Wind Vision

Περίεργο τότε, δεν μπορώ να φανταστώ τις πταίει...

sent using taptalk
Η κίνηση γίνεται σαν ρομποτική. Σαν να χάνει frames. Αν σβήσω τις ανοιχτές εφαρμογές και κανω επανεκκίνηση στρώνει για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια. Μήπως δίνουν διαφορετικά box στον καθένα;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρ τους τηλ, πες τους το πρόβλημα και ζήτα να σ' το αλλάξουν άμα είναι.

sent using taptalk

Παρ τους τηλ, πες τους το πρόβλημα και ζήτα να σ' το αλλάξουν άμα είναι.

sent using taptalk
Ναι αυτό θα κάνω. Αφού υπάρχουν και άτομα που λένε ότι δεν έχουν τέτοιο θέμα, υπάρχει πρόβλημα .

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι φανερό ότι φταίει το box. Ζήτησε αντικατάσταση και πιστεύω καθάρισες. Εγώ είμαι με 12 αντί 45 και τα βλέπω οκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Το box μια χαρά είναι και τρέμουλο δεν κάνει. Σε 47αρα lg που έχω τουλάχιστον...

Μπορείς να μας στείλεις τις ρυθμίσεις που έχεις σε box και TV;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Μπορείς να μας στείλεις τις ρυθμίσεις που έχεις σε box και TV;

Το box όπως μου το έστειλαν έτσι παίζει, δεν θυμάμαι να άλλαξα κάτι. Στην τηλεόραση θες κάτι συγκεκριμένο; Το βράδυ επιστρέφω οπότε να το δω και να σου απαντήσω.

Αγαπητοί φίλοι το γεγονός ότι στη δική σας περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει γενικά πρόβλημα. Επίσης τέτοια θεματακια εξαρτώνται και από την ευαισθησία του καθενός και κατά πόσο "βλέπει" το πρόβλημα στην εικόνα του. Μπορεί η ίδια εικόνα εμένα να με ενοχλεί και κάποιον άλλον να μην τον πειράζει καθόλου και να την βλέπει τέλεια. Εγώ, αν δεν έβαζες μέσα και τη θέαση digea, θα σου έλεγα πως εχεις stutter λόγω ανεπαρκούς λήψης απο τους server. Για παράδειγμα, βραδια που είχα πρόβλημα στη θέαση nsports ακόμα και όταν ερχόταν η εικόνα και έβλεπα, δεν ήταν αρκετα σταθερή και μπερδευε την τηλεόραση με αποτέλεσμα να κάνει stutter σε φαινομενικα καλή εικόνα. Ξαναλέω όμως ο κάθε χρήστης έχει διαφορετική εμπειρια χρήσης. Εγώ είχα παιχνίδια που δεν τα είδα καθόλου και όταν έπαιρνα να διαμαρτυρηθώ τα έριχναν στη nova, ενώ άλλοι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω με τον Paris2018.
Και μιας και εγώ ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα, έχω να πω ότι δεν είναι τρομερά έντονο, απλά σε κάποιες πολύ ομαλές σκηνές φαίνεται λίγο παραπάνω.
Αρχικά ήθελα να δω αν είναι μόνο σε εμένα ή είναι γενικό και τελικά μάλλον το έχουμε αρκετοί αν όχι όλοι.
Και εμένα με προβλημάτισε που το κάνει και στα επίγεια κανάλια, αλλά παρατήρησα ότι το κάνει παντού ακόμα και σε YouTube, Vimeo και Media Player με τοπικά αρχεία που σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα streaming ενώ από την Smart TV (LG 47") δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ίδιες εφαρμογές.
Επίσης το Home Cinema (LG) που έχω και είναι και αυτό συνδεδεμένο με HDMI με την TV και δεν έχει κανένα πρόβλημα ομαλότητας σε καμία εφαρμογή (YouTube, Vimeo κλπ) άρα 99,9% μιλάμε τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση για θέμα του TV Box της Wind.

Ένα χαρακτηριστικό Video που έχω βρει και είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς είναι το "Maroon 5 - Girls Like You", αν προσέξετε στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα που κάνει ένα πανοραμικό-κυκλικό πλάνο γύρω από τον τραγουδιστή αν κάποιος επικεντρωθεί στο background του πλάνου θα δει ότι περίπου ανά ένα δευτερόλεπτο υπάρχει ένα μικρό κόμπιασμα στη ροή του βίντεο. Το ίδιο βίντεο με τη Smart TV, το Home Cinema, το κινητό και τον υπολογιστή παίζει κανονικά και ομαλά.
Αν κάποιος έχει την όρεξη και το χρόνο μπορεί να το δοκιμάσει και να με επαληθεύσει.

Αν βρω χρόνο ίσως το δοκιμάσω κάποια μέρα στο εκθεσιακό σε ένα κατάστημα Wind και αν δεν το κάνει και εκεί θα ζητήσω αντικατάσταση.

.....Το Vision το πήρα πέρυσι τέτοια εποχή...

Αγαπητοί φίλοι το γεγονός ότι στη δική σας περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει γενικά πρόβλημα. Επίσης τέτοια θεματακια εξαρτώνται και από την ευαισθησία του καθενός και κατά πόσο "βλέπει" το πρόβλημα στην εικόνα του. Μπορεί η ίδια εικόνα εμένα να με ενοχλεί και κάποιον άλλον να μην τον πειράζει καθόλου και να την βλέπει τέλεια. Εγώ, αν δεν έβαζες μέσα και τη θέαση digea, θα σου έλεγα πως εχεις stutter λόγω ανεπαρκούς λήψης απο τους server. Για παράδειγμα, βραδια που είχα πρόβλημα στη θέαση nsports ακόμα και όταν ερχόταν η εικόνα και έβλεπα, δεν ήταν αρκετα σταθερή και μπερδευε την τηλεόραση με αποτέλεσμα να κάνει stutter σε φαινομενικα καλή εικόνα. Ξαναλέω όμως ο κάθε χρήστης έχει διαφορετική εμπειρια χρήσης. Εγώ είχα παιχνίδια που δεν τα είδα καθόλου και όταν έπαιρνα να διαμαρτυρηθώ τα έριχναν στη nova, ενώ άλλοι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα.

Αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε Παρη, σε κάποιους παίζει καλά και σε κάποιους όχι, εγώ είμαι με 10αρα ADSL και δεν έχω χάσει αγώνα όπως λες, κάποιες στιγμές όμως αυτό το τρέμουλο που αναφέρουν κάποιοι το έχω δει. Αν είμαι κάποιος που δεν έχει θέμα ας μας στείλει με τι γραμμή είναι, ρυθμίσεις οθόνης. Η δίκη μου άποψη πάντως όσο καιρό το έχω είναι τίμιο και Android. Εκτός του ότι έχω φορτώσει και υπόλοιπες εφαρμογές και τα έχω μαζέψει όλα.

κοιτάχτε λίγο στις ρυθμίσεις ανάλυσης? τι έχετε? μηπως έχετε βάλει 24hz?

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε Παρη, σε κάποιους παίζει καλά και σε κάποιους όχι, εγώ είμαι με 10αρα ADSL και δεν έχω χάσει αγώνα όπως λες, κάποιες στιγμές όμως αυτό το τρέμουλο που αναφέρουν κάποιοι το έχω δει. Αν είμαι κάποιος που δεν έχει θέμα ας μας στείλει με τι γραμμή είναι, ρυθμίσεις οθόνης. Η δίκη μου άποψη πάντως όσο καιρό το έχω είναι τίμιο και Android. Εκτός του ότι έχω φορτώσει και υπόλοιπες εφαρμογές και τα έχω μαζέψει όλα.

