Wind Vision

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Λες να έκανε η wind συμφωνία μόνο για ένα έτος; Απλά τα call center ότι θες θα πουν προκειμένου να πουλήσουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα κι εγώ αυτό είπα. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ισχυε

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και με δεδομένα πια τα νοβασπορτς στο κινητό πολύ καλή κίνηση που αναβαθμίζει την υπηρεσία άντε να μπει και κάνα κανάλι με ταινίες.

Και με δεδομένα πια τα νοβασπορτς στο κινητό πολύ καλή κίνηση που αναβαθμίζει την υπηρεσία άντε να μπει και κάνα κανάλι με ταινίες.

Καλησπέρα τι εννοείς δεδομένα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όσες φορές και να δοκίμασα δεν παίζει, κινητό WIND. Τι πάροχο έχεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Wind έχω είναι πειραματικο στάδιο θα το βάλουν και επίσημα μάλλον το πέτυχα σε δοκιμαστικό στάδιο θα το ανακοινώσουν σε λίγο καιρό λόγω του MMVO που έχει η forthnet , επιπλέον το nova go θα λειτουργεί κανονικά και με δεδομένα χάρη στην συμφωνία με τη Vodafone

παίζει με δεδομένα εδώ και πόσους μήνες... τι εννοείς? ειχε μια τμ ρύθμιση στο μενού που επιτρέπει μόνο με WiFi το streaming, μηοως το είχες ενεργοποιημενο?

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

παίζει με δεδομένα εδώ και πόσους μήνες... τι εννοείς? ειχε μια τμ ρύθμιση στο μενού που επιτρέπει μόνο με WiFi το streaming, μηοως το είχες ενεργοποιημενο?

Φίλε αναφέρομαι στα κανάλια novasports το γνωρίζω πώς τα υπόλοιπα κανάλια λειτουργούν και με δεδομένα

Η nova δινει τα καναλια της στην wind στην ιδια ποιοτητα οπως τα εχει και εκεινη δορυφορικα;
ΥΓ ας υποθεσουμε οτι εχουμε τελειες συνθηκες ιντερνετ ωστε να μην υπαρχουν θεμετα

Μόνο δορυφορικά θα δεις την καλύτερη ποιότητα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ποιότητα των novasports σε iptv, υστερεί από την εικόνα των δορυφορικών novasports.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είτε έχεις wind είτε forthnet... Είναι θέμα μετάδοσης

Γνώμη μου πάντως είναι ότι η εικόνα τους στην wind είναι εξαιρετική στα δικά μου μάτια τουλάχιστον με την 47 άρα lg που έχω. Κάποιοι με 60 και 65 ίντσες σίγουρα θα έχετε καλύτερη άποψη

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H διαγώνιος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο iptv Vs. sat

