Wind Vision

Μπα...Δεν λέει ετσι. Υπήρχε και παραυπήρχε λόγος για μείωση.
Τους τη φυλάω στην Wind! Θα έρθει η ώρα...Οπως και το Netflix που το διέκοψα μόλις μείωσαν τα Mbits στα 4Κ προγράμματα χωρίς καν να μειώσουν το κόστος. Ειπαμε πελάτες είμαστε, οχι πελατάκια.

Καμία εταιρία δεν πιστωσε τα αθλητικά κανάλια. Μια από τις αντίπαλες εταιρίες έδωσε δωρεάν τα cinema κανάλια σε όσους είχαν μόνο τα αθλητικά.
Πουθενά στο συμβόλαιο σου δεν αναφέρει κάτι για έκπτωση ή διακοπή κλπ σε περίπτωση μη μετάδοσης αγώνων.

Μπα...Δεν λέει ετσι. Υπήρχε και παραυπήρχε λόγος για μείωση.
Τους τη φυλάω στην Wind! Θα έρθει η ώρα...Οπως και το Netflix που το διέκοψα μόλις μείωσαν τα Mbits στα 4Κ προγράμματα χωρίς καν να μειώσουν το κόστος. Ειπαμε πελάτες είμαστε, οχι πελατάκια.
Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όλα επιτρέπονται. Για αυτό και όλες οι χώρες μπήκαν σε κόκκινο συναγερμό. Προφανώς και μπορείς να διαπραγματευτείς απευθείας με την εταιρεία. Αλλά διαφορετικά δεν θα δικαιωθείς.

ρε παιδια η wind εχει σκοπο να βαλει την vision να παιζει και εκτος δικτυου της? Δηλαδη ολες του εχουν κανει η wind εκει στασιμη. ελεος.

ρε παιδια η wind εχει σκοπο να βαλει την vision να παιζει και εκτος δικτυου της? Δηλαδη ολες του εχουν κανει η wind εκει στασιμη. ελεος.
Ακόμα και να έδινε αυτή τη δυνατότητα δεν θα έπαιζαν τα αθλητικά. Και στα κινηματογραφικά δεν έχει κάτι το αξιόλογο. Οπότε ποιός ο λόγος να κάνει τέτοιο άνοιγμα αν δεν αξίζει;

Ακόμα και να έδινε αυτή τη δυνατότητα δεν θα έπαιζαν τα αθλητικά. Και στα κινηματογραφικά δεν έχει κάτι το αξιόλογο. Οπότε ποιός ο λόγος να κάνει τέτοιο άνοιγμα αν δεν αξίζει;

Μόνο για το family pack

Δεν έχω καταλάβει γιατί η Wind Vision δεν έχει να κάνει καθόλου με τα μενού και τις ρυθμίσεις IPTV στα Router μας?
Τι ακριβώς είναι αυτές οι ρυθμίσεις και που ωφελούν?
Η Wind Vision συνδέεται σαν απλή συσκευή στο δίκτυο...

Σωστά, είναι απλά μια συσκευή στο δίκτυο, όχι σαν την παλιά cosmote tv ή τη παλιά Vodafone tv (που είχαν ξεχωριστό προφίλ για iptv)

Καλησπέρα σε όλους,
Μια ερώτηση στα γρήγορα, μόνο σε εμένα έχει σταματήσει εδώ και κάποιες μέρες να έχει epg στα novasport ή συμβαίνει σε όλους;
Ευχαριστώ πολύ

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους,
Μια ερώτηση στα γρήγορα, μόνο σε εμένα έχει σταματήσει εδώ και κάποιες μέρες να έχει epg στα novasport ή συμβαίνει σε όλους;
Ευχαριστώ πολύ

Sent from my iPad using Tapatalk

Συμβαίνει σε όλους

Καλησπερα παιδια
Εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης τωρα?
Μου βγαζει σφαλμα κατα τη ληψη της ενημερωσης

Καλησπερα παιδια
Εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης τωρα?
Μου βγαζει σφαλμα κατα τη ληψη της ενημερωσης

Κι σε εμένα το ίδιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πρέπει να είχε φάει για λίγο ένα σκάλωμα

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk