Wind Vision

Από ότι διαβάζω σε γειτονικό forum, τα specs του κουτιού είναι

Amlogic S905D SoC, τετραπύρηνος στο 1.5GHz, 2GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικού χώρου

Μπορεί κάποιος να μας πει ποια κανάλια είναι HD και αν είναι HD ή FHD; Διαβάζω όλα, κλπ. Είναι τα Viasat πχ;

Γνωρίζουμε αν δέχεται εξωτερική μονάδα αποθήκευσης; είτε σκληρό είτε στικακι;

Γνωρίζουμε αν δέχεται εξωτερική μονάδα αποθήκευσης; είτε σκληρό είτε στικακι;
Ναι μπορεί μέσω της usb που έχει.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Wind Vision

το netflix είναι εύχρηστο και διαχειρίσιμο από το remote όπως σε android tv; ή πρέπει να έχεις ποντίκι μαζί;
Το δουλεύεις πανεύκολα από το remote control του και το μενού του είναι πολύ εύχρηστο και λειτουργικό. Καμία σχέση με το άλλο που έχουν στο playstore .
Εκείνο που χάρηκα πιο πολύ από όλα λόγω χαμηλής ταχύτητας (11) ότι επιτέλους λόγω και των αδειών της Netflix στο box βλέπω full hd χωρίς κόλλημα και buffer και όταν σπρώχνω προς τα εμπρός την εικόνα αυτή έχει εικονίδια ανά πεντάλεπτο και όχι μόνο την ηλίθια γραμμή .
Μου θυμίζει έντονα της εικόνα που φέρνει στα win 10 με live εικόνα πίσω την ώρα που διαβάζεις την υπόθεση. Έχω χαρεί πάρα πολύ με αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε βέβαια. Να υποθέσω ότι τα πανελλαδικά κανάλια είναι μόνο από επίγεια λήψη,αρα εκεί δεν έχει catch-up 7 ημερών;;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε βέβαια. Να υποθέσω ότι τα πανελλαδικά κανάλια είναι μόνο από επίγεια λήψη,αρα εκεί δεν έχει catch-up 7 ημερών;;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστό, δεν έχει.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Από ότι διαβάζω σε γειτονικό forum, τα specs του κουτιού είναι

Amlogic S905D SoC, τετραπύρηνος στο 1.5GHz, 2GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικού χώρου

Μπορεί κάποιος να μας πει ποια κανάλια είναι HD και αν είναι HD ή FHD; Διαβάζω όλα, κλπ. Είναι τα Viasat πχ;
Τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της Android TV συσκευής του Wind Vision υπάρχουν στην αντίστοιχη σελίδα της Google:
https://sites.google.com/view/droid-tv/pay-tv-provider/wind-hellas

Σε αυτήν υπάρχει και το σύντομο εγχειρίδιο χρήσης, καθώς και αποτελέσματα μετροπρογραμμάτων/benchmarks.

με wifi 24 mbps εχει καλη ποιοτητα εικονας παιδια η χρειαζεται Ethernet οπωσδηποτε?

Καλή αρχή, έχω wind σταθερό και ιντερνετ εδώ και 6 χρόνια και με βλέπω να το βάζω από Σεπτέμβρη.
Πάντως το πακέτο θέλει ενίσχυση. Μόνο ως συμπληρωματικό μπορώ να το δω με αυτά που δίνει τώρα στο πακέτο cosmote που έχω.
Το καταλαβαίνω ότι υπάρχουν συμβόλαια κλπ, αλλά θα μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα.
Πχ να είχε τα ελληνικά κανάλια και έτσι να υπήρχε και replay ελληνικών καναλιών και να έβαζε και κανένα δικό του κανάλι με ταινίες, δε λέω τις τελευταίες που δεσμεύονται με συμβόλαια, παλιότερες ταινίες.

Καλησπέρα στην παρέα,
Μίλησα νωρίτερα με εκπρόσωπο και μου ανέφεραν ότι δουλεύει μόνο σε wifi της wind (σταθερή και internet)...

Αν διαβάσετε 3 σελίδες πιο πριν θα δείτε ότι το κουτάκι στο πακέτο family ή πως το έχουν βαπτίσει δουλεύει και σε άλλη σύνδεση εκτός wind (OTT δηλαδή).

εγώ πήγα σε ένα καταστημα της wind και το τέσταρα κ hd ηταν τα novasports, to mtv live, το nat geo wild..... αυτά..... κάποια άλλα είχαν στο λογότυπο το hd, στο epg στην ονομασια δεν το είχαν κ προφανώς ήταν sd....

Τι γράφει στα λογότυπα και τι στην ονομασία και τι εικόνα θα δεις είναι διαφορετικά πράγματα! Οπότε δεν κοιτάμε αν στο όνομα γράφει HD. Θα πάρουμε την εικόνα που μας επιτρέπει η σύνδεση (και εδώ κοιτάμε κάποια posts πιο πριν.

ποια η ελαχιστη ταχυτητα σε adsl για να το έχεις;

Μια από τα ίδια, διαβάζουμε 3-4 σελίδες πιο πριν, δεν βαριόμαστε))

Sent from taptalk

Last edited by a moderator:
Αν δε κάνουν την εκάστοτε υπηρεσία αυτόνομη δε θα πάμε παρακάτω. Η νοβα που κ την πιο παλιά πλατφόρμα έχει (novago) και δοκιμασμένη σχετικά σε υψηλό φόρτο (κουπονι πρώτο θέμα) θα μπορούσε να παίξει μπαλα μονη με συνδρομή μήνα τρίμηνο εξάμηνο χρόνο και να παίζει σε όλα τα δίκτυα. Απλά πρέπει να πετάμε τυράκι γύρω γύρω για να έχουμε βοήθεια αλλού. Κάλυψη δικτύου κτλ. Σε επικοινωνία μου με την εξ πελατών και ενω βλέπω netflix κ iptv άριστα μου ειπαν οτι δεν μπορεί να μπει. Επίσης οι τρεις συσκευές είναι δύο. Βλέπω να παίζει πάντως χοντρό μοίρασμα (δεν γνωριζω αν μπορούν να βλέπουν αθλητικά) στην συνδρομή. Ενσς θα αγοράζει δυο θα βλέπουν ( ή τρεις). Νταξ 12,5 καλα είναι

Δεν το κάνουν αυτόνομο γιατί τους ενδιαφέρει να πουλήσουν συνδυαστικά και Ίντερνετ και τηλέφωνο και τηλεόραση για να πάρουν μεγαλύτερη γκάμα συνδρομητών. Άσε που αν το δώσουν μεμονωμένα όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί να παρακάμπτεται η ασφάλεια και θα μπορείς να το στέλνεις στην τηλεόραση οπότε θα χάσει από το πακέτο της τηλεόρασης συνδρομητές που πληρώνουν διπλάσια τιμή από το GO. Όλα είναι υπολογισμένα!

Μια σημαντική διευκρίνιση. Τα κανάλια Novasports στη Wind Vision έχουν τους ιδιους περιορισμούς στη θέαση που έχει ορίσει και η Nova.

Το δινουν δωρεαν για κατι μηνες; Εγω που εχω Wind VDSL μπορω να το παρω να βγαλω καλοκαιρι γιατι με την γεννα δεν μας βλεπω για διακοπες.

Re: Απάντηση: Wind Vision

Το δινουν δωρεαν για κατι μηνες; Εγω που εχω Wind VDSL μπορω να το παρω να βγαλω καλοκαιρι γιατι με την γεννα δεν μας βλεπω για διακοπες.

δεν τα δινουν δωρεαν...μπορεις να ξεκινήσεις με family pack και να τα βαλεις οποτε θες αργοτερα...και εγω ετσι ξεκινω γιατι το καλοκαιρι δεν εχει κανενα αθλητικο γεγονός στη νοβα εκτος από κατι φιλικα ...απλως μου ειπαν ότι από τη στιγμη που θα τα προσθεσω ,αν θελω να τα διακοψω μετα και να ξαναγυρισω στο family υπαρχει πεναλτυ διακοπης 70 ευρω

στο εγχειριδιο εν τω μεταξυ κανουν μνεια για συνδεση του αποκωδικοποιητή με καλωδιο κεραιας? που χρησιμευει αυτο?

στο εγχειριδιο εν τω μεταξυ κανουν μνεια για συνδεση του αποκωδικοποιητή με καλωδιο κεραιας? που χρησιμευει αυτο?
Για τα ελληνικά κανάλια, αντ1, Σκάι κλπ. Απο εκεί τα λαμβάνει η Wind, επίγεια. Αν δεν υπάρχει στην εγκατάσταση κεραία τότε τα κανάλια που ανέφερα δεν λαμβάνονται στο πακέτο.

Νομίζω πιο σαφές είναι να πούμε ότι τα ελληνικά κανάλια δεν τα λαμβάνει η Wind για να στα δώσει, απλά μέσω της κεραίας περνάνε μέσα στο κουτί και τα βλέπεις και αυτά. Αν δεν τα πιάνεις δηλαδη στην περιοχή σου από τα κέντρα εκπομπής, δεν τα βλέπεις. Η Wind δεν ειναι δορυφορικη συνδρομητική να προσφέρει στο πακετο τα ελληνικά κανάλια που εχει ανεβασει στο δορυφόρο.

Η Wind δεν ειναι δορυφορικη συνδρομητική να προσφέρει στο πακετο τα ελληνικά κανάλια που εχει ανεβασει στο δορυφόρο.

Ναι αλλα το οτι δεν ειναι δορυφορική δεν σημαίνει οτι δεν θα μπορούσε να τα προσφέρει μέσω iptv.προτιμάει αυτο τον τρόπο για λόγους κοστους ,(οπως και η vodafone με εξαίρεση το ερτhd) θα μπορούσε μια χαρα να τα παρείχε όπως τα θεματικά.για όποιον εχει θέματα με επιγεια λήψη η δεν χρησιμοποιεί κεραία η θέλει την υπηρεσία σε χώρο που δεν εχει το σημείο κεραία ειναι σοβαρό θεμα.

Επίσης με το δεδομένο οτι δεν μπορεί με αυτο τον τρόπο να προσφέρει replay TV στα εθνικά κανάλια θα περίμενα κάποιο η κάποια apps σε συνεργασια με τα καναλια που θα παρείχαν αυτη την δυνατότητα .
Και τελος θα περίμενα να τολμήσει σε νεα κανάλια σειρων-ταινιών .πχ το amc παίζει σε ολα τα βαλκανια

Last edited:
Το tv box που δίνει νομίζω πως είναι στα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το box της xiaomi.
Συνεπώς μάλλον ούτε και αυτό θα παίζει 24fps.
Επίσης στην διαφήμιση που είναι αόριστη όσο δεν πάει , τις τελευταίες μέρες αναφέρουν με μικρά γράμματα πως η υπηρεσία Netflix απαιτεί επιπλέον χρέωση.
Τι ακριβώς προσφέρουν θέλει ψάξιμο.