* επειδή το έβλεπε στους φίλους του, αλλά αντιστεκόμουν σθεναρά. Τελικά ο Αη-Βασίλης του φερε xbox με Kinect...... ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ. Ούτε χειριστήρια απλά, ούτε διπλά ούτε τριπλά.

*το σαβουροwii πάει στην σύγκριση γραφικών xbox360/ps3 με το wii που απλά δεν υφίσταται.

υπόψιν το Kinect δουλεύει άψογα και με κλειστά τελείως φώτα π.χ. με προτζέκτορα το βράδυ. Εκεί να δείς star wars ..... Τι wii και τρίχες κατσαρές. Για ρωτήστε τον τώρα ποιό προτιμάει...

Δυστυχως ο Αϊ Βασιλης ... ψωνισε για φετος...

Αφου δεν βρηκα ενα κανονικο ξυλινο ποδοσφαιρακι, πηρα το Wii

Απάντηση: Re: Wii κονσολα. Ποια να παρω και με τι αξεσουαρ?

το wii U ? η το παλιο ? γιατι το wii U εχει πολυ καλυτερα γραφικα ...

Το παλιο..

Το νεο εχει πολυ περισσοτερα... γραφικα!!! Εννοώ λεφτά!! :BDGBGDB55:

Ηδη εχουν κανει καταληψη στην τηλεοραση...

μπορεί από γραφικά να υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά από gameplay τα σπάει το άτιμο. Και είναι και πολύ πιό κοινωνικό σε σχέση με τα συμβατικά ηλεκτρονικά. Βέβαια το παιδί σε κανένα εξάμηνο θα ψάχνεται για pc... Τουλάχιστον με τον ανηψιό μου αυτό έγινε.

To wii πιάνει σκόνες (το ανοίγουν τα παιδιά μου μια στο τόσο) , το PS3 αγοράστηκε αλλά πωλήθηκε σε μια εβδομάδα , μόνο το XBOX (και με kinect φυσικά) είναι κονσόλα που κρατάει το ενδιαφέρον για χρόνια και αξίζει σαν αγορά.

Από χτες κολλήσαμε και εμείς το μικρόβιο. Παρότι στον τομέα των γραφικών μειονεκτεί αισθητά σε σχέση με τις νεες κονσόλες, εν τουτοις η αίσθηση οτι είσαι μέσα στο παιχνίδι είναι άλλο πράγμα. Αρκεί να μην σπάσουμε την οθόνη σε κανένα σερβις στο τέννις ..

Δευτερο χειριστήριο όντως χρειάζεται, παρήγγειλα ενα από το ebay.. (Απαράδεκτες οι τιμές του original στην Ελλάδα στα 50+ Ευρώ)

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς : Οταν ξεκιναει η κονσόλα και θέλω να κάνω επιλογή από το βασικο μενου χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, μας δυσκολεύει πολύ μέχρι το "χερι" να εμφανιστεί στην οθόνη. Στις υπόλοιπες λειτουργίες όλα καλά. Κάνουμε κάτι λάθος ; Το τηλεχειριστήριο εχει γινει match με την μονάδα κανονικά ..

Δευτερο χειριστήριο όντως χρειάζεται, παρήγγειλα ενα από το ebay.. (Απαράδεκτες οι τιμές του original στην Ελλάδα στα 50+ Ευρώ)

Πόσο το βρήκες στο ebay; Υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα το αυθεντικό Wiimote + MotionPlus σε bulk στα 25-30 ή σε πακέτο με παιχνίδι στα 30-35...

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς : Οταν ξεκιναει η κονσόλα και θέλω να κάνω επιλογή από το βασικο μενου χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, μας δυσκολεύει πολύ μέχρι το "χερι" να εμφανιστεί στην οθόνη. Στις υπόλοιπες λειτουργίες όλα καλά. Κάνουμε κάτι λάθος ; Το τηλεχειριστήριο εχει γινει match με την μονάδα κανονικά ..

Έλεγξε την τοποθέτηση της sensor bar σε πρώτη φάση...

Last edited: