Wind Vision

Εγώ πάντως που δοκίμασα να δω αν δουλεύουν τα κανάλια σε δίκτυο cosmote ,δεν δούλευε ΚΑΝΕΝΑ
μου έβγαζε μύνημα ότι παίζουν μόνο σε δίκτυο WIND

Εδώ κ μερικές μέρες που έβαλα vision σε πολύ καλή τιμή μόνο 6 το family pack, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η εναλλαγή των καναλιών είναι γρήγορη κ η ποιότητα των digea καναλιών ίδια με την τηλεόραση μου. Τα μειονεκτήματα που πιστεύω είναι η έλλειψη των ελληνικών καναλιών στην εφαρμογή για tablet κ κινητό, η απουσία του Discovery στα documentary και η έλλειψη δυνατότητας εγγραφής με προγραμματισμό για τα ελληνικά κανάλια! Μήπως αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με κάποια android εφαρμογή για εγγραφή από το tuner του κουτιού?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μήπως αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με κάποια android εφαρμογή για εγγραφή από το tuner του κουτιού?

Το είχα προσπαθήσει πιο παλιά εγώ με τρίτες εφαρμογές αλλά δεν πιάνει. Μάλλον έχει να κάνει με το Layer που παίζει η εφαρμογή της Wind Vision.

Να υποθεσω πως μπορω να χρησιμοποιησω την συσκευη για να δω το cosmote tv go σε οποιοδήποτε δικτυο;
Επισης η συσκευη ειναι με χρησιδανειο ή μας ανηκει μετα την ληξη του συμβολαιου;

Καλημέρα μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει να βρω πώς δουλεύει το catch up για να μπορώ να δω προγράμματα που έχασα; Ψάχνω στο μενού τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι...

Για να μη σας ταλαιπωρώ τζάμπα να σας ενημερώσω ότι τον βρήκα τον τρόπο. Δυστυχώς όμως δεν ισχύει για τα κανάλια nova στα οποία το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όταν παρακολουθείς live το πρόγραμμα και δεν το έχεις προλάβει από την αρχή, να το γυρίσεις στην αρχή. Κρίμα πάντως που δεν ισχύει για τα κανάλια της nova που είναι και τα μόνα που στην ουσία θα είχε νόημα.

Καλημέρα μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει να βρω πώς δουλεύει το catch up για να μπορώ να δω προγράμματα που έχασα; Ψάχνω στο μενού τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι...
Αν δεν το βρήκες ήδη , κοίτα στον οδηγό προγράμματος.

Καλημερα σε ολη την ομαδα,
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το τελευταιο .apk του Wind Vision (1.2.1) σε android tv box? Ότι και αν εχω προσπαθησει μου βγαζει σφαλμα και επανεκκινηση της εφαρμογης. Μεχει το προηγουμενο release περιπου τέλη Ιουλιου, δεν υπηρχε καποιο θεμα.

Ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα και εμένα δυστυχώς ακριβώς το ίδιο χτες πήγα να το περάσω και στο shield και στο MiBox και κάνει επανεκκίνηση και δεν φτάνει στην οθόνη των καναλιών... Καμία ιδέα παιδιά ?

Γεια σας παιδια. Ειμαι κατοχος νοβα εδω και αρκετα χρονια αλλα μιας και τελειωσε το συμβολαιο μου ελεγα μηπως παω σε wind . Μου εχουν κανει προσφορα τηλεφωνο, τηλεοραση και ιντερνετ 50αρι στα 41 ευρω ενω τα ιδια με 100αρι στα 57 ευρω. Το μονο προβλημα που εχω και με εμποδιζει απο το να παω σε wind ειναι αν το ιντερνετ θα ειναι αρκετο ετσι ωστε με τo wind vision ανοιχτο(με καλωδιο) ,με 3 υπολογιστες στο ιντερνετ (με καλωδιο) και 2 τηλεφωνα (με wifi) να μπορω να βλεπω ανετα και ωραια τα καναλια με καλη αναλυση και χωρις να κολλαει. Οποτε το θεμα ειναι αν με το 50αρι θα πιανω οντως τοσο ή πολυ χαμηλοτερο. Μενω νεο κοσμο ,σφιγγος πισω απο τη στεγη γραμματων και τεχνων , οποτε αν ξερει κανεις να απαντησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ . Να σημειωσω επισης οτι με forthnet (nova) αυτη τη στιγμη με ολες τις παραπανω συσκευες (εκτος απο τη τηλεοραση εννοειται διοτι τωρα ειναι της νοβα) πιανω 9-12 Mb/s

Αυτό κανείς δεν θα μπορέσει να στο απαντήσει, γιατί αν δεν το δεις στην πράξη δεν θα ξέρεις 100%!
Εφόσον θα έχεις όντως 50* (αυτό το 12 π γράφεις δεν μ αρέσει καθόλου, αλλά δεν σημαίνει και κάτι απαραίτητα) τότε λογικά θα φτάνει ΑΝ και εφόσον δεν τρέχουν και οι 3 (ή πόσοι υπολογιστές στο background) ταινίες netflix 4K /ή torrentz. Με νορμάλ χρήση, youtube κλπ - δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

sent using taptalk

Re: Απάντηση: Wind Vision

Γεια σας παιδια. Ειμαι κατοχος νοβα εδω και αρκετα χρονια αλλα μιας και τελειωσε το συμβολαιο μου ελεγα μηπως παω σε wind . Μου εχουν κανει προσφορα τηλεφωνο, τηλεοραση και ιντερνετ 50αρι στα 41 ευρω ενω τα ιδια με 100αρι στα 57 ευρω. Το μονο προβλημα που εχω και με εμποδιζει απο το να παω σε wind ειναι αν το ιντερνετ θα ειναι αρκετο ετσι ωστε με τo wind vision ανοιχτο(με καλωδιο) ,με 3 υπολογιστες στο ιντερνετ (με καλωδιο) και 2 τηλεφωνα (με wifi) να μπορω να βλεπω ανετα και ωραια τα καναλια με καλη αναλυση και χωρις να κολλαει. Οποτε το θεμα ειναι αν με το 50αρι θα πιανω οντως τοσο ή πολυ χαμηλοτερο. Μενω νεο κοσμο ,σφιγγος πισω απο τη στεγη γραμματων και τεχνων , οποτε αν ξερει κανεις να απαντησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ . Να σημειωσω επισης οτι με forthnet (nova) αυτη τη στιγμη με ολες τις παραπανω συσκευες (εκτος απο τη τηλεοραση εννοειται διοτι τωρα ειναι της νοβα) πιανω 9-12 Mb/s

Καλημερα.
Υποθετω οτι το 9-12 που λες ειναι με adsl, σωστα? Γιατι αν ηταν με vdsl (που ειναι το 50αρι που σου δινουν απο Wind) θα ειχες προβλημα καπου και φανταζομαι θα ειχες κινηθει να το διορθωσεις. Αν δεν κανω λαθος στο vdsl υπαρχει ελαχιστο οριο (30 νομιζω?) κατω απο το οποιο μπορεις να καταγγειλεις τη συμβαση.
Με vdsl 50αρι και με τη λογικη οτι η εσωτερικη καλωδιωση ειναι σε σχετικα καλη κατασταση δε θα εχεις φυσιολογικα κανενα προβλημα για ολα οσα περιγραφεις παραπανω.
Εχω τη Voda TV με 50αρι vdsl Voda και εχει τυχει ουκ ολιγες φορες να βλεπω εγω μπαλα στο Novasports μεσω VodaTV (αρα δικτυακα) ενω ταυτοχρονα η γυναικα και η κορη βλεπανε youtube, η μια τραγουδια και η αλλη παιδικα. Χωρις κανενα προβλημα ολα αυτα. Ταυτοχρονα στο NAS κατεβαζα μια πολυ παλια σειρα για τη μικρη. Ολα κομπλε.

Μια χαρά θα παίζει Aram. Εγώ απλά περιμένω πως και πως να έρθει VDSL. Είμαι στα 15mbps και παρόμοια χρήση τη βγάζω.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Μια χαρά θα είσαι με 12,5 mbps που πιάνω είναι ικανοποιητικά οπότε με vdsl θα φτάσουν και θα περισσεύουν

Καλησπέρα, παίδες αναβαθμίστε η εφαρμογή στο κινητό. Νέο εικονίδιο my library και βλέπω στα σχόλια του play New recording feature. Λες; Μπράβο τους αν δώσουν και εγγραφή.

Ότι το γράφει - το γράφει: "new recording feature"... Αλλά που είναι;))

sent using taptalk
Έλα μου ντε; λογικά ετοιμάζονται. Αντε να δούμε. Καλή κίνηση πάντως.