Wilson Alexia, περιττή προσθήκη ή μια χρυσή τομή?

Μαριε ,το Alexia παραπεμπει στην Αλεξια πριγκηπισσα της βασιλικης οικογενειας,το Despina στη γυναικα του Γ .Παπαδοπουλου.Λες επειδη ο Παπαδοπουλος ειχε βγαλει φωτογραφικο νομο για τα διαζυγια για να την παντρευτει,εκτιμας οτι το Despina θα εχει μεγαλυτερη αξια?

Re: Απάντηση: Wilson Alexia, περιττή προσθήκη ή μια χρυσή τομή?

ΩΧ, συγνώμη δεν το ήξερα νόμισα οτι ο Wilson είναι φαν του Ελληνικού πενταγράμμου.

Δυστηχως απλησιαστα ονειρα πια,και επισης δυστηχως για μας τους Ελληνες ειμαστε τρομερα μικρη αγορα ωστε να ασχολουνται με την τιμολογιακη πολιτικη τους αυτες οι εταιρειες με τετοιου ειδους χωρες σαν την δικη μας.
Απο δω και μπρος να ευχομαστε να ανεβασουν την ποιοτητα οι κινεζοι μπας και μπει κανα αξιολογο μηχανακι σπιτια μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wilson Alexia, περιττή προσθήκη ή μια χρυσή τομή?

ΩΧ, συγνώμη δεν το ήξερα νόμισα οτι ο Wilson είναι φαν του Ελληνικού πενταγράμμου.

Την καλησπερα μου Μαριε,να εισαι παντα καλά
Μου λειψανε τα σχόλια σου για τις <απλωστρες> του Κακαλιου

Η εντύπωση που μου έχουν δώσει τα Wilson (μόνο από ακροάσεις σε εκθέσεις) είναι οτι μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερους χώρους από αυτούς που νομίζουμε όταν βλέπουμε το μέγεθός τους.

Η εντύπωση που μου έχουν δώσει τα Wilson (μόνο από reviews) είναι οτι παίζουν εξαιρετικά και σε μικρούς χώρους. Αυτό δεν το διαπίστωσα στις εκθέσεις. (Με μία εξαίρεση, ένα αρχαίο Watt/Puppy με κλειστή καμπίνα).

Συνεπώς, αν είχα τα χρήματα, θα έπαιρνα γενικά πιό μικρά στο μάτι μοντέλα της εταιρείας από αυτά που θα "απαιτούσαν" τα τετραγωνικά μου.

Π.χ. Τη Σάσα δεν θα την έβαζα σε χώρο κάτω από 100 τετραγωνικά.

Άν ήμουν εφοπλιστής και είχα σαλόνι - γήπεδο, θα ήταν η μόνη μάρκα ηχείων που θα σκεφτόμουν. Σχεδόν όλα τα ακριβότερα ηχεία από τα Wilson τα έχω ακούσει να παίζουν απαράδεκτα σε μεγάλους χώρους.

Επομένως στο 99% των σαλονιών μας τα Ντουέτ και Σοφία (μαζί με τα τρομερά Κουμπ που σταμάτησαν να παράγονται) φτάνουν και περισσεύουν.

Και το να δώσω τα διπλάσια χρήματα για να πάω από τα δύο οκτάϊντσα της Σάσας στο ένα δεκάϊντσο και ένα οκτάϊντσο της Αλέξιας είναι too much. Απλά θα περίμενα την επόμενη έκδοση της Σάσας.

Και μετά ξύπνησα...

Ωχχχχχ!...Τα μαντάτα δεν είναι καλά για την Alexia!

$48000!

Ναι μου έβγαζαν κάτι το τσίπικο από την αρχή. Υπολογίστε και την υπερατλαντική διαφορά
τιμής και έχουμε ένα ωραίο δυαράκι στο Χαϊδάρι... Αλλά ας μην απελπιζόμαστε, κάποια στιγμή
θα βρεθεί κανένα μεταχειρισμένο alexia με κάνα 30άρι χιλιάδες euro και για μας:flipout:

Sophia rules.

Μήπως είναι ΚΑΙ πανέμορφο? Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά θα ήταν καλή φάση
εάν γινόταν η έκθεση που λένε φέτος, να τα έφερνε ο αντιπρόσωπος μπας και τα ακούγαμε!

ΥΓ: Παρακαλώ μην ποστάρετε άλλες φωτο γιατί δεν βοηθάει ιδιαίτερα.:bigcry:-bye-

Μήπως είναι ΚΑΙ πανέμορφο? Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά θα ήταν καλή φάση
εάν γινόταν η έκθεση που λένε φέτος, να τα έφερνε ο αντιπρόσωπος μπας και τα ακούγαμε!

ΥΓ: Παρακαλώ μην ποστάρετε άλλες φωτο γιατί δεν βοηθάει ιδιαίτερα.:bigcry:-bye-

Και εμένα μου αρέσει οπτικά...

Φυσικά η Εκθεση θα γίνει, ο αντιπρόσωπος θα είναι στους συμμετέχοντες, αλλά πολύ δύσκολο
να υπάρχει live Alexia..Είναι πολύ φρέσκο προιόν, δεν ξέρουμε αν είναι καν διαθέσιμο, και μάλλον θα το δούμε-ακούσουμε του χρόνου.

Ευχαριστα τα νέα σου για την έκθεση captain, δεν περίμενα να προχωρήσει να πω την αλήθεια.
Ξεχάστηκα εν τω μεταξύ για το εν λόγω (υπερ)προϊόν, μιας και παρουσιαζεται τον Οκτώβριο
στην αγορά.:slapface:.
Σε έκοψα να το ζαχαρώνεις mag, και έχω την εντύπωση ότι έχεις ήδη τα κατάλληλα
ενισχυτικά και ψηφιακά. Aντε με το καλό...-bye-

Πατήρ και υιός Wilson το ψάχνουν πολύ το θέμα...

http://audiomatters.blogspot.gr/201..._campaign=Feed:+blogspot/IPuyM+(AudioMatters)

..Αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από την Εκθεση στο Rocky Mountain Festival
δεν είναι και πολύ ενθουσιώδεις....Ακροάσεις στα πλαίσια ενός show με όλα τα κατά
του χώρου βέβαια, αλλά και πάλι....

http://www.theabsolutesound.com/art...wsletter&utm_medium=email&utm_source=email-28

Ας περιμένουμε reviews με μετρήσεις για πιο ολοκληρωμένη εικόνα...