Δεν νομίζω, σιγά μην δώσουν privilege να γράφεις στην κάρτα μνήμης, μπορεί να ναι τπτ εγγραφές για εντός του app ή κάτι παρόμοιο.
sent using taptalk
Σου απάντησε ένας φίλος αμέσως μετά το προηγούμενο μήνυμα σου και είπε ότι ούτε σε αυτόν παίζει πλέον. Οπότε μετά το τελευταίο update χάθηκε αυτή η δυνατότητα.Επαναλαμβανω την ερωτηση γιατι καπου χαθηκε, αν ξερει καποιος:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το τελευταιο .apk του Wind Vision (1.2.1) σε android tv box? Ότι και αν εχω προσπαθησει μου βγαζει σφαλμα και επανεκκινηση της εφαρμογης. Μεχει το προηγουμενο release περιπου τέλη Ιουλιου, δεν υπηρχε καποιο θεμα.
Ευχαριστω πολυ!
Εφόσον εγκαταστήσεις κάποιον player και κάποιο file browser.
sent using taptalk
Μόνο στη tv γίνεται; Γιατί από κινητό και τάμπλετ δε βλέπω κάτι.
Από κινητό, TV δεν δοκίμασα ακόμηΜόνο στη tv γίνεται; Γιατί από κινητό και τάμπλετ δε βλέπω κάτι.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έναν καλό player για android tv box με δυνατότητα 4k?
Και στο κουτί της WIND παιζειΑπό κινητό, TV δεν δοκίμασα ακόμη
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους μέχρι τις 14/10 θα είναι διαθέσιμο για όλους είχα και εγώ αυτό το θέμαΣτο κινητό πώς γίνεται εγγραφή ρε παιδιά; Εμένα δε βγάζει κάτι και έχω κάνει το update.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.