Wind Vision

Καιρος ηταν! Δε κάνουν κάτι από περιεχόμενο..αλλά τουλάχιστον απο λειτουργικότητα κάτι γίνεται!

Τι χάλια ανάλυση το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που μόλις τελείωσε. Ανάθεμα αν ήταν 720i. Ευτυχώς 31 του μηνός λήγει το συμβόλαιο μου και θα τους χαιρετισω μια και καλή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδια να ρωτησ κατι διοτι εγω ειμαι στην Vodafone και εχω Vodafone tv. Ειναι απροβληματιστο στα novasports; εχει καποιες αλλες επιλογες οπως nick+ , fox plus κτλ;
Φυσικα η μεγαλη διαφορα ειναι το hbo στην Vodafone αλλα υπαρχρι και μια διαφορα τιμης στις 2 υπηρεσιες

στο συμβολαιο που εχω, διαβαζω στο τελος τις χρεωσεις κ λεει: Τελη απενεργοποιησης υπηρεσιας(εκτος δεσμευσης) 49ευρο. και απο κατω διευκρινιζει...σε περιπτωση επιστροφης του αποκωδικοποιητη, πιστωνεται το συνολικο ποσο χρεωσης(49) ευρο. Γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο? ευχαριστω.

Αν λήξει το συμβόλαιο σου και θέλεις να κανεις διακοπή, χρειάζεται να επιστρέψεις το tv box. Αν θέλεις να το κρατήσεις, πρέπει να πληρώσεις 49 .

τελικα ποσο ειναι το τελος απενεργοποιησης;
ουτε αυτοι ξερουν
στο συμβολαιο που υπεγραψα εχει ανα μηνα αλλα στο συμβολαιο που υπεγραψα ολα ηταν λαθος
βαλαν τελος ενεργοποιησης που το χω δωρεαν
βαλαν 5,45 ο μηνας ενω ειχα συμφωνησει 4 ευρω τελικη

Ακομα δυσκολο τους ειναι να βαλουν να γυρναει στα ελληνικα καναλια το προγραμμα για 7 ημερες? Ποσο κοστος εχει ρε wind?

Αφού τα ελληνικά κανάλια δεν τα έχει μέσω ίντερνετ πως θα στα γυρίσει πίσω. Μέσω κεραίας εκπέμπουν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Αφού τα ελληνικά κανάλια δεν τα έχει μέσω ίντερνετ πως θα στα γυρίσει πίσω. Μέσω κεραίας εκπέμπουν.

το γνωριζω αλλα να τα βαλει μεσω internet και να κανει και επιτελους την αναβαθμιση στο λογισμικο για να βλεπουμε cosmote tv. Αυτα τα δυο ζητανε ολοι τοσο δυσκολο ειναι?

Τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση? Να δώσει η wind αναβάθμιση για να παίξει cosmote....? **********

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Edit: λίγο προσοχή στις εκφράσεις!

Last edited by a moderator:
Τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση? Να δώσει η wind αναβάθμιση για να παίξει cosmote....? Έχετε γέλιο μερικοί

Δεν χρειαζόταν η ειρωνία στο τέλος.
Μπορούσες μια χαρά να απαντήσεις δίχως την ειρωνία.

Παρακαλώ να ανακαλέσεις, δεν είναι τρόποι που γίνονται αποδεκτοί εδώ στο forum αυτοί.

Ευχαριστώ!

Ανακαλώ.. Απλά καλό είναι να έχουμε μια κοινή λογική.... Δεν είναι κακό

Ανακαλώ.. Απλά καλό είναι να έχουμε μια κοινή λογική.... Δεν είναι κακό

Κοίτα, είμαστε λίγο στην χώρα του παραλόγου.
Έξω σε αρκετές χώρες έχουν ελεύθερο support και για apps "ανταγωνιστή" τα boxάκια ( προφανώς όχι όλα και όλων, αλλά υπάρχουν κάμποσα ).

Τώρα αν περιμένει βεβαίως κανείς από την Wind να κουνηθεί... ζήτω που καήκαμε, ειδικά αν δεν είναι για ξεκάθαρα ιδίαν όφελος :D

Δεν παρεξηγω προσωπικα. Σε ευχαριστω billpeppas. Αλλα οταν πληρωνεις κατι με το μηνα και δεν το αγοραζεις και τελος, απαιτεις το κατι παραπανω ειτε ειναι wind ειτε ειναι οτιδηποτε αλλο ΚΑΙ ναι θα ηθελα να δεχεται το boxaki και αλλες εφαρμογες.

Δέχεται άλλες εφαρμογές.
Η Wind, για δικούς της λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με τη σωστή λειτουργία της δικής της εφαρμογής, έχει επιλέξει να μην αναβαθμίσει το box σε νεότερη έκδοση.
Δεν το κάνει γιατί δεν θέλει ανταγωνιστικά apps, το κάνει για το δικό της συμφέρον.
Το ότι δεν δέχεται την εφαρμογή της Cosmote, θα έπρεπε να απασχολεί τη Cosmote που θα έπρεπε να δουλέψει ώστε η εφαρμογή της να είναι συμβατή με περισσότερες συσκευές.

Δέχεται άλλες εφαρμογές.
Η Wind, για δικούς της λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με τη σωστή λειτουργία της δικής της εφαρμογής, έχει επιλέξει να μην αναβαθμίσει το box σε νεότερη έκδοση.
Δεν το κάνει γιατί δεν θέλει ανταγωνιστικά apps, το κάνει για το δικό της συμφέρον.
Το ότι δεν δέχεται την εφαρμογή της Cosmote, θα έπρεπε να απασχολεί τη Cosmote που θα έπρεπε να δουλέψει ώστε η εφαρμογή της να είναι συμβατή με περισσότερες συσκευές.

Η επισημη απαντηση της wind ειναι οτι η Technicolor δεν κανει αναβαθμιση. Αρα θα περασουν 2-3-4-5 χρονακια και με την λογικη τους θα πρεπει να μεινουμε στο android 7.1 Ενω ειναι στο 11 τωρα και την επομενη χρονια βγαινει η εκδοση 12. Δεν ζηταω να εχω τελευταιες ενημερωσεις αλλα οχι και παλιο λογισμικο για μια υπηρεσια που πληρωνω με το μηνα.

Εγώ γι αυτό το λόγο την έκοψα... Ούτε afr δεν έχει αυτή η έκδοση που φοράει.

Sent using taptalk

Κι εγώ την έκοψα και ησυχασα. Δεν ήταν ποιότητα εικόνας αυτή.

Εχει παρει κανεις προσφατα καλη προσφορα wind vision?
Εχω σχεδον 2 χρονια τωρα πακετο που με 26.50 ειναι 24αρα και full pack (στην ουσια μου εχουν δωσει το full pack 6ε), αλλα θελω να βαλω κατι αντιστοιχο στο πατρικο μου που πληρωνει 50ε Nova(με VDSL).
Αν μου δινανε κατι σντιστοιχο και με 4-5ε παραπανω το εκανα VDSL θα ημουν πολυ κανοποιημενος αφου μονο τα αθλητικα βλεπει ο πατερας μου και η μανα μου πληρωνει χωριστα netflix , αλλα σε προσφατο τηλεφωνο μου ειπαν τιμες καταλογου.