Wind Vision

Μπορεί να επαναλάβει κάποιος τι κάνουμε με το μπλοκ της wind στο greek-team; Ευχαριστώ!

Μπορεί να επαναλάβει κάποιος τι κάνουμε με το μπλοκ της wind στο greek-team; Ευχαριστώ!

Για το συγκεκριμένο σαιτ δεν γνωρίζω, πάντως ίσως να μην μπλοκάρει αν αλλάξεις dns.
Εγώ έχω βάλει της cloudflare, όχι γιατί θέλω να ξεμπλοκάρω κάποιο σαιτ, τους έχω αλλάξει γιατί τουλάχιστον στη περίπτωση μου είναι πιο γρήγοροι.
Στην εικόνα παρακάτω νομίζω έχει τους dns της google, της cloudflare είναι 1.1.1.1 και 1.0.0.1

3t1NUxr.jpg

Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION συνέχισε την πετυχημένη πορεία της και προσέλκυσε περισσότερους από 10.000 νέους πελάτες το 3ο τρίμηνο, έχοντας 19.300 πελάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η αυξανόμενη διείσδυση της WIND VISION στην πελατειακή βάση της σταθερής υποστηρίζει τον στρατηγικό προσανατολισμό της εταιρείας στα νοικοκυριά και βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών.

http://www.typologies.gr/ayxisi-se-esoda-kai-ebitda-gia-ti-wind-to-9mino-toy-2018/

Αν στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε κοντά στους 20000 συνδρομητές και χωρίς τις τωρινές προσφορές που δίνουν ίντερνετ+τηλέφωνο+vision+novasports στα 30 ευρώ, τώρα θα τους έχει ξεπεράσει. Όχι κι άσχημα για αρχή.

προς το παρών ειμαι 2η εβδομάδα χωρίς vision στο κινητό μετά απο άλλαγη συσκευής (υπόψιν δεν είχα δηλώσει συσκευή για τα nova που είχε επιλογή μόνο και μόνο για να μπορώ να ενεργοποιηθεί στην καινούργια)
Σε επικοινωνία μαζί τους μου λένε ότι είναι ενα update τηε συσκευης πρόγραμματισμενονπου θα λύσει το πρόβλημα καθώς το έχουν θέμα... και υπομονή θα έρθει μεσα σε 2 μερες.. με τονπου περνάνε 2 μέρες τα ίδια στο τηλέφωνο... αντε να δούμε πότε θα έρθει το update γτ βλέπω να τους άκυρωνω πριν κλείσω μήνα

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Η υπηρεσια δεν υποστηριζει ακομα τα novasports μεσω κινητου... ποιος σου το εταξε?

Νομίζω έγινε αλλαγή και πλέον έχουν έρθει οι HD εκδόσεις των επίγειων καναλιών αντί για τις SD στις πρώτες 12 θέσεις προγραμμάτων της Wind Vision... Άντε να γίνει και μια ταξινόμηση στα υπόλοιπα επίγεια και μια επιλογή αγαπημένων να γίνουν όλα όμορφα...

Υγ... Είχαν ανοίξει για μια εβδομάδα τα Nova sports και έκλεισαν ξανά λόγω κάποιου προβλήματος που θα λυθεί σε επόμενο update οπότε μην δηλώνετε ή αλλάζετε συσκευές άσκοπα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ακριβώς.. είχα δει την επιλογή αλλα δεν δήλωσα γτ θα αλλαζα συσκευή.. και άλλαξα συσκευή αλλα τωρα δεν κάνει καν login... και η παλιά δεν παίζει γιατί έγινε επαναφορά

Καλησπέρα , μόλις έβαλα WindVision , που μπορείς να δηλώσεις το κινητό που θα χρησιμοποιείς για το WindVision?Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην υποστήριξη?
Γιατί προσπαθώ να μπώ από το κινητό μου ( δεν έχω άλλη συσκεύη παρά μόνο το box της Wind ) και μου βγάζει ένα μήνυμα 0χ2000200 the device which is involved in the request,ish't found in the Back-end.

Επίσης όταν βλέπω μια σειρά ή ταινία είναι περίεργη η εικόνα - κίνηση,δεν κολλάει αλλά είναι σαν να λείπουν φίλτρα λες και το βλέπεις χωρίς επεξεργασία και το γυρνάνε με κάμερα εκείνη την στιγμή.

Ευχαριστώ

welcome to the club... μια από τα ίδια κι εγώ... περιμένε το update

Έκτος του θέματος αυτού που ακόμη εκκρεμεί πρέπει να ανεβάσουν και το butyrate η εικόνα είναι σαν sd σε μερικά κανάλια αν έχεις vdsl θα πρέπει το Σύστημά τους να αναγνωρίζει και να ανεβάζει το bitrate οι σημερινές τβ είναι 32 Inch το λιγότερο δλδ όσο ανεβαίνει η τβ θα θολώνει η Εικόνα ήμαρτον

έχει μεταβλητό bitrate... ανάλογα την ταχύτητα σύνδεσης με τον server το μεταβάλει... Έχει θέμα ο server που δίνει το κανάλι.. γτ Netflix μια χαρά hd βλέπω αλλά σε κάτι αλλά Παναγία μου.. επίσης πολλές παραγωγές αποβτα ντοκιμαντέρ για παράδειγμα είναι παλιές και έτσι δεν υπάρχει υλικό hd

Εδώ και ένα μήνα πάντως παρατήρησα ότι έχει ανεβεί αισθητά η ποιότητα εικόνας των καναλιών. Κανάλια όπως το Crime Investigation ενώ το καλοκαίρι είχαν αρκετά blurry εικόνα, πλέον είναι πολύ καθαρά και ευκρινή. Βέβαια όπως πολύ καλά λέει ο φίλος παραπάνω, αν μια παραγωγή είναι γυρισμένη σε SD ανάλυση, έτσι θα φτάσει και σε εμάς. Και όποιος έχει πολύ μεγάλη τηλεόραση άσχετα αν είναι FHD ή 4Κ θα είναι ακόμα χειρότερα γι' αυτόν.

καλημερα. για να μην ψαχνω τις σελιδες μπορει να μου πει καποιος αν εχεις wind vision μπορεις να δεις κ στο laptop? αν ναι υπαρχει καποιο link με πληροφοριες οπως τι συνδεση χρειαζεσαι-παροχο κλπ κ διαφορα αλλα? η ας μου εξηγησει καποιος που ξερει σιγουρα. επισης ειχα ακουσει οτι δεν ειναι διαθεσιμα τα αθλητικα καναλια στο wind vision go. ισχιει ακομα αυτο? ευχαριστω!

Καλημέρα, φαίνεται ότι το θέμα με το WIND VISION στα κινητά, tablet έχει λυθεί. Έχει δοκιμάσει κάνεις ή να το θεωρήσω τυχαίο;

Απάντηση: Re: Wind Vision

Είχα δηλώσει και γω βλάβη στο τεχνικό τμήμα της wind και μου είχαν πει ότι είναι γενικό πρόβλημα μετά από update. Μου έστειλαν μήνυμα ότι το πρόβλημα διορθώθηκε. Χθες που το έλεγξα είδα ότι εξακολουθεί να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα error. Ας μας πει και κάποιος άλλος αν του διορθώθηκε.

αν και δεν μου ήρθε μύνημα παίζει κανονικά πλέον... Βέβαια.. παρόλο που επιλέξα συσκευή για τα nova sports αυτα δεν παιζου. το

καλησπερα παιδια.

παρατηρω τον τελευταιο καιρο οταν βλεπω ματς υψηλου ενδιαφεροντος και προφανως με αρκετους τηλεθεατες στα καναλια novasports την εικονα μου να pixelιαζει απιστευτα. Μολις το ματς ολοκληρωθει η εικονα επιστρεφει στην κανονικοτητα της.

Σε speed tests που κανω εκεινη την στιγμη που εχω το προβλημα παρατηρω πως το ping ειναι αρκετα υψηλο (πανω απο 200) ενω αμεσως μολις ο αγωνας τελειωσει επιστρεφει σε φυσιολογικα επιπεδα για την 50αρα γραμμη μου. (16-20).

Εσεις εχετε το ιδιο θεμα με την θεαση?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk