Wind Vision

Τα ελεύθερα έχουν προβλημα
e9c788526279cce467cfbb585965f754.jpg

Sent from my RMX2170 using Tapatalk

Καλησπερα, σχετικα με τα επιγεια καναλια που δεν παιζουν μεσω του wind vision box πιστευεται οτι θα υπαρξει λυση ή τα εκλεισαν επιτηδες για να μεταβουμε πριν τις 31/12 στο eon tv; Ρωταω γιατι εχω τo box συνδεδεμενο σε παλια plasma tv που δεν πιανει καναλια digea και ετσι το wind vision μας ειχε λυσει τα χερια. Τελος γνωριζει κανεις εαν δεχτω να παρω το eon tv θα μου κανουν ανανεωση συμβολαιου +24 μηνες; Το συμβολαιο μου ληγει τον Μαρτιο του 2023. Τους εστειλα μνμ στην wind και μου ειπε ο εκπροσωπος θα με παρουν τηλεφ. αλλα ακομη περιμενω...

Πλάκα πλάκα το πρόβλημα είναι στα επίγεια κανάλια τύπου DIGEA ή και στα ελεύθερα ιντερνετικά τύπου Disney, Nickelodeon;

Πλάκα πλάκα το πρόβλημα είναι στα επίγεια κανάλια τύπου DIGEA ή και στα ελεύθερα ιντερνετικά τύπου Disney, Nickelodeon;
Κοιταξε τα κρατικα ΕΤ1-2-3 τα παιζει κανονικα, τα υπολοιπα πχ ΑΝΤ1-ΜΕΓΚΑ κλπ εμφανιζονται για μισο λεπτο και μετα σταματαει η αναπαραγωγη τους. Το ιδιο συμβαινει και σε φιλο που εχει και αυτος wind vision.

Προσωπικά δεν έχω συνδέσει καθόλου τα επίγεια κανάλια μέσω του Wind Vision Box, αφού τα έχω σε πρόσβαση κατευθείαν από τον ενσωματωμένο δέκτη της Smart TVs .
Κατά άλλα τα θεματικά στο Family Pack δουλεύουν μια χαρά στο Wind Vision Box (και στις εφαρμογές) και θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε οποίος βιάζεται σκοντάφτει για την μετάβαση στην EON ΤV ....
Εαν δεν βάλουν σύντομα "MTV 90s, Nautical Channel, Rise TV" και κάποια άλλα θεματικά κανάλια της Wind Vision στην Ελληνική EON TV, δεν θα τους προτιμήσω, καθώς στο τέλος Νοεμβρίου τελειώνει η δέσμευση μου και στο Ίντερνετ...
Ενώ την ίδια περίοδο θα είναι έτοιμη η περιοχή μου για την μετάβαση από τον χαλκό του ΟΤΕ, στο FTTH δίκτυο της Vodafone που ολοκληρωνεται αυτές τις μέρες και αναμένεται να δοθεί το ΟΚ σε όλους τους παροχους για διαθεσιμοτητα αναβάθμισης συνδρομητών ίντερνετ σε FTTH 100 `η 200 Μbps...
Οπότε για τη μετάβαση ίντερνετ σε FTTH θα το σκεφτώ πολύ αν θα προτιμήσω την ΕΟΝ, εάν δεν αναβαθμίσει σύντομα το μουσικό της χαρτοφυλάκιο με τα διαχρονικά μουσικά κανάλια "MTV 90s και MTV 80s" (όταν ήδη είναι διαθέσιμα στην Βουλγαρική EON TV, αλλά και στην Αδριατική EON TV!

Φανταζομαι οτι απο την στιγμη που το συμβολαιο μου ληγει 3ο/2023 και η wind vision θα ειναι ενεργη εως 31/12/2022 θα μπορω να σπασω το συμβολαιο της tv (διοτι δεν θα αναβαθμισω σε eon tv). Ελπιζω μην μου κανουν ιστοριες εκει στην wind...

Φανταζομαι οτι απο την στιγμη που το συμβολαιο μου ληγει 3ο/2023 και η wind vision θα ειναι ενεργη εως 31/12/2022 θα μπορω να σπασω το συμβολαιο της tv (διοτι δεν θα αναβαθμισω σε eon tv). Ελπιζω μην μου κανουν ιστοριες εκει στην wind...
Μετα τις 31 Δεκεμβρίου 2022, θα έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις την σύμβαση ατελώς, διότι η υπηρεσία ήταν συνδυαστική, οπότε θα έχεις δικαίωμα να αλλάξεις και παροχο ίντερνετ, εάν δεν είσαι ευχαριστημενος με την Wind, που λογικά έως τότε θα έχει μετονομαστεί σε Nova...

Καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Οι πελάτες που διαθέτουν ενεργή την υπηρεσία και επηρεάζονται από την κατάργησή της, διατηρούν τη δυνατότητα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης μέχρι και δυο μήνες μετά την ημερομηνία κατάργησης (31 Δεκεμβρίου 2022).”

Ξέρουμε τι όνομα του box και αν υπάρχει καμία custom ROM να βάλουμε; Αφού θα μείνει που θα μείνει να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε και την εφαρμογή της wind vision να ανοίγει σαν κανονικό tv box.

Καλό το ΕΟΝ ΤV δε θα χρειάζεται να ανοίγω και το tv box αλλά δεν έχει 3 κανάλια που βλέπω πιο τακτικά History channel, Crime Investigation και MTV 90s. Αν τα βάλουν μέχρι Δεκέμβριο με βλέπω να κάνω την μετάβαση αλλιώς θα πίνω ένα καφέ κάθε μήνα εκ μέρους της Wind!

• Like
Reactions: SatZapper
Σήμερα με πήρανε τηλ αν θέλω να πάω από vision σε eon χωρίς διαφορά στην τιμή... Όσο πλησιάζει 31/12 τόσο θα δίνουνε πράγματα.

Το κλασσικό eon (δηλαδή τα ελεύθερα+novacinema, όχι novasports). Αυτό προσφέρουν και δεν το δέχτηκα (δεν καίγομαι ιδιαίτερα)

Το κλασσικό eon (δηλαδή τα ελεύθερα+novacinema, όχι novasports). Αυτό προσφέρουν και δεν το δέχτηκα (δεν καίγομαι ιδιαίτερα)
Νομίζω καλή τιμή είναι για αυτό το πακέτο αλλά μπορεί να σου βγει σε καλό που δεν το δέχτηκες για να σου κάνουν ακόμα καλύτερη προσφορά