sent using taptalk

Καλησπέρα και από μένα. Είχα στο παρελθόν Novasports μέσω δορυφόρου και εδώ και 11 μήνες έχω μέσω wind vision με κλείδωμα σε ταχύτητα ίντερνετ 27Mbps . Πρώτα απ' όλα είναι λογικό τα Novasports να έχουν καλύτερη ποιότητα από την πηγή τούς ( forthnet) ανεξαρτήτως μέσου. Άρα μέσω forthnet/Nova η ποιότητα είναι by default καλύτερη και σε απόκριση και σε ανάλυση. Τώρα σχετικά με την ποιότητα μέσω wind η ποιότητα και αποικονιση είναι σχεδόν σχετική και μετάβαλλομενη. Η αλήθεια είναι ότι αντικειμενικά η ποιότητα που βλέπουμε είναι το πολύ 720p. Αυτό βέβαια ισχύει για ντέρμπι και σε αθλητικά γεγονότα μεγάλης απήχησης. Υπάρχουν και αρκετά κολλήματα, drop frames κλπ. Αλλά αντικειμενικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Είναι φανερό ότι η CDN σύνδεση μεταξύ Nova- Wind - Συνδρομητών Wind δεν επαρκεί. Αν αυτό διορθώθει τότε όλα θα είναι καλά. Βέβαια πάντα θα παραμείνει η καθυστέρηση 5-10 sec μεταξύ Nova live και Wind live λόγω μετάδοσης μέσω ίντερνετ. Αυτά από μένα και κάθε παρατήρηση δεκτή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από μένα. Είχα στο παρελθόν Novasports μέσω δορυφόρου και εδώ και 11 μήνες έχω μέσω wind vision με κλείδωμα σε ταχύτητα ίντερνετ 27Mbps . Πρώτα απ' όλα είναι λογικό τα Novasports να έχουν καλύτερη ποιότητα από την πηγή τούς ( forthnet) ανεξαρτήτως μέσου. Άρα μέσω forthnet/Nova η ποιότητα είναι by default καλύτερη και σε απόκριση και σε ανάλυση. Τώρα σχετικά με την ποιότητα μέσω wind η ποιότητα και αποικονιση είναι σχεδόν σχετική και μετάβαλλομενη. Η αλήθεια είναι ότι αντικειμενικά η ποιότητα που βλέπουμε είναι το πολύ 720p. Αυτό βέβαια ισχύει για ντέρμπι και σε αθλητικά γεγονότα μεγάλης απήχησης. Υπάρχουν και αρκετά κολλήματα, drop frames κλπ. Αλλά αντικειμενικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Είναι φανερό ότι η CDN σύνδεση μεταξύ Nova- Wind - Συνδρομητών Wind δεν επαρκεί. Αν αυτό διορθώθει τότε όλα θα είναι καλά. Βέβαια πάντα θα παραμείνει η καθυστέρηση 5-10 sec μεταξύ Nova live και Wind live λόγω μετάδοσης μέσω ίντερνετ. Αυτά από μένα και κάθε παρατήρηση δεκτή.

Η ποιότητα δεν μου φαίνεται 720π περισσότερο μου κάνει 1080ι ειδικά στις live μεταδόσεις η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή ,δεν έχω frame dros ούτε κολλήματα μετά την τελευταία αναβάθμιση πιο πριν είχα ρκετα αλλά τώρα τελευταία μου φαίνεται πως έχουν σταθεροποίησει αρκετά το λογισμικό

Αν δεις 1080i δορυφορικό θα καταλάβεις τι εννοώ. Ναι με την τελευταία αναβάθμιση (1 μήνα πριν εννοείς;) υπήρξε βελτίωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε το αντίστοιχο της forthnet 1080. Άσε που η διασύνδεση είναι χάλια. Είτε μέσω forthnet wind , είτε το headend της zappware/wind δεν ήταν έτοιμο για τόσους concurrent users σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Δε δικαιολογείται να βλέπεις φιλικό καλοκαίρι και να έχεις drops η μαύρες οθόνες. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έβγαλε κανάλι μη διαθέσιμο. Απαράδεκτο, ούτε τα iptv της Αφρικής δεν το κάνουν. Traffic shaping μηδέν.

Αν δεις 1080i δορυφορικό θα καταλάβεις τι εννοώ. Ναι με την τελευταία αναβάθμιση (1 μήνα πριν εννοείς;) υπήρξε βελτίωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε το αντίστοιχο της forthnet 1080. Άσε που η διασύνδεση είναι χάλια. Είτε μέσω forthnet wind , είτε το headend της zappware/wind δεν ήταν έτοιμο για τόσους concurrent users σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Δε δικαιολογείται να βλέπεις φιλικό καλοκαίρι και να έχεις drops η μαύρες οθόνες. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έβγαλε κανάλι μη διαθέσιμο. Απαράδεκτο, ούτε τα iptv της Αφρικής δεν το κάνουν. Traffic shaping μηδέν.

Έχεις δίκιο αυτό με φιλικό του ΠΑΟ και γενικά όταν υπάρχει γεγονός μεγαλύτερης ζήτησης δεν γίνεται να κολλάει πρέπει να το επιδιόρθωσει αυτό η wind τότε πραγματικά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό,,,,δεν γνωρίζω την ποιότητα της φορθνετ για αυτό ρώτησα

Ποια είναι η ποιότητα που δίνει στα nova αλλά και στα άλλα κανάλια η εφαρμογή της wind vision για κινητά και ταμπλετ ;;