Wind Vision

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Συγνώμη μη με παρεξηγήσεις, μπορείς να πας σε ένα κανάλι να προγραμματιστείς μια εγγραφή και μετά από λίγο να ανοίξεις το my library; Στις εμφανίζει τις προγραμματισμένες εγγραφές;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι, πήρα τηλ και το δήλωσα βλάβη, αλλά δε μπορούσαν να το λύσουν κ θα περιμένω κι' άλλο!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Όχι, πήρα τηλ και το δήλωσα βλάβη, αλλά δε μπορούσαν να το λύσουν κ θα περιμένω κι' άλλο!

Ακόμα τίποτα να φτιάξουν , το my library νεκρό, επίσης στην εφαρμογή Android δε δείχνει το πρόγραμμα στα ντοκυμαντέρ. Τα είπα κι αυτά κ μου είπε ο τεχνικός ότι του φαινοταν πολύ περίεργο... Ακόμα τίποτα όμως! Δηλώσετε βλάβη όσοι έχετε πρόβλημα γιατί μου είπε ότι δεν έχουν παράπονα!!!
745794f16f4d0f2ea64ae52db0fff4af.jpg

Γίνετε άραγε στο μποξ μας από την στιγμή που έχει και dvb-t δέκτη να βάλουμε αυτό το hbbtv για να βλέπουμε αυτό το Ertflix που γίνετε χαμός αυτές τις μέρες;

Υπαρχει και η εφαρμογη της ΕΡΤ στο playstore που εχει μεσα τις ταινιες και τις σειρες.

Το ξέρω αλλά έλεγα να έμπαινε κατευθείαν όπως στις τηλεοράσεις. Δεν έχει και τον τρελό χώρο το μποξ μας ώστε να κατεβάζω ξεχωριστά τις εφαρμογές από τα κανάλια..

Παιδιά, έχετε προβλήματα με τη βιβλιοθήκη των εγγραφών? Σε μένα δεν ανοίγει καθόλου το μενού με τις εγγραφές, δείχνει κενό!!!

Ντροπή, ακόμα να το φτιάξουν από αναβολή σε αναβολή το πάνε! Έχετε ακόμα πρόβλημα με το my library?

Ναι τους έχω βαρεθεί, έκανα μια συνδρομη novaflix και έχω ήσυχο το κεφάλι μου γιατί με αυτούς δεν βρίσκεις άκρη. (Χρησιμοποιούσα κυρίως την εγγραφή προγράμματος για τα fox fox life)

Re: Απάντηση: Wind Vision

Ναι τους έχω βαρεθεί, έκανα μια συνδρομη novaflix και έχω ήσυχο το κεφάλι μου γιατί με αυτούς δεν βρίσκεις άκρη. (Χρησιμοποιούσα κυρίως την εγγραφή προγράμματος για τα fox fox life)
Έχει ντοκυμαντέρ ή παιδικά?

Έκανα και εγώ NOVAFLIX, και ενώ είχα σκοπό να το κρατήσω παράλληλα με το Vision και το Netflix, το διέκοψα στις 3 βδομάδες. Δυστυχώς, ενώ το περιεχόμενο είναι αρκετά ενδιαφέρον, η ποιότητα εικόνας ήταν απογοητευτική. Δε θα πληρώνουμε 13 για SD και στην καλύτερη περίπτωση 720. Βέβαια βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος..

Προσωπικά η εικόνα μου φαίνεται πολύ καλή χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία και είναι πάνω σε μια 1080p τηλεοραση. Δεν έχω δοκιμάσει και νετφλιξ για να δω διαφορά.

Καλησπερα παιδια να σας ρωτησω λιγο,για trilpe play 24 adsl+tv ful+300' κινητα + απερ.σταθερα σε καινουριο συνδρομητη ισχυουν μονο οι τιμες που εχει στο σαιτ η σου κανουν και καλυτερη τιμη?Γενικα ποια τιμη θεωρειτε vfm με δεδομενο πως η tv της wind δεν εχει απολυτως τιποτα απο ταινιες στο full πακετο της τβ.

παντως για το hbbtv της ερτ που αναφερατε καποιοι δεν το βρισκει αν δεν το υποστηριζει η tv... εννοειται αυτο.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το cosmote ip tv app δεν μπαίνει στο box της windvision

Απάντηση: Re: Wind Vision

Και να το υποστηρίζει η tv δεν παίζει μέσω box
Παίζει απλα για Android 8.0 και πάνω. Δηλαδή στο box της wind δεν παίζει λόγω android

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ναι έχει android 7
Στο shield που έχω παίζει κανονικά
Ήθελα να τα έχω όλα σε ένα με novasports

Νομίζω ότι η wind γενικότερα έχει αφήσει την υπηρεσία στην τύχη της και δεν τους νοιάζει τίποτα. Ούτε ένα νέο κινηματογραφικό κανάλι, ούτε κάποια ταινιοθήκη δωρεάν. Σιγά σιγά βλέπω όλοι οι συνδρομητές να πάνε Vodafone δυστυχώς...