Καλησπέρα παιδιά, προσπαθούσα να μπω στο vision από το κινητό μου για πρώτη φορά κ όταν πατάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα, Paytv.message.code.unknown. μια βδομάδα τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την wind στα τηλέφωνα,έχει κανείς καμιά ιδέα;
Από τη σπας το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα, θα βάλουν το ΑΦΜ σου σε μαύρη λίστα. Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να έρθει ένας τεχνικός στο σπίτι σου να το επιβεβαιώσει.Εδώ δείτε, το πρόγραμμα σε κάποια κανάλια δεν φορτώνει, ούτε ο οδηγός επίσης δεν μπορώ να προγραμματίσω τι να δω. Οι εγγραφές δε στο my library δεν υπάρχουν πια, ούτε να γράψω καινούργια, γενικός δε δουλεύει το library καθόλου. ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ... ΑΠΡΙΛΙΟ!!! Ζήτησα διακοπή χωρίς να πληρώσω 50 ρήτρα λόγω συμβολαίου μέχρι Σεπτέμβριο 21 κ δε δέχονται!!! Το μόνο που μου μένει είναι να αλλάξω κ σταθερό κ να αφήσω απλήρωτο το 50αρι του vision κ να πάω σε άλλο πάροχο!![]()
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Με το ίδιο ΑΦΜ δεν μπορείς να πας σε άλλο πάροχο. Υπάρχει μητρώο που μπαίνεις λόγω οφειλών. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός.Επειδή αυτό το διάστημα είμαι και εγώ σε διαδικασία σπασίματος του συμβολαίου θα σου δώσω κάποιες συμβουλές.
Αρχικά να είσαι σίγουρος ότι δε πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς ρήτρα όσο δίκιο κι αν έχεις.
-Αν δεν έχει κάνει ήδη έγγραφη αίτηση στην Wind, κάνε μια και κράτα αντίγραφο της απάντησης.
-Κάνε καταγγελία συμβολαίου στην EETT με όλα τα στοιχεία. Στην ουσία θα μεσολαβήσουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου αλλά δεν παίρνουν θέση σε οικονομικές διαφορές.
-Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
-Στη χειρότερη όπως λες κι εσύ, πάρε όλα σου τα νούμερα και πήγαινε τα σε άλλο πάροχο και μη πληρώνεις το πρόστιμο, αλλά να έχεις κατά νου, ότι στο μέλλον αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις στη Wind με το ίδιο ΑΦΜ θα πρέπει να πληρώσεις ότι εκκρεμότητες έχεις για να σε δεχτούν.
Αν οι οφειλές σου είναι σε λογικά πλαίσια <300 , μπορείς να πας σε άλλο πάροχο . Το ξέρουν οι εταιρείες ότι συνήθως αυτά τα ποσά είναι από ρήτρες και κάνουν τα στραβά μάτια.Με το ίδιο ΑΦΜ δεν μπορείς να πας σε άλλο πάροχο. Υπάρχει μητρώο που μπαίνεις λόγω οφειλών. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός.
Δούλεψα σε εταιρεία που έκανε συνδέσεις για wind και cosmote . Περνούσαμε το Αφμ στο σύστημα και αν ήταν κάτω από 300 προωθουσαμε το αίτημα .Δεν μπορείς να πας γιατί δεν το αποφασίζει άνθρωπος, το σύστημα μόνο του βαράει καμπανάκι και κλειδώνει η αίτηση.
Μόνο αν το χρέος θεωρηθεί σε διακανονισμό από την εταιρία θα ξεκλειδώσει ο Τειρεσίας.
Δεν ξέρω για παλιά αλλά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο στην Ελλάδα με χρέος 120 ευρώ από μη πληρωμή ρήτρας δεν μπορούσε να κάνει νέα σύνδεση ή μεταφορά γραμμής στο όνομα της.Δούλεψα σε εταιρεία που έκανε συνδέσεις για wind και cosmote . Περνούσαμε το Αφμ στο σύστημα και αν ήταν κάτω από 300 προωθουσαμε το αίτημα .
Έχω δει 4.000 φέσι στο σύστημα προς τη Vodafone από επιδοτήσεις iPhone ....
Και η μαύρη λίστα δεν λέγεται Τειρεσίας . Έχουν άλλο όνομα οι πάροχοι . Έχουν περάσει 5 χρονια και δεν το θυμάμαι .
Δεν ξέρω για παλιά αλλά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο στην Ελλάδα με χρέος 120 ευρώ από μη πληρωμή ρήτρας δεν μπορούσε να κάνει νέα σύνδεση ή μεταφορά γραμμής στο όνομα της.
Δούλεψα σε εταιρεία που έκανε συνδέσεις για wind και cosmote . Περνούσαμε το Αφμ στο σύστημα και αν ήταν κάτω από 300 προωθουσαμε το αίτημα .
Έχω δει 4.000 φέσι στο σύστημα προς τη Vodafone από επιδοτήσεις iPhone ....
Και η μαύρη λίστα δεν λέγεται Τειρεσίας . Έχουν άλλο όνομα οι πάροχοι . Έχουν περάσει 5 χρονια και δεν το θυμάμαι .
Πήγα σε κατάστημα κ έκαναν φωτογραφία του κινητού στην εφαρμογή!Από τη σπας το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα, θα βάλουν το ΑΦΜ σου σε μαύρη λίστα. Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να έρθει ένας τεχνικός στο σπίτι σου να το επιβεβαιώσει.
Δηλαδή κ για 50 θα έχουμε θέματα? Η φάση είναι ότι έχω κ τα κινητά όλης της οικογένειας...Δεν ξέρω για παλιά αλλά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο στην Ελλάδα με χρέος 120 ευρώ από μη πληρωμή ρήτρας δεν μπορούσε να κάνει νέα σύνδεση ή μεταφορά γραμμής στο όνομα της.
1) Έχω ένα universal τηλεχειριστήριο της Hama (8 in 1).
Ξέρει κανείς τον τετραψήφιο κωδικό, που στέλνει το κουτί της Wind Vision, για να
τον εισάγω στο Hama χωρίς να ψάχνω;
Πήρα τηλέφωνο στην Wind, αλλά δεν ήξεραν να μου πουν.
2) Θέλω να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές στο κουτί, οι οποίες δεν υπάρχουν
στο Google Play Store του κουτιού. Π.χ. το Google Earth, το Replaio Radio κλπ.
Έχω διαβάσει πως γίνεται με ένα USB flash.
Παρακαλώ, όποιος ξέρει να μου απαντήσει αναλυτικά.
1. Δε νομίζω ότι τα universal remote control μπορούν να δουλέψουν σε Android TV box. Εναλλακτικά βάλε την εφαρμογή Android TV στο κινητό σου κ μέσω WiFi του σπιτιού σου θα το ελέγχεις.Γεια σας!
Εδώ και 10 ημέρες περίπου είμαι και εγώ κάτοχος του Wind Vision (Family Pack) με 6 ευρώ τον μήνα.
Έχω fiber 50 σύνδεση της Wind και έχω συνδέσει το κουτί με Ethernet.
Με την εφαρμογή analiti παίρνω μετρήσεις 49-52 down και 4,8-5 up.
Πρώτες εντυπώσεις άριστες!
Βλέπω κυρίως μουσικά κανάλια (πιο πολύ VH1),αλλά και ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά και παιδικά( όχι εγώ)
με άψογη εικόνα, χωρίς καθόλου σπασίματα και στερεοφωνικό ήχο μέσω ενισχυτή. Η τηλεόραση μου είναι SONY 1080p.
Υπάρχει Kodi, με το οποίο βλέπω ταινίες από σκληρό δίσκο, που έχω συνδέσει στην υποδοχή USB.
Επίσης με το Spotify ακούω την μουσική μου.
Αυτά με τις πρώτες εντυπώσεις.
Τώρα έχω δύο ερωτήσεις:
1) Έχω ένα universal τηλεχειριστήριο της Hama (8 in 1).
Ξέρει κανείς τον τετραψήφιο κωδικό, που στέλνει το κουτί της Wind Vision, για να
τον εισάγω στο Hama χωρίς να ψάχνω;
Πήρα τηλέφωνο στην Wind, αλλά δεν ήξεραν να μου πουν.
2) Θέλω να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές στο κουτί, οι οποίες δεν υπάρχουν
στο Google Play Store του κουτιού. Π.χ. το Google Earth, το Replaio Radio κλπ.
Έχω διαβάσει πως γίνεται με ένα USB flash.
Παρακαλώ, όποιος ξέρει να μου απαντήσει αναλυτικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.