Wind Vision

Πρώτη φορά ακούω ότι το android δεν υποστηρίζει auto frame switch (!) και τότε πως το βλέπω να υπάρχει σαν option σε διάφορες iptv εφαρμογές στο market;

sent using taptalk

ναι σε Android δεν υπάρχει auto switch.... απλα μερικοί κατασκευαστές κάνουν δικές τους υλοποιήσεις και το διορθώνουν
.

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

ναι σε Android δεν υπάρχει auto switch.... απλα μερικοί κατασκευαστές κάνουν δικές τους υλοποιήσεις και το διορθώνουν
.

Μήπως το έχει κάνει και η wind ;; Αν όχι τι πρέπει να κάνουμε ώστε να φτιάξει ;;

δεν αφορά την wind
.. η technicolor αν ενδιαφερθεί

Γνωρίζετε εάν πρόκειται να γίνει καμία αναβάθμιση τώρα κοντά ;(πχ android oreo 8.0. ,προσθήκη κάποιου καναλιού με ταινίες;;κ.α.)

Μου φαίνεται πως έχει διορθωθεί το πρόβλημα (στιγμιαία μόνο ήχος , μαυρες οθόνες χωρίς λόγο και αρκετά laggs) με τους αγώνες μεγάλης σημασίας δηλαδή όταν παρακολουθούν πολλά άτομα ταυτόχρονα

Προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν..... Παρακολουθώ την ομαλότητα κίνησης του τηλεοπτικού προγράμματος (των ελεύθερων επίγειων καναλιών Ant1, Star, Alpha, Skai κλπ και) (και στα συνδρομητικά το ίδιο συμβαίνει) και το τη συγκρίνω στην ίδια τηλεόραση με τον δικό της ενσωματωμένο δέκτη και ρε παιδιά έχει μεγάλη διαφορά. Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή σε όλους έτσι είναι?

Προσπαθώ να το χωνέψω αλλά δεν..... Παρακολουθώ την ομαλότητα κίνησης του τηλεοπτικού προγράμματος (των ελεύθερων επίγειων καναλιών Ant1, Star, Alpha, Skai κλπ και) (και στα συνδρομητικά το ίδιο συμβαίνει) και το τη συγκρίνω στην ίδια τηλεόραση με τον δικό της ενσωματωμένο δέκτη και ρε παιδιά έχει μεγάλη διαφορά. Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή σε όλους έτσι είναι?

Και σε εμένα Βαγγέλη το έχω αναφέρει και στην υποστήριξη τους και μου είπαν ότι θα διορθωθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

Που να ξέρω, τα παιδιά εδώ γράφουν πως είναι hardware... Εγώ λέω πως γενικά η κίνηση στο iptv είναι λίγο περίεργη. Κάποιον τον ενοχλεί, άλλοι ούτε που το προσέχουν.

sent using taptalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Που να ξέρω, τα παιδιά εδώ γράφουν πως είναι hardware... Εγώ λέω πως γενικά η κίνηση στο iptv είναι λίγο περίεργη. Κάποιον τον ενοχλεί, άλλοι ούτε που το προσέχουν.

sent using taptalk

Ο Βαγγέλης ανέφερε τα επίγεια τα οποία δεν είναι IP.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω, δεν τα βλέπω και δεν με νομίζουν κιόλας. Αν είναι κ εκεί το φαινόμενο ε τότε είναι 1000% hardware.

sent using taptalk

Αν το έχεις μέσα σε έπιπλο μπορεί να στο κάνει λόγο θερμοκρασίας.

Για παράδειγμα στο χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ η εικόνα ήταν απόλυτα ομαλή , ενδέχεται να έχει θέμα ο αποκωδικοποιητής σου

Μέσα σε έπιπλο το έχω αλλά το κάνει αμέσως με το που ανοίξω, πριν προλάβει να ζεσταθεί καλά.
Ειδικά σε σκηνές δράσης είναι πολύ πιο έντονο και από ένα σημείο και μετά είναι και λίγο κουραστικό στα μάτια (χωρίς να είμαι ψείρας).
Ανέφερα τα επίγεια επειδή από εκεί φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται πως το κάνει και στα συνδρομητικά.
Δεν έχω και κανέναν γνωστό με Wind Vision να δω πως φαίνεται στο δικό του. Είπα κάποια μέρα μήπως περάσω από κανένα κατάστημα Wind να δω πως δείχνει το εκθεσιακό αλλά δεν κατάφερα ακόμα.

Μέσα σε έπιπλο το έχω αλλά το κάνει αμέσως με το που ανοίξω, πριν προλάβει να ζεσταθεί καλά.
Ειδικά σε σκηνές δράσης είναι πολύ πιο έντονο και από ένα σημείο και μετά είναι και λίγο κουραστικό στα μάτια (χωρίς να είμαι ψείρας).
Ανέφερα τα επίγεια επειδή από εκεί φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται πως το κάνει και στα συνδρομητικά.
Δεν έχω και κανέναν γνωστό με Wind Vision να δω πως φαίνεται στο δικό του. Είπα κάποια μέρα μήπως περάσω από κανένα κατάστημα Wind να δω πως δείχνει το εκθεσιακό αλλά δεν κατάφερα ακόμα.

Τσεκαρε το και σε άλλον αποκωδικοποιητή εμένα αυτό που λες μου το κάνει μόνο στα επίγεια επίσης δοκίμασε να το βάλεις 1080i με το που το αλλαξα το πράγμα διορθώθηκε στα συνδρομητικά στα επίγεια παρέμεινε 😉

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλαγή ανάλυσης, παραμετροποίηση ρυθμίσεων, factory reset, μέχρι και καλώδια HDMI άλλαξα να δω μήπως φταίει τίποτα από αυτά.
Γενικά το TV Box της Wind μου αρέσει πολύ και με βολεύει, μόνο αυτό το θέμα με χαλάει γι' αυτό ρώτησα να δω αν είναι γενικό ή είναι ελαττωματικό το δικό μου.
Θα προσπαθήσω να δω αν κάνει το ίδιο σε άλλο TV Box να μου φύγει η απορία.