Wind Vision

Ο δέκτης της wind παίζει με ασύρματο WiFi ή μόνο με lan; Ρωτάω γιατί αυτός της Vodafone tv παρότι έχει WiFi τον έχουν κλειδωμένο και παίζει μόνο με lan.
Παίζει και με τα 2

Ξέρει κανείς γιατί εμένα δεν μου βγάζει το ertflix στο store (android 9) και σε άλλους το βγάζει ;
Και σε κάποια live streaming στο YouTube ενώ από κινητό και στην εφαρμογή του PlayStation 4 παίζουν κανονικά και στο wind vision βγάζει μαύρη εικόνα ;;

Καλησπέρα, έχω ήδη wind adsl στα 6mbit και έκανα αίτηση για VDSL προκειμένου να βλέπω άνετα vision. Την περασμένη Τετάρτη έστειλα με email το συμβόλαιο για το VDSL και προχθές Παρασκευή ήρθε κούριερ και μου έφερε και υπέγραψα για το vision. Υποθέτω πως αυτή την εβδομάδα να παραλάβω δύο αποστολές.. μια με το ρούτερ και μια με τον δέκτη. Υπάρχει περίπτωση από την εμπειρία σας όσοι έχετε vision να μου το ενεργοποιήσουν ως το τέλος της εβδομάδας;

Το remote control του δέκτη το βρήκα πολύ ψεύτικο... Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει στα χέρια του πατέρα μου. Πριν γίνει το μοιραίο.. :) εάν χαλάσει τι επιλογές έχουμε; Προμηθευόμαστε από wind πάλι ή υπάρχει κάποιο after market;

Το remote control του δέκτη το βρήκα πολύ ψεύτικο... Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει στα χέρια του πατέρα μου. Πριν γίνει το μοιραίο.. :) εάν χαλάσει τι επιλογές έχουμε; Προμηθευόμαστε από wind πάλι ή υπάρχει κάποιο after market;

Ο δέκτης αν θυμάμαι καλά υποστηρίζει HDMI CEC, ώστε με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης να χειρίζεσαι και αυτόν.
Με κάποιο universal τηλεχειριστήριο θα γίνει δουλειά, αφού δουλεύει με υπέρυθρες το τηλεκοντρόλ.
Αλλιώς αν χαλάσει, επικοινωνείς μαζί τους και σου στέλνουν καινούριο (χωρίς να αναφέρεται κάπου η χρέωσή του).

Re: Απάντηση: Wind Vision

+1.
Δούλευαν κανονικά μετά το update μέχρι που έκανα για πείραμα και μόνο εκ νέου συντονισμό και χάθηκαν τελείως .

Καμία λύση ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικά βρέθηκε τίποτα σχετικά με το Live Channels?
Και σε εμένα τα ίδια κάνει, έχω ψαξει τα θέματα δικαιωμάτων, όλα... τίποτα, εντωμεταξύ δεν υπάρχει και καμιά άλλη εφοαρμογή που πιάνει επίγεια κανάλια

Καμία λύση μέχρι στιγμής. Εν τω μεταξύ, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν το έχει η εφαρμογή Live Channels - η οποία απλώς φιλοξενεί την εκάστοτε πηγή καναλιού - αλλά η εφαρμογή Scanning (com.technicolor.android.dtvscan.project) που υπάρχει στις εφαρμογές συστήματος και αν πατήσεις πάνω της σε πάει κατευθείαν στο περιβάλλον σάρωσης καναλιών.

Υ.Γ. Τελικά ο επεξεργαστής είναι S905X ή S905D;

αν το είχε αυτή η εφοαρμογή το πρόβλημα γιατί το Scanning λειτουργεί μέσα απο το GUI της Wind?
Υπάρχει πιθανότητα/δυνατότητα για DownGrade?

[FONT=&quot][FONT=&quot]WIND Hellas[/FONT] - Wind Vision[/FONT]

Μα ακριβώς αυτό. Λειτουργεί, σαρώνει, αλλά δεν αποθηκεύει! Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί ακόμα και χωρίς το Live Channels, άρα από εδώ ξεκινούν όλα!

Κι εγώ ψάχνω για downgrade, όχι μόνο γι' αυτό το πρόβλημα, αλλά με βόλευε καλύτερα το 7.1.1 (είχε και επιλογή δημιουργίας restricted profile που από το 9 λείπει).

Το link που παραθέτεις γράφει ότι είναι S905D (συμφωνώ, και σε άλλα sites το ίδιο λένε) αλλά στην παρουσίαση της συσκευής στο παρόν topic αναφέρεται ως S905X.

Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός στα θέματα ταχύτητας ίντερνετ και απαιτήσεις συσκευών ήθελα αν κάποιος φίλος γνωρίζει να με συμβουλέψει στο εξής.θέλω να αγοράσω ένα router το οποίο θα συνδέσω στο modem router της wind το οποίο θα είναι dual band για να έχω τη μπάντα 5. Εκεί θα συνδέσω το μποξάκι της wind ,κινητά και λάπτοπ. Ήθελα να ρωτήσω αν με καλύπτει ένα ρούτερ με 433Mbps στην μπάντα 5 ή πρέπει να πάω σε άλλο ρούτερ, με 867Mbps πάλι στην 5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Περίμενε,η γραμμή σου είναι voip?
Αν ναι δεν πας στα συμβατικά ρουτερ πας σε κάτι άλλο που οι τιμές τους είναι σίγουρα + 150

Περίμενε,η γραμμή σου είναι voip?
Αν ναι δεν πας στα συμβατικά ρουτερ πας σε κάτι άλλο που οι τιμές τους είναι σίγουρα + 150

Στη Wind όταν ειναι με VOIP έτσι και αλλιώς η τηλεφωνία θα βγαίνει ΜΟΝΟ από το ρουτερ που σου δινει η ίδια (δε μπορείς να βάλεις το VOIP σε άλλο ρουτερ πχ Fritz ή άλλο μέχρι στιγμής..). Οπότε με βάση το παραπάνω δε χρειάζεται κάτι extra ο φίλος.
Στο ερώτημα του τώρα ότι και να πάρεις θα σε καλύψει. Το θέμα είναι κατά πόσο το ρουτερ θα έχει καλή κάλυψη στο σημείο που θα έχεις τις συσκευες.. Τα 5 Ghz είναι χειρότερα από άποψης κάλυψης .. και εννοείται ότι τα ρούτερ δεν έχουν την ίδια εμβέλεια.. Οπότε αν έχεις ενδιάμεσους τοίχους και κάποια απόσταση σημαντική το σημαντικότερο είναι το ρουτερ που θα πάρεις να έχει καλή εμβέλεια και μετά η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιανει αυτό (πολλές φορές βέβαια ένα ακριβό ρουτερ έχει και καλή μεγιστη ταχύτητα και καλή εμβέλεια). Αν ο χώρος που θες να καλύψεις είναι δύσκολος τότε ίσως να πρέπει να πας σε Mesh αν το μόνο που σε νοιάζει είναι το WIFI.

Στη Wind όταν ειναι με VOIP έτσι και αλλιώς η τηλεφωνία θα βγαίνει ΜΟΝΟ από το ρουτερ που σου δινει η ίδια (δε μπορείς να βάλεις το VOIP σε άλλο ρουτερ πχ Fritz ή άλλο μέχρι στιγμής..). Οπότε με βάση το παραπάνω δε χρειάζεται κάτι extra ο φίλος.
Στο ερώτημα του τώρα ότι και να πάρεις θα σε καλύψει. Το θέμα είναι κατά πόσο το ρουτερ θα έχει καλή κάλυψη στο σημείο που θα έχεις τις συσκευες.. Τα 5 Ghz είναι χειρότερα από άποψης κάλυψης .. και εννοείται ότι τα ρούτερ δεν έχουν την ίδια εμβέλεια.. Οπότε αν έχεις ενδιάμεσους τοίχους και κάποια απόσταση σημαντική το σημαντικότερο είναι το ρουτερ που θα πάρεις να έχει καλή εμβέλεια και μετά η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιανει αυτό (πολλές φορές βέβαια ένα ακριβό ρουτερ έχει και καλή μεγιστη ταχύτητα και καλή εμβέλεια). Αν ο χώρος που θες να καλύψεις είναι δύσκολος τότε ίσως να πρέπει να πας σε Mesh αν το μόνο που σε νοιάζει είναι το WIFI.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά για τα περί mesh. Μια τεχνολογία που δεν την γνώριζα καν.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά για τα περί mesh. Μια τεχνολογία που δεν την γνώριζα καν.

Και τι κανει αυτή η τεχνολογία;από ακτινοβολίας και τέτοια;
Ξέρει κανείς να μας πει;

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα το 7 μέρες catch up ισχύει και για τα εθνικής εμβέλειας κανάλια ; Δλδ αν παίζει ένα έργο δύο ώρες πριν μπορώ να το γυρίσω πίσω και να το δω η όχι ;