Wind Vision

Re: Απάντηση: Wind Vision

Η δική μου η γνώμη πάλι φίλε είναι πως είναι πολύ μέτρια ηεικόνα. Εμενα μάξιμουμ 720 μου φαίνεται η ανάλυση και μάλιστα νομίζω όταν βλέπω και γραμμές που σε άλλες πηγές με αντίστοιχη ανάλυση δεν βλέπω. Η καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφόρο ποικίλει, εμένα μου έχει δώσει από δέκα Δευτέρα έως δύο λεπτά. Αναλόγως θεάματος και ζήτησης τα πράγματα δυσκολεύουν. Οσο πιο ψηλή ζήτηση έχει το γεγονός που βλέπετε τόσο χειρότερη η εικόνα. Υπάρχουν παιχνίδια μπάσκετ που δεν τα είδα καθόλου.
Για να μην στα πολυλογώ, τέλειωνει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στη Νόβα να ησυχάσω με το θέμα Νοβασπορτς και ας πληρώνω παραπάνω.

Μαλιστα, κατατοπιστικοτατος.

Το θελω σχεδον αποκλειστικα για Euroleague και με προβληματισες (και καλα εκανες φυσικα).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάνε σε ένα κατάστημα wind και δες τι εικόνα δίνει...

sent using taptalk

Έχω περάσει στο box το popcorn time την έκδοση που είναι για Android TV arm7va αλλά δε μου έχει καθίσει καλά. Στις σειρες παρόλο που έχω επιλέξει 1080 μου τις παίζει 720 το ανώτερο και αν τις παίξει. Τις μισές δεν τις ξεκινάει καν. Το ίδιο και με τις ταινίες. Αυτες τις βρίσκει σε 1080p αλλά ούτε τις μισές δε φορτώνει. Ποια έκδοση είναι η καλύτερη και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα! μπορεις να μου πεις πως θα το εγκαταστησω? στην αναζητηση στο box της wind vision που εκανα για το popcorn στο google play δεν βρηκα κατι. που πρεπει να κοιταξω?

Έχω διαπιστώσει ότι η ροή της εικόνας του αποκωδικοποιητή υστερεί ελαφρώς σε ομαλότητα. Ακόμα και στα επίγεια προγράμματα κουράζει η προβολή με αυτό το ελαφρύ τρέμουλο.
Το συγκρίνω αμέσως με την τηλεόραση γυρισμένη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και όντως εκεί η εικόνα είναι ομαλή.
Έχει διαπιστώσει κανείς κάτι αντίστοιχο?

Έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο HDMI πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα.
Έχω πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις ανάλυσης 50Hz, 24Hz, 1080p, 1080i, 720p κλπ αλλά πάλι τα ίδια.

Έχω διαπιστώσει ότι η ροή της εικόνας του αποκωδικοποιητή υστερεί ελαφρώς σε ομαλότητα. Ακόμα και στα επίγεια προγράμματα κουράζει η προβολή με αυτό το ελαφρύ τρέμουλο.
Το συγκρίνω αμέσως με την τηλεόραση γυρισμένη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και όντως εκεί η εικόνα είναι ομαλή.

Έχω πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις ανάλυσης 50Hz, 24Hz, 1080p, 1080i, 720p κλπ αλλά πάλι τα ίδια.
Ναι όντως χάνει καρέ. Πλέον βλέπω κανάλια από την TV. Δεν βλέπεται από τη wind vision εκτός και αν έχουν θέμα τα box μας.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα! μπορεις να μου πεις πως θα το εγκαταστησω? στην αναζητηση στο box της wind vision που εκανα για το popcorn στο google play δεν βρηκα κατι. που πρεπει να κοιταξω?
Λοιπόν θα σου πω πως το έκανα εγώ γιατί αλλιώς δεν τα κατάφερα με τίποτα. Θα κατεβάσεις από το playstore της tv σου την εφαρμογή file commander. Θα μπεις στην εφαρμογή και θα συνδέσεις τον λογαριασμό σου με το one drive. Μετά θα κατεβάσεις με το κινητό σου την εφαρμογή popcorn time από εδώ https://getpopcorntime.is/android.html και αφού κατέβει θα ανεβάσεις το apk στο one drive. Μετά θα μπεις στην εφαρμογή file commander και στον λογαριασμό one drive θα βρες το apk του popcorn και θα το κάνεις εγκατάσταση. Εννοείται πως θα επιτρέψεις εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Τελος θα σου προτεινα να έχεις πάνω στο box της wind vision ένα USB stick από 16 gb και πάνω και να το ορίσεις ως χώρο αποθήκευσης.

Και γιατί να μην τα κάνει κανείς όλα αυτά από usb-stick κατευθείαν χωρίς onedrive κλπ %)
...Just a thought.

sent using taptalk

Και γιατί να μην τα κάνει κανείς όλα αυτά από usb-stick κατευθείαν χωρίς onedrive κλπ %)
...Just a thought.

sent using taptalk
Γιατί δεν μου το διάβαζε με τίποτα έτσι. Σε εσένα το διάβαζε;

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο τρέμουλο είναι ομαλη κίνηση της εικόνας μπορεί να έχει θέμα το box σου πότε έγινες συνδρομητής ;

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο τρέμουλο είναι ομαλη κίνηση της εικόνας μπορεί να έχει θέμα το box σου πότε έγινες συνδρομητής ;
Εγώ το Σεπτέμβριο που μας πέρασε και μου το κάνει.

Εγώ το Σεπτέμβριο που μας πέρασε και μου το κάνει.

.. Ένα μικρό τρέμουλο το έχει. Ίσως είναι θέμα επεξεργαστή. Είχε αναφερθεί παλιότερα πως το boxακι λόγω του συγκεκριμένου επεξεργαστή πιθανόν να έχει θέματα. Εγώ πάντως δεν ευχαριστήθηκα θέαση ούτε μια φορά.

.. Ένα μικρό τρέμουλο το έχει. Ίσως είναι θέμα επεξεργαστή. Είχε αναφερθεί παλιότερα πως το boxακι λόγω του συγκεκριμένου επεξεργαστή πιθανόν να έχει θέματα. Εγώ πάντως δεν ευχαριστήθηκα θέαση ούτε μια φορά.
Το box μια χαρά είναι και τρέμουλο δεν κάνει. Σε 47αρα lg που έχω τουλάχιστον...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το box μια χαρά είναι και τρέμουλο δεν κάνει. Σε 47αρα lg που έχω τουλάχιστον...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα και σε μια Samsung 55αρα το κάνει αλλά και σε μια lg c8 oled 65.

Τι ταχύτητα σύνδεσης έχεις;

sent using taptalk
Vdsl 50 και πιάνω τα 44 με 45 αλλά το κάνει και στα digea και στα ιντερνετικα.

Περίεργο τότε, δεν μπορώ να φανταστώ τις πταίει...

sent using taptalk