Wind Vision

Τα novasports ξέρουμε με περίπου πόσο bitrate παίζουν; Σε σχέση με vodafone tv έχουν καλύτερη εικόνα;

το ίδιο έχουν... δεν νομίζω να βγουν ποτέ.. αν δώσουν full πακέτο θα πάει και ανάλογα η τιμή.. είναι θενα αδειών

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Απ ότι φαίνεται, το θέμα με το Netflix app έχει να κάνει με το τι audio επιλέγεις. Αν δλδ έχεις επιλέξει 5.1 τότε δεν μπορείς να αυξομείωσεις την ένταση, τουλάχιστο μέσω του κοντρόλ κτλ. Αν όμως επιλέξεις Original σκέτο (δλδ απλό στερεοφωνικό) τότε λειτουργεί κανονικά η αυξομείωση. Οπότε όπως φαίνεται δεν είναι θέμα της wind (?)...

ναι.. ελέγχεις μόνο τον αναλογικό ήχο..τον κωδικοποίημενο τον κάνει pass through απλα. και δεν έχει έλεγχο..

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Όποιος πάντως έχει στερεοφωνικό ήχο και όχι κάποιο surround σύστημα, και θέλει να ελέγχει την αυξομείωση στο Netflix, αντί να επιλέγει κάθε φορά το original soundtrack στο εκάστοτε επεισόδιο ή ταινία, μπορεί πολύ απλά να απενεργοποιήσει τη ρύθμιση για Surround στα Sound settings του Android. Έτσι, το Netflix αντί να επιλέγει ως default το 5.1 soundtrack, επιλέγει αυτόματα το original στερεοφωνικό στο οποίο έχεις μετά τον πλήρη έλεγχο.

Λειτουργεί σε εσάς το replay tv; Σε μένα πάντως όχι σε κανένα κανάλι. Επίσης ούτε στο go.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δε λειτουργεί το replay στα Nova sports. Γνωρίζεις κάνεις γιατί αρκετά συχνά δείχνει τα κανάλια σαν να χάνει frames;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δε λειτουργεί το replay στα Nova sports. Γνωρίζεις κάνεις γιατί αρκετά συχνά δείχνει τα κανάλια σαν να χάνει frames;

Σε ΟΛΑ τα κανάλια δεν παίζει...πχ fox life

Σε ΟΛΑ τα κανάλια δεν παίζει...πχ fox life

Από ότι βλέπω τώρα παίζει replay μόνο της ίδιας μέρες ενώ παλιότερα έπαιζε έως και μιας βδομάδας παλιότερο πρόγραμμα. Το λέω με σιγουριά ότι έπαιζε γιατί έτσι έβλεπα το prison break στο fox. Μήπως το στρώσουν με κάποιο update.

Άρα είναι γενικό το πρόβλημα που θα λυθεί και δεν είναι μόνο δικό μου. Σε ευχαριστώ tryf3 για την άμεση απάντηση

Τελικά μπαίνουν επίσημα και στην έκδοση για φορητές συσκευές τα novasports. Για να δούμε τώρα πως θα δουλεύουν.

Eφαρμογή WIND VISION

Last edited by a moderator:
Καλησπερα,
ειχα μεχρι προσφατως Cosmote δορυφορικο και εβαλα προχτες Wind Vision.
Εχω παθει ΣΟΚ απο την διαφορα στην ποιοτητα εικονας, απο τα HD κρυσταλλο που εβλεπα στα δορυφορικα σε αυτην την SD λασπη του Vision και θελω να ρωτησω, ειναι αυτο φυσιολογικο;;
Εχω 24αρα συνδεση , το router κλειδωνει στα 16Mbps και το Vision ειναι συνδεδεμενο με Ethernet.
Υποψην οτι δεν εχω κολληματα/πιξελιασματα κτλ αλλα μια συνεχη κακη ποιοτητα εικονας.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Καλησπερα,
Εχω παθει ΣΟΚ απο την διαφορα στην ποιοτητα εικονας, απο τα HD κρυσταλλο που εβλεπα στα δορυφορικα σε αυτην την SD λασπη του Vision και θελω να ρωτησω, ειναι αυτο φυσιολογικο;;
Εχω 24αρα συνδεση , το router κλειδωνει στα 16Mbps και το Vision ειναι συνδεδεμενο με Ethernet.
Υποψην οτι δεν εχω κολληματα/πιξελιασματα κτλ αλλα μια συνεχη κακη ποιοτητα εικονας.

Έχω εκφράσει και εγώ τα παράπονα μου για αυτό το ζήτημα και η απάντηση ήταν να περιμένουμε το νέο update που θα κάνουν και θα βαλουν και εγγραφή προγράμματος αλλά και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα καθώς και κάποια bugs στον οδηγό προγράμματος .Για να δούμε τι θα κάνουν από όλα αυτά .Μόνο τα nova είναι σε fhd τα ελληνικά κάποια μουσικά και κάνα δυο ντοκιμαντέρ όλα τα άλλα σε 576p

Κάνει σε κανέναν η κίνηση σπασίματα σα να δείχνει σε αργή κίνηση και να χάνει frames ή μόνο σε εμένα; Δεν το κάνει πάντα, αλλά αρκετά συχνά.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Κάνει σε κανέναν η κίνηση σπασίματα σα να δείχνει σε αργή κίνηση και να χάνει frames ή μόνο σε εμένα; Δεν το κάνει πάντα, αλλά αρκετά συχνά.

Μου το έχει κάνει και εμένα όχι πολύ συχνά είναι λόγω Ίντερνετ τώρα κοντά δεν μου το έχει κάνει

Καλησπέρα....ξέρεις κανένας αν υπάρχει τρόπος εγγραφής από novasports σε κάποιον εξωτερικό δίσκο;

Καλησπερα,

Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα σε ένα δορυφορικό σήμα με αυτή του streaming... Σύγκριση αν θες κάνε στο streaming του ενός με το streaming του άλλου. Όχι μεταξύ δορυφόρου και internet...

Ξεπέρασε τους 30.000 συνδρομητές το Vision.
Αύξηση και στους πελάτες σταθερής και internet.

32.600 συνδρομητές

62% των συνδρομητών στο Full Pack

Δυναμική ήταν η είσοδος της WIND VISION στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς η πρωτοποριακή πλατφόρμα μέσα σε μόλις οκτώ μήνες κατέγραψε 32.600 συνδρομητές, που αντιστοιχούν σε διείσδυση 5,3% στη βάση σταθερής τηλεφωνίας της WIND. Ένας στους 4 πελάτες WIND VISION διαθέτει σύνδεση NGA, ενώ οι μισοί συνδρομητές της πλατφόρμας είναι νοικοκυριά με υπηρεσίες σύγκλισης.

http://www.kathimerini.gr/1016596/a.../trietia-epitaxynomenhs-anapty3hs-gia-th-wind