Wind Vision

Προσθήκη καναλιού :Mtv Europe
Δυστυχώς πάλι μουσικό κανάλι σε ενα τομέα που ήδη υπήρχε ανούσιος κορεσμός

Νόμιζα ότι το είχε ήδη αυτό. Άρα αισίως φτάσαμε τα 14 κανάλια μουσικής, νούμερο εντυπωσιακό για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Γνώμη μου ότι η ευρωπαϊκή έκδοση του mtv είναι ότι χειρότερο παίζει σε αυτό το είδος καναλιών.
Κάθε προσθήκη ευπρόσδεκτη βέβαια, σίγουρα θα έχει και αυτό το κοινό του...

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είχα ξαναρωτήσει και στο παρελθόν.
Παρατηρώ ότι η εικόνα του τηλεοπτικού προγράμματος (σε όλα τα προγράμματα - επίγεια και συνδρομητικά) χάνει λίγα καρέ και δεν έχει ομαλή ροή, σε σημείο που κάποιες φορές ειδικά σε σκηνές δράσης να είναι κουραστική η παρακολούθηση. Ειδικά αν έχει μείνει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο (πχ YouTube) το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο.
Μου έχουν κάνει μια φορά αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή αλλά συνεχίζει το ίδιο.
Ακόμα και μετά από factory reset το ίδιο κάνει.

Το κάνει και σε εσάς αυτό ή κάτι παίζει με τη γραμμή μου ή τον αποκωδικοποιητή μου? Το ξαναρωτάω για να ξέρω αν είναι να ψαχτώ παραπάνω...
Έχω 50άρα VDSL και πιάνω καθαρό 50άρι....

Είναι θέμα του androidtv... Δενωτο προσέχουν όλοι αλλά το θέμα υπάρχει!

sent using taptalk

Το είχα ξαναρωτήσει και στο παρελθόν.
Παρατηρώ ότι η εικόνα του τηλεοπτικού προγράμματος (σε όλα τα προγράμματα - επίγεια και συνδρομητικά) χάνει λίγα καρέ και δεν έχει ομαλή ροή, σε σημείο που κάποιες φορές ειδικά σε σκηνές δράσης να είναι κουραστική η παρακολούθηση. Ειδικά αν έχει μείνει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο (πχ YouTube) το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο.
Μου έχουν κάνει μια φορά αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή αλλά συνεχίζει το ίδιο.
Ακόμα και μετά από factory reset το ίδιο κάνει.

Το κάνει και σε εσάς αυτό ή κάτι παίζει με τη γραμμή μου ή τον αποκωδικοποιητή μου? Το ξαναρωτάω για να ξέρω αν είναι να ψαχτώ παραπάνω...
Έχω 50άρα VDSL και πιάνω καθαρό 50άρι....

Οταν στο κάνει κλείσε την εφαρμογή (πατώντας παρατεταμένα το κυκλάκι στο τηλεχειριστήριο) και ξανανοίξε την έτσι στρώνει. Πάντως πιστεύω πως δεν είναι θέμα των καναλιών της wind

Οταν στο κάνει κλείσε την εφαρμογή (πατώντας παρατεταμένα το κυκλάκι στο τηλεχειριστήριο) και ξανανοίξε την έτσι στρώνει. Πάντως πιστεύω πως δεν είναι θέμα των καναλιών της wind

Το κάνω συνέχεια αλλά δε διορθώνεται. Ίσως το βελτιώνει λίγο αλλά και πάλι δεν είναι ομαλή η ροή.
Με κουράζει πάρα πολύ πάντως που σκέφτομαι να το καταργήσω...

Για εμένα πάντως αυτός θα είναι ο κύριος λόγος που μόλις τελειώσει το συμβόλαιο θα αποχαιρετίσω και τη wind vision και τη wind μαζί. Αν είναι δυνατόν να πληρωνεις για iptv και να τα βλέπεις όλα τρεμουλιαστά!

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσημο:Τα κανάλια novasports μπορούν να παίζουν και με οποιοδήποτε wi-fi αλλά και με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας οποιουδήποτε παρόχου.

Re: Απάντηση: Wind Vision

Μετατράπηκε το History channel σε HD
Δε βλέπουμε αλλαγή λογότυπου!!! Θα έχουμε αλλαγή σύντομα; Επίσης σε τι bitrate εκπέμπει; Αν μπορεί κάποιος να το δεί..

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη επεσα τωρα πανω στο συγκεκριμενο θεμα θα ηθελα να σας ρωτησω εγω που εχω Nova 100Vdsl μπορω να παρω το πακετο που περιλαμβανει και τα καναλια της Nova; Θα δουλευει ο δεκτης ή ειναι αποκλειστικα για ιντερνετ της Wind;

Καλημέρα,
είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμμένο thread και παρόλο που το έχω διαβάσει σχεδόν όλο δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που έψαχνα. Εκτός και αν κανένα βράδυ μου ξέφυγε κάτι μέσα στη νύστα μου.
Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με το αν μπορώ να επεκτείνω την εσωτερική μνήμη του μηχανήματος. Και ρωτάω γιατί έχω εγκαταστήσει το popcorn και θέλω να ορίσω σαν default χωρο αποθήκευσης ένα usb stick που έχω 16gb. Το στικάκι το έχω προσθέσει στο box αλλά μέσα από το menu του popcorn δεν με αφηνει να το ορίσω σαν χώρο αποθήκευσης. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να κάνω διαφορετική διαδικασία.
Η δευτερη ερώτηση έχει να κάνει με το αν έχετε δοκιμάσει κάποιον player που να κάνει passthrough τον ήχο και να δουλεύει.

@sot_ts
Αν βάλεις ένα στικάκι και πας στο μενού Storage του Android, έχει επιλογή να το μετατρέψει σε εσωτερική μνήμη και θα εμφανίζεται κανονικά σαν internal storage.
Θα γίνει όμως format και δε θα πρέπει να το βγάζεις όσο λειτουργεί ο αποκωδικοποιητής γιατί πιθανόν δεν θα δουλεύουν οι εφαρμογές.

Καλα κι αυτο 8gb εχει χωρο αποθηκευσης? Μου θυμιζει mi box.
Ποσα usb μπορει να παρει?