voys
Από τη στιγμή που στο κουτί αναγράφεται "ultra hd tv box" νομίζω πως με αρκετή σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για hevc. Όσον αφορά το bitrate αν θεωρήσουμε ότι στα δορυφορικά τα hd συνήθως είναι από 4-6 εδώ αυτό που βλέπω δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1,5. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι σε 1 λεπτό το tv box "τραβάει" κάπου 54MB - άρα είμαστε κοντά 900, που για h265 είναι καλά.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πoλύ ευχάριστο το να έχει HEVC. Στη περιοχή μου δεν προβλέπεται σύντομα VDSL, το έχω ψάξει.
Έχω Wind τηλέφωνο και ίντερνετ και το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και Wind Vision.
Mε ΗEVC το πιο πιθανό να έχω κι εγώ HD με τη ταχύτητα που κλειδώνω ή στη χειρότερη περίπτωση θα σώζω bandwidth για άλλες χρήσεις.
Επίσης μου αρέσει πολύ το μουσικό μέρος του πακέτου, υπερπλήρες και είμαι λάτρης των μουσικών καναλιών.
Εάν όντως καταναλώνει 54MB ανά λεπτό, σημαίνει πως το μέσο bitrate είναι στα 7-8Mbps (900KB/s) και όχι 1,5Mbps.
Με πήρε προχθες εξ συνεργάτης και μου πρόσφερε το πακετακι δωρεάν για έξι μήνες. Παίζει καμμιά παγίδα με το συμβόλαιο, πρέπει να προσέξω κάτι; Υπήρξε ρητή διαβεβαίωση ότι δεν χρεώνεται τίποτε απλά μπορω να το διακοψω λίγο πριν το εξάμηνο και να επιστρέψω τον εξοπλισμό Αν μπορεί κάποιος που το παρέλαβε με αυτό το τρόπο να ενημερώσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.