Ανοδική πορεία για την wind vision!
http://www.typologies.gr/stoys-66-000-syndromites-i-wind-vision/
Αφού μένει στάσιμη και δεν αφαιρούνται κανάλια πάλι καλά να λες[/QU πάλι καλά θα πω όταν σε όσους πληρώνουν φουλ πακέτο για να βλέπουν τα κανάλια της nova μειώσουν την τιμή για όσο καιρό δεν υπάρχει πρωτάθλημα σε όλο τον πλανήτη
Αφού μένει στάσιμη και δεν αφαιρούνται κανάλια πάλι καλά να λες[/QU πάλι καλά θα πω όταν σε όσους πληρώνουν φουλ πακέτο για να βλέπουν τα κανάλια της nova μειώσουν την τιμή για όσο καιρό δεν υπάρχει πρωτάθλημα σε όλο τον πλανήτη
Όπως είπα κ για τις υπηρεσίες του ΟΤΕ αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι μπορεί Μάιο...Ιούνη...Ιούλη πχ να έχει αγωνιστική δράση σε Ιταλία κ Ελλάδα που έχει η nova. Οπότε είναι μια η άλλη. Αν οχι τότε Ναι θα πρέπει να γίνει.
Όπως είπα κ για τις υπηρεσίες του ΟΤΕ αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι μπορεί Μάιο...Ιούνη...Ιούλη πχ να έχει αγωνιστική δράση σε Ιταλία κ Ελλάδα που έχει η nova. Οπότε είναι μια η άλλη. Αν οχι τότε Ναι θα πρέπει να γίνει.
Ποδόσφαιρο έχει όλο το χρόνο δεν έχει μόνο 9 μήνες. Όταν δεν έχει πρωταθλήματα έχει φιλικούς αγώνες. Εμείς φέτος αν δούμε θα δούμε 8-9 μήνες ποδόσφαιρο και θα πληρώσουμε 12
Σε δύο ώρες μου είπαν πως θα στρώσει. Είναι τραγικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο δέκτης χωρίς την wind vision.
Λέτε να φταιει αυτό που μου ανοίγει κι αμέσως κολλάει . Παγώνει η οθόνη στα πρώτα δευτερόλεπτα. Δεν προλαβαίνω ούτε ρισετ να κάνω . Ούτε επανεκκίνηση τιποτα.Σε δύο ώρες μου είπαν πως θα στρώσει. Είναι τραγικό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο δέκτης χωρίς την wind vision.
Μήπως εννοείτε 13800?. Πάντως το 13700 που είναι για τις βλάβες λέει να μπεις στο site ή να καλέσεις αργότερα.Κάτι οδηγίες για επανεκκίνηση δίνουν στο 18300. Δεν επενέρχεται ο δέκτης ουτε έτσι;
Παιδιά το πρόβλημα είναι Google απίστευτο...
Βγάλτε το κουτί από δίκτυο να είναι χωρίς Internet, όσοι έχετε WiFi καλύτερα να κλείσετε το modem. Βγάλε και βάλτε τον αποκωδικοποιητη από ρεύμα και αφού ξεκινήσει πάτε στις ρυθμίσεις εφαρμογές του Android και κάντε clear data cache στο chromecast.. Μετά συνδέστε στο διαδίκτυο... Παίζει
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.