Πήρα τηλέφωνο την τεχνική ομάδα wind και μου είπε όσοι έχουν adsl για να μην υπάρχουν κολλήματα πρέπει να το βάλει 720p και μόνο όσοι έχουν vdsl 1080pΔεμ. ξέρω αν επηρεάζει ότι κλειδώνει μόνο στα 50hz..
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Γεια σας,
θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαι συνδρομητής της NOVA και πληρώνω για το πακέτο των αθλητικών περίπου 43 . Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου προτάθηκε το full πακέτο wind vision στα 31. Η διαφορά όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη και το σκέφτομαι. Αξίζει η μετάβαση; Έχω προβληματιστεί λίγο με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα. Πρακτικά απο τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά και νετφλιξ και άντε κάνα παιδικό τα πιτσιρίκια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αρχικά τι ταχύτητα ιντερνετ έχεις ;
•Υπάρχει διαφορά από το δορυφορικό αλλά κατά την προσωπική μου άποψη η wind vision είναι πολύ αξιοπρεπέστατη για αυτά που κάνει φυσικά και έχει κάποια προβλήματα όπως η καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό , στα επίγεια κανάλια δεν είναι τελείως ομαλή εικόνα στα συνδρομητικά που από ότι είπες σε ενδιαφέρουν περισσότερο όλα οκ
Εγώ είμαι ευχαριστημένος και για την υπηρεσία αλλά και για τα χρήματα που δίνω (26,5 full pack) ,πήγαινε τσεκαρε το και εσύ σε ένα κατάστημα και πάρε την τελική σου απόφαση
Μερικες ερωτησεις και συγνωμη αν εχουν απαντηθει σχετικα με το tv box της wind
1. Υπαρχει τροπος να λειτουργησει σε δικτυο αλλο πλην της wind; Στο cosmote tv go υπηρχε η λυση παλιοτερα να κανεις log in κανοντας hotspot απο ενα κινητο cosmote και μετα εβλεπες απο το wifi οποιουδηποτε παροχου. Προφανως ειναι διαφορετικα πραγματα αλλα ισως καποιος να το δοκιμασε
2. Γινεται σιγουρα εγκατασταση του cosmote tv go και δουλευει χωρις κολληματα; Ειναι πολυ σημαντικο κριτηριο για μενα
3. Επειδη ο αποθηκευτικος χωρος ειναι τρομερα μικρος και προφανως δεν μπορει να εγκατασταθει σχεδον τιποτα με μολις 4giga υπαρχει δυνατοτητα προσθηκης εξωτερικου δισκου ή στικ; Και αν ναι στα ψηφιακα καναλια μπορει να κανει εγγραφες στον δισκο;
4. Ξερουμε τι γινεται αν παρω το πακετο με τα αθλητικα και αυριο σταματησει η συνεργασια με την nova; Γινεται υποβαθμιση σε family pack ή οπως αλλιως το λενε ή εχω δυνατοτητα να διακοψω την συνδεση χωρις κοστος καθως θα μου ειναι αχρηστη;
Και μια ερωτηση για το app της wind vision. Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω στο κινητο και να κανω screen mirror;
Το σκεφτομαι σοβαρα επειδη θα κανω ανανεωση του σταθερου συντομα και βλεπω στο mywind οτι μου δινουν το πακετο με τα αθλητικα με 15 ευρω.
Δεν με ενδιαφερει να εχω την εφαρμογη στο κινητο. Η αληθεια ειναι δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω για να δω αθλητικα σε μια μικρη συσκευη και το να μπορω να δω το cosmote tv go στην τηλεοραση χωρις να τραβαω καθε φορα καλωδιο απο τον υπολογιστη με απασχολει σε συνδιασμο φυσικα με τα νοβασπορ.
Συν οτι χαλασε και ο ψηφιακος δεκτης οποτε ετσι και αλλιως πρεπει να αγορασω για αυτο ρωτησα αν θα μπορω να κανω εγγραφες απο τα ψηφιακα καναλια στον σκληρο. Αν δεν γινονται εγγραφες δεν γλυτωνω αυτα τα λεφτα του δεκτη
Υποθετω ολο και καποιος θα δοκιμασε να εγκαταστησει το chrome vision σε chrome os
Παιδιά τι συμβαίνει με τις rooted συσκευές (κινητά, android TV) και την εφαρμογή wind vision , δεν δουλεύει σαυτες? Μπορεί να ξεπεραστεί κάπως?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.