ναι σε Android δεν υπάρχει auto switch.... απλα μερικοί κατασκευαστές κάνουν δικές τους υλοποιήσεις και το διορθώνουν
.
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
δεν αφορά την wind
.. η technicolor αν ενδιαφερθεί
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν..... Παρακολουθώ την ομαλότητα κίνησης του τηλεοπτικού προγράμματος (των ελεύθερων επίγειων καναλιών Ant1, Star, Alpha, Skai κλπ και) (και στα συνδρομητικά το ίδιο συμβαίνει) και το τη συγκρίνω στην ίδια τηλεόραση με τον δικό της ενσωματωμένο δέκτη και ρε παιδιά έχει μεγάλη διαφορά. Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή σε όλους έτσι είναι?
Ναι, σιγά να μην τους πιστέψουμε..!
sent using taptalk
Που να ξέρω, τα παιδιά εδώ γράφουν πως είναι hardware... Εγώ λέω πως γενικά η κίνηση στο iptv είναι λίγο περίεργη. Κάποιον τον ενοχλεί, άλλοι ούτε που το προσέχουν.
sent using taptalk
Αν το έχεις μέσα σε έπιπλο μπορεί να στο κάνει λόγο θερμοκρασίας.Προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν..... Παρακολουθώ την ομαλότητα κίνησης του τηλεοπτικού προγράμματος (των ελεύθερων επίγειων καναλιών Ant1, Star, Alpha, Skai κλπ και) (και στα συνδρομητικά το ίδιο συμβαίνει) και το τη συγκρίνω στην ίδια τηλεόραση με τον δικό της ενσωματωμένο δέκτη και ρε παιδιά έχει μεγάλη διαφορά. Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή σε όλους έτσι είναι?
Προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν..... Παρακολουθώ την ομαλότητα κίνησης του τηλεοπτικού προγράμματος (των ελεύθερων επίγειων καναλιών Ant1, Star, Alpha, Skai κλπ και) (και στα συνδρομητικά το ίδιο συμβαίνει) και το τη συγκρίνω στην ίδια τηλεόραση με τον δικό της ενσωματωμένο δέκτη και ρε παιδιά έχει μεγάλη διαφορά. Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή σε όλους έτσι είναι?
Μέσα σε έπιπλο το έχω αλλά το κάνει αμέσως με το που ανοίξω, πριν προλάβει να ζεσταθεί καλά.
Ειδικά σε σκηνές δράσης είναι πολύ πιο έντονο και από ένα σημείο και μετά είναι και λίγο κουραστικό στα μάτια (χωρίς να είμαι ψείρας).
Ανέφερα τα επίγεια επειδή από εκεί φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται πως το κάνει και στα συνδρομητικά.
Δεν έχω και κανέναν γνωστό με Wind Vision να δω πως φαίνεται στο δικό του. Είπα κάποια μέρα μήπως περάσω από κανένα κατάστημα Wind να δω πως δείχνει το εκθεσιακό αλλά δεν κατάφερα ακόμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.