nova cinema σίγουρα όχι...
Sent from my MI 6X using Tapatalk
Σε ΟΛΑ τα κανάλια δεν παίζει...πχ fox lifeΌχι δε λειτουργεί το replay στα Nova sports. Γνωρίζεις κάνεις γιατί αρκετά συχνά δείχνει τα κανάλια σαν να χάνει frames;
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι βλέπω τώρα παίζει replay μόνο της ίδιας μέρες ενώ παλιότερα έπαιζε έως και μιας βδομάδας παλιότερο πρόγραμμα. Το λέω με σιγουριά ότι έπαιζε γιατί έτσι έβλεπα το prison break στο fox. Μήπως το στρώσουν με κάποιο update.Σε ΟΛΑ τα κανάλια δεν παίζει...πχ fox life
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα,
ειχα μεχρι προσφατως Cosmote δορυφορικο και εβαλα προχτες Wind Vision.
Εχω παθει ΣΟΚ απο την διαφορα στην ποιοτητα εικονας, απο τα HD κρυσταλλο που εβλεπα στα δορυφορικα σε αυτην την SD λασπη του Vision και θελω να ρωτησω, ειναι αυτο φυσιολογικο;;
Εχω 24αρα συνδεση , το router κλειδωνει στα 16Mbps και το Vision ειναι συνδεδεμενο με Ethernet.
Υποψην οτι δεν εχω κολληματα/πιξελιασματα κτλ αλλα μια συνεχη κακη ποιοτητα εικονας.
Μου το έχει κάνει και εμένα όχι πολύ συχνά είναι λόγω Ίντερνετ τώρα κοντά δεν μου το έχει κάνειΚάνει σε κανέναν η κίνηση σπασίματα σα να δείχνει σε αργή κίνηση και να χάνει frames ή μόνο σε εμένα; Δεν το κάνει πάντα, αλλά αρκετά συχνά.
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα,
ειχα μεχρι προσφατως Cosmote δορυφορικο και εβαλα προχτες Wind Vision.
Εχω παθει ΣΟΚ απο την διαφορα στην ποιοτητα εικονας, απο τα HD κρυσταλλο που εβλεπα στα δορυφορικα σε αυτην την SD λασπη του Vision και θελω να ρωτησω, ειναι αυτο φυσιολογικο;;
Εχω 24αρα συνδεση , το router κλειδωνει στα 16Mbps και το Vision ειναι συνδεδεμενο με Ethernet.
Υποψην οτι δεν εχω κολληματα/πιξελιασματα κτλ αλλα μια συνεχη κακη ποιοτητα εικονας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.