Κοιταξε τα κρατικα ΕΤ1-2-3 τα παιζει κανονικα, τα υπολοιπα πχ ΑΝΤ1-ΜΕΓΚΑ κλπ εμφανιζονται για μισο λεπτο και μετα σταματαει η αναπαραγωγη τους. Το ιδιο συμβαινει και σε φιλο που εχει και αυτος wind vision.Πλάκα πλάκα το πρόβλημα είναι στα επίγεια κανάλια τύπου DIGEA ή και στα ελεύθερα ιντερνετικά τύπου Disney, Nickelodeon;
Μετα τις 31 Δεκεμβρίου 2022, θα έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις την σύμβαση ατελώς, διότι η υπηρεσία ήταν συνδυαστική, οπότε θα έχεις δικαίωμα να αλλάξεις και παροχο ίντερνετ, εάν δεν είσαι ευχαριστημενος με την Wind, που λογικά έως τότε θα έχει μετονομαστεί σε Nova...Φανταζομαι οτι απο την στιγμη που το συμβολαιο μου ληγει 3ο/2023 και η wind vision θα ειναι ενεργη εως 31/12/2022 θα μπορω να σπασω το συμβολαιο της tv (διοτι δεν θα αναβαθμισω σε eon tv). Ελπιζω μην μου κανουν ιστοριες εκει στην wind...
Πόσο πληρώνεις τώρα?Σήμερα με πήρανε τηλ αν θέλω να πάω από vision σε eon χωρίς διαφορά στην τιμή... Όσο πλησιάζει 31/12 τόσο θα δίνουνε πράγματα.
Και θα σου δώσουν το full pack η μόνο τις ταινίες?Τα γνωστά 5.40 (ήταν 4.90 αλλά ανέβηκαν 5.40 μετά που ξεπαγώσανε το τέλος συνδρομητικής)
Νομίζω καλή τιμή είναι για αυτό το πακέτο αλλά μπορεί να σου βγει σε καλό που δεν το δέχτηκες για να σου κάνουν ακόμα καλύτερη προσφοράΤο κλασσικό eon (δηλαδή τα ελεύθερα+novacinema, όχι novasports). Αυτό προσφέρουν και δεν το δέχτηκα (δεν καίγομαι ιδιαίτερα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.