Συμφωνώ πως το boxaki δουλεύει γενικά πολύ καλά. Ειδικά σε σχέση με τη Sony, το Android είναι πολύ πιο smooth. Του έχω βάλει και το cosmote go και είναι μια χαρά. Απλώς είχα διαβάσει ενστάσεις για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σε ότι έχει να κάνει με την επεξεργασία εικόνας και πολύ πιθανό να οφειλονται σε αυτόν οποία μικρά προβλήματα. Τώρα για τα θέματα λογω streaming δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι και πόσοι επηρεάζονται κάθε φορά. Μάλλον ούτε η ίδια η wind δεν ξέρει. Μια φορά που περίμενα να δω Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός είχε πέσει μαύρο στο κανάλι και όταν πήρα μου είπαν πως έχουν προγραμματίσει update εκείνη την ώρα. Μα ρε παιδιά την ώρα του αγώνα κάνετε Update; Είναι εδώ και μήνες προγραμματισμένη μου απαντά ο τηλεφωνητής... και το πρόγραμμα της ευρωλιγκας εδώ και μήνες έχει βγει του λέω... Φυσικά η απάντηση του ήταν... σιγή.

Γνωρίζει κανείς εάν θα προστεθούν κανάλια με ταινίες στην wind vision;;; γιατί δεν έχει τίποτα από ταινίες (Netflix και Google play movies απαιτούν επιπλέον χρέωσ)

Χλωμό. Τα κυριότερα δικαιώματα ταινιών είναι μοιρασμενα σε Nova και Cosmote TV. Μόνο αν υπάρξει κάποια συνεργασία με Nova όπως στα αθλητικά, πράγμα όμως που δε συμφέρει μάλλον την τελευταία.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Χλωμό. Τα κυριότερα δικαιώματα ταινιών είναι μοιρασμενα σε Nova και Cosmote TV. Μόνο αν υπάρξει κάποια συνεργασία με Nova όπως στα αθλητικά, πράγμα όμως που δε συμφέρει μάλλον την τελευταία.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα δικαιώματα μπορούν να κλείσουν και με άλλο πάροχο. Δεν είναι μοιρασμένα. Η

Δυστυχώς όχι. Τα δικαιώματα στις
ξένες σειρές μέχρι να τελειώσει η χρονική διάρκεια τους είναι αποκλειστικά είτε στη μία ή στην άλλη. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ταινίες όμως.

Δυστυχώς όχι. Τα δικαιώματα στις
ξένες σειρές μέχρι να τελειώσει η χρονική διάρκεια τους είναι αποκλειστικά είτε στη μία ή στην άλλη. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ταινίες όμως.

Ισχύει μόνο αν εχει τα αποκλειστικά δικαιώματα!

Παιδες άκουσα από γνωστό ότι τέλος του χρόνου λήγει η σύμβαση της Wind με τη Nova και ότι δε θα υπάρχουν τα novasports στο wind TV πλέον. Μου φαίνεται λίγο απίθανο. Ξέρει κανείς κάτι;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Παιδες άκουσα από γνωστό ότι τέλος του χρόνου λήγει η σύμβαση της Wind με τη Nova και ότι δε θα υπάρχουν τα novasports στο wind TV πλέον. Μου φαίνεται λίγο απίθανο. Ξέρει κανείς κάτι;

Εννοείται απίθανο. Είναι σαν το βγαίνουμε από τα μνημόνια. Ελπίζω απλά να κλείσει η Nova τις ομάδες ώστε να έχει νόημα.

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Εννοείται απίθανο. Είναι σαν το βγαίνουμε από τα μνημόνια. Ελπίζω απλά να κλείσει η Nova τις ομάδες ώστε να έχει νόημα.

Έτσι του είπαν από νόβα για να τον πείσουν να μην πάει wind

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Έτσι του είπαν από νόβα για να τον πείσουν να μην πάει wind

Λες να έκανε η wind συμφωνία μόνο για ένα έτος; Απλά τα call center ότι θες θα πουν προκειμένου να πουλήσουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk