Wind Vision

Δεν νομίζω, σιγά μην δώσουν privilege να γράφεις στην κάρτα μνήμης, μπορεί να ναι τπτ εγγραφές για εντός του app ή κάτι παρόμοιο.

sent using taptalk

Δεν νομίζω, σιγά μην δώσουν privilege να γράφεις στην κάρτα μνήμης, μπορεί να ναι τπτ εγγραφές για εντός του app ή κάτι παρόμοιο.

sent using taptalk

Εννοείται πως οι εγγραφές θα πηγαίνουν σε κάποιο cloud της wind και θα μπορείς να δεις το πρόγραμμα αποκλειστικά από την εφαρμογή wind vision

Σήμερα το βράδυ ή αύριο θα γίνει ενημέρωση και στο box ώστε να βάλουν την εγγραφή προγράμματος , την νέα σήμανση ,κάποιες βελτιώσεις και το national geographic hd

Επαναλαμβανω την ερωτηση γιατι καπου χαθηκε, αν ξερει καποιος:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το τελευταιο .apk του Wind Vision (1.2.1) σε android tv box? Ότι και αν εχω προσπαθησει μου βγαζει σφαλμα και επανεκκινηση της εφαρμογης. Μεχει το προηγουμενο release περιπου τέλη Ιουλιου, δεν υπηρχε καποιο θεμα.

Ευχαριστω πολυ!

Re: Απάντηση: Wind Vision

Επαναλαμβανω την ερωτηση γιατι καπου χαθηκε, αν ξερει καποιος:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το τελευταιο .apk του Wind Vision (1.2.1) σε android tv box? Ότι και αν εχω προσπαθησει μου βγαζει σφαλμα και επανεκκινηση της εφαρμογης. Μεχει το προηγουμενο release περιπου τέλη Ιουλιου, δεν υπηρχε καποιο θεμα.

Ευχαριστω πολυ!
Σου απάντησε ένας φίλος αμέσως μετά το προηγούμενο μήνυμα σου και είπε ότι ούτε σε αυτόν παίζει πλέον. Οπότε μετά το τελευταίο update χάθηκε αυτή η δυνατότητα.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Υπαρχει κάποιος που εχει βρει τρόπο να παιξει, έχει δοκιμασει κατι αλλο, έχει σχεση αν ειναι root ή οχι η συσκευη? δεν νομιζω ότι ηταν ηθελημένη δυνατοτητα (δεν υποστηριζοταν ποτε επίσημα), τα αντιστοιχα cosmote tv go και nova go σε tv box παίζουν κανονικα όσο γνωριζω.

Δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε που μια εφαρμογή μη σχεδιασμένη να παίζει σε tv box, δεν παίζει σωστά. Μπορεί να είναι κάποια ενημέρωση της Wind.

Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα τον optoma uhd 40 και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος με τον συγκεκριμένο προτζέκτορα. Τον συνέδεσα με το PlayStation με το οτετβ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όταν προσπάθησα όμως να το συνδέσω με το boxaki της wind vision δεν μπορούσε να γίνει η σύνδεση και ο προτζέκτορας δεν εντοπιζε τη συσκευή σε καμία από τις 2 θύρες. Σε όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποιήσα το ίδιο καλώδιο hdmi. ένα 5μετρο golden plated over ethernet καλώδιο. Με το ίδιο καλώδιο η τηλεόραση μου εντοπίζει κανονικά τη wind vision. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορει να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί. Ευχαριστώ πολύ

Με το καλώδιο της συσκευασίας που είχε η VISION δοκίμασες;

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Δοκίμασα το hdmi της συσκευασίας και όλα καλά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα ήθελα όμως να κάνω άλλη μια ερώτηση ξέρετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το boxaki της wind vision σαν media player; αν τον συνδέσω δηλαδη με ένα USB stick θα μπορεσω να δω μια ταινία;

Απάντηση: Re: Wind Vision

Εφόσον εγκαταστήσεις κάποιον player και κάποιο file browser.

sent using taptalk

Καλησπέρα φίλε μπορείς να μου προτείνεις έναν καλό player για android tv box με δυνατότητα να παίζει και ταινίες 4k?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Μόνο στη tv γίνεται; Γιατί από κινητό και τάμπλετ δε βλέπω κάτι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από κινητό, TV δεν δοκίμασα ακόμη

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Στο κινητό πώς γίνεται εγγραφή ρε παιδιά; Εμένα δε βγάζει κάτι και έχω κάνει το update.

Στο κινητό πώς γίνεται εγγραφή ρε παιδιά; Εμένα δε βγάζει κάτι και έχω κάνει το update.

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους μέχρι τις 14/10 θα είναι διαθέσιμο για όλους είχα και εγώ αυτό το θέμα