Wind Vision

Με 55.000 συνδρομητές η Wind Vision

Ακόμη ένα θετικό τρίμηνο για το τηλεοπτικό κομμάτι της WIND Hellas, που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου του 2019. Η IPTV τηλεόραση WIND VISION εισήλθε στην ελληνική αγορά στα τέλη Μαΐου του 2018 και με όχημα τις τεχνολογικές δυνατότητες, το Netflix, το αθλητικό πρόγραμμα των καναλιών Novasports και τη δυνατή διαφημιστική επικοινωνία κατορθώνει να αυξάνει σταθερά τη διείσδυση της τηλ. πλατφόρμας στη συνδρομητική βάση σταθερής τηλεφωνίας της WIND.Στα τέλη του 2018 η WIND VISION απαριθμούσε 32.000 συνδρομητές, ενώ στο πρώτο εννεάμηνο του έτους κατάφερε να προσελκύσει ακόμη 22.400, διαμορφώνοντας τον συνολικό αριθμό των πελατών της στους 55.000.Οι πολύ καλές επιδόσεις του τρίτου τριμήνου του 2019 έκαναν τη διαφορά για τη συνδρομητική τηλεόραση της WIND VISION, αφού μόνο στο διάστημα αυτό προσέλκυσε 13.000 νέους συνδρομητές, με τη διείσδυση να ανεβαίνει στο 8.9% επί της συνολικής βάσης της σταθερής.

Αναλυτικά στο https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/28873-me-55-000-syndromites-i-wind-vision

davinci επειδή πάντα έχεις καλές πληροφορίες... Έχουμε καμία ένδειξη για προσθήκη νέων καναλιών;

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω ακούσει κάτι, όμως η είσοδος της Cosmote στην iptv ίσως δημιουργήσει κινητικότητα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακούγεται πως το novaflix θα είναι διαθέσιμο και σε android tv πράγμα που σημαίνει πως η wind vision θα διαθέτει όλο το πακέτο nova έστω και με έμμεσο τρόπο ιδιαίτερα θετικό θα το χαρακτήριζα

Re: Απάντηση: Wind Vision

Ακούγεται πως το novaflix θα είναι διαθέσιμο και σε android tv πράγμα που σημαίνει πως η wind vision θα διαθέτει όλο το πακέτο nova έστω και με έμμεσο τρόπο ιδιαίτερα θετικό θα το χαρακτήριζα
Καλό είναι αυτό. Αλλά δεν είναι προσθήκη της wind. Θα πρέπει να πληρώνουμε συν 12.90 για να έχουμε και το πακέτο της Nova. Αυτό μπορούμε να το έχουμε και τώρα μέσω pc ή Android box. Το θέμα είναι να προσθέσει η wind στο δικό της πακέτο κάποιο κανάλι :-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό είναι αυτό. Αλλά δεν είναι προσθήκη της wind. Θα πρέπει να πληρώνουμε συν 12.90 για να έχουμε και το πακέτο της Nova. Αυτό μπορούμε να το έχουμε και τώρα μέσω pc ή Android box. Το θέμα είναι να προσθέσει η wind στο δικό της πακέτο κάποιο κανάλι :-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνω 100%

Αυτή η αναβάθμιση λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα cosmote ott δηλώνει πως ταρακουνηθηκαν λίγο μπας και προσθέσουν κάνα κανάλι με ταινίες

Εδώ υπάρχει διαδικασία πώλησης της Wind σε εξέλιξη, για νέα καναλια θα ενδιαφέρονται; Ασε που ολα τα σοβαρά δικαιώματα ειναι σε Nova και Cosmote tv.

Sent from my iPad using Tapatalk

Επειδή δεν έχω καταλάβει τελικά διαβάζοντας το νήμα αν γίνεται:

Μπορεί το box της wind να παίξει μόνιμα σε άλλη γραμμή wind adsl όπου δεν είναι ενεργοποιημένη η vision; Το κουτάκι δεν έχει ενεργοποίηθει ποτέ ούτε στην δίκη του γραμμή wind vdsl.

Πάω να συνδεθώ στην εφαρμογή iOS και μου βγαίνει το μήνυμα payTV.message.code.UNKNOWN. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση θα τι εξετάσουμε μου λέει.

Επειδή δεν έχω καταλάβει τελικά διαβάζοντας το νήμα αν γίνεται:

Μπορεί το box της wind να παίξει μόνιμα σε άλλη γραμμή wind adsl όπου δεν είναι ενεργοποιημένη η vision; Το κουτάκι δεν έχει ενεργοποίηθει ποτέ ούτε στην δίκη του γραμμή wind vdsl.

Παίζει κανονικά σε οποιαδήποτε wind adsl γραμμή

Ξέρει κανείς αν θα βγάλουν το περιορισμό με τα δεδομένα από τα κανάλια novasports αφού η ίδια η νοβα στο νοβα γκοου τον αφαίρεσε;;

Ξέρει κανείς αν θα βγάλουν το περιορισμό με τα δεδομένα από τα κανάλια novasports αφού η ίδια η νοβα στο νοβα γκοου τον αφαίρεσε;;
Αν το έχει κάνει η Nova θα το δούμε σύντομα και στο WIND VISION

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Πάω να συνδεθώ στην εφαρμογή iOS και μου βγαίνει το μήνυμα payTV.message.code.UNKNOWN. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση θα τι εξετάσουμε μου λέει.

Μου είπαν ότι φταίει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει συνδεθεί το κουτάκι της vision που όντως ισχύει. Μόλις το συνδέσω θα ξαναδοκιμασω.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μου είπαν ότι φταίει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει συνδεθεί το κουτάκι της vision που όντως ισχύει. Μόλις το συνδέσω θα ξαναδοκιμασω.
Καλησπέρα, υπάρχει λόγος που δεν το έχεις συνδέσει;

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk