Wind Vision

Το πρώτο ημίχρονο από το ταμπλετ δεν κατάφερα να το δω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Wind Vision

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθούσα να μπω στο vision από το κινητό μου για πρώτη φορά κ όταν πατάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα, Paytv.message.code.unknown. μια βδομάδα τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την wind στα τηλέφωνα,έχει κανείς καμιά ιδέα;

Μετά απο αλλεπάλληλες επικοινωνίες με το τεχνικό τους τμήμα και ρεσετ στο box όπως πρότειναν, το παραπάνω μήνυμα εξακολουθεί να εμφανίζεται. Μήπως τόσο καιρό έτυχε και σε κανέναν άλλον; το ίδιο μήνυμα βγαίνει απο οποιαδήποτε συσκευή κι αν προσπαθήσω να συνδεθώ.
view
https://drive.google.com/file/d/1NKf27pHnVQzjruxjn7TKpXTx-SIxM4oF/view?usp=sharingFile_001.jpg

Άρχισαν πάλι τα όργανα βλέπω....
Μετά από 2 χρόνια παραμονής, σήμερα πήγα και έκανα αίτηση κατάργησης της υπηρεσίας. Να ησυχάσει το κεφάλι μου...

Εδώ δείτε, το πρόγραμμα σε κάποια κανάλια δεν φορτώνει, ούτε ο οδηγός επίσης δεν μπορώ να προγραμματίσω τι να δω. Οι εγγραφές δε στο my library δεν υπάρχουν πια, ούτε να γράψω καινούργια, γενικός δε δουλεύει το library καθόλου. ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ... ΑΠΡΙΛΙΟ!!! Ζήτησα διακοπή χωρίς να πληρώσω 50 ρήτρα λόγω συμβολαίου μέχρι Σεπτέμβριο 21 κ δε δέχονται!!! Το μόνο που μου μένει είναι να αλλάξω κ σταθερό κ να αφήσω απλήρωτο το 50αρι του vision κ να πάω σε άλλο πάροχο!
fa098cc81ea767317b14da5d53f1cced.jpg
170f46e05eedf73db386fdcec6ecd9ba.jpg
29720f5935252a252676d0f7427aa9f2.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Παιδιά όσο και να δοκιμάζω όλα φορτώνουν κανονικά. Μήπως είσαι σε αργό δίκτυο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εδώ δείτε, το πρόγραμμα σε κάποια κανάλια δεν φορτώνει, ούτε ο οδηγός επίσης δεν μπορώ να προγραμματίσω τι να δω. Οι εγγραφές δε στο my library δεν υπάρχουν πια, ούτε να γράψω καινούργια, γενικός δε δουλεύει το library καθόλου. ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ... ΑΠΡΙΛΙΟ!!! Ζήτησα διακοπή χωρίς να πληρώσω 50 ρήτρα λόγω συμβολαίου μέχρι Σεπτέμβριο 21 κ δε δέχονται!!! Το μόνο που μου μένει είναι να αλλάξω κ σταθερό κ να αφήσω απλήρωτο το 50αρι του vision κ να πάω σε άλλο πάροχο!
fa098cc81ea767317b14da5d53f1cced.jpg
170f46e05eedf73db386fdcec6ecd9ba.jpg
29720f5935252a252676d0f7427aa9f2.jpg

Από τη σπας το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα, θα βάλουν το ΑΦΜ σου σε μαύρη λίστα. Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να έρθει ένας τεχνικός στο σπίτι σου να το επιβεβαιώσει.

Επειδή αυτό το διάστημα είμαι και εγώ σε διαδικασία σπασίματος του συμβολαίου θα σου δώσω κάποιες συμβουλές.
Αρχικά να είσαι σίγουρος ότι δε πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς ρήτρα όσο δίκιο κι αν έχεις.
-Αν δεν έχει κάνει ήδη έγγραφη αίτηση στην Wind, κάνε μια και κράτα αντίγραφο της απάντησης.
-Κάνε καταγγελία συμβολαίου στην EETT με όλα τα στοιχεία. Στην ουσία θα μεσολαβήσουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου αλλά δεν παίρνουν θέση σε οικονομικές διαφορές.
-Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
-Στη χειρότερη όπως λες κι εσύ, πάρε όλα σου τα νούμερα και πήγαινε τα σε άλλο πάροχο και μη πληρώνεις το πρόστιμο, αλλά να έχεις κατά νου, ότι στο μέλλον αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις στη Wind με το ίδιο ΑΦΜ θα πρέπει να πληρώσεις ότι εκκρεμότητες έχεις για να σε δεχτούν.

Επειδή αυτό το διάστημα είμαι και εγώ σε διαδικασία σπασίματος του συμβολαίου θα σου δώσω κάποιες συμβουλές.
Αρχικά να είσαι σίγουρος ότι δε πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις χωρίς ρήτρα όσο δίκιο κι αν έχεις.
-Αν δεν έχει κάνει ήδη έγγραφη αίτηση στην Wind, κάνε μια και κράτα αντίγραφο της απάντησης.
-Κάνε καταγγελία συμβολαίου στην EETT με όλα τα στοιχεία. Στην ουσία θα μεσολαβήσουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου αλλά δεν παίρνουν θέση σε οικονομικές διαφορές.
-Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
-Στη χειρότερη όπως λες κι εσύ, πάρε όλα σου τα νούμερα και πήγαινε τα σε άλλο πάροχο και μη πληρώνεις το πρόστιμο, αλλά να έχεις κατά νου, ότι στο μέλλον αν θελήσεις να ξαναγυρίσεις στη Wind με το ίδιο ΑΦΜ θα πρέπει να πληρώσεις ότι εκκρεμότητες έχεις για να σε δεχτούν.
Με το ίδιο ΑΦΜ δεν μπορείς να πας σε άλλο πάροχο. Υπάρχει μητρώο που μπαίνεις λόγω οφειλών. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός.

Με το ίδιο ΑΦΜ δεν μπορείς να πας σε άλλο πάροχο. Υπάρχει μητρώο που μπαίνεις λόγω οφειλών. Πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός.
Αν οι οφειλές σου είναι σε λογικά πλαίσια <300 , μπορείς να πας σε άλλο πάροχο . Το ξέρουν οι εταιρείες ότι συνήθως αυτά τα ποσά είναι από ρήτρες και κάνουν τα στραβά μάτια.

Δεν μπορείς να πας γιατί δεν το αποφασίζει άνθρωπος, το σύστημα μόνο του βαράει καμπανάκι και κλειδώνει η αίτηση.
Μόνο αν το χρέος θεωρηθεί σε διακανονισμό από την εταιρία θα ξεκλειδώσει ο Τειρεσίας.

Δεν μπορείς να πας γιατί δεν το αποφασίζει άνθρωπος, το σύστημα μόνο του βαράει καμπανάκι και κλειδώνει η αίτηση.
Μόνο αν το χρέος θεωρηθεί σε διακανονισμό από την εταιρία θα ξεκλειδώσει ο Τειρεσίας.
Δούλεψα σε εταιρεία που έκανε συνδέσεις για wind και cosmote . Περνούσαμε το Αφμ στο σύστημα και αν ήταν κάτω από 300 προωθουσαμε το αίτημα .
Έχω δει 4.000 φέσι στο σύστημα προς τη Vodafone από επιδοτήσεις iPhone ....

Και η μαύρη λίστα δεν λέγεται Τειρεσίας . Έχουν άλλο όνομα οι πάροχοι . Έχουν περάσει 5 χρονια και δεν το θυμάμαι .

Δούλεψα σε εταιρεία που έκανε συνδέσεις για wind και cosmote . Περνούσαμε το Αφμ στο σύστημα και αν ήταν κάτω από 300 προωθουσαμε το αίτημα .

Και η μαύρη λίστα δεν λέγεται Τειρεσίας . Έχουν άλλο όνομα οι πάροχοι . Έχουν περάσει 5 χρονια και δεν το θυμάμαι .
Δεν ξέρω για παλιά αλλά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο στην Ελλάδα με χρέος 120 ευρώ από μη πληρωμή ρήτρας δεν μπορούσε να κάνει νέα σύνδεση ή μεταφορά γραμμής στο όνομα της.

Δεν ξέρω για παλιά αλλά σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο στην Ελλάδα με χρέος 120 ευρώ από μη πληρωμή ρήτρας δεν μπορούσε να κάνει νέα σύνδεση ή μεταφορά γραμμής στο όνομα της.

Το εκανε πριν 3 χρονια η αδερφη μου. Η forthnet κλειδωνε κατω απο 2Mbps και την ιδια εβδομαδα που εκανε την συνδεση εκανε και αιτηση διακοπης και μεταφορα στην cosmote . Η μεταφορα εγινε αμεσα , κρατωντας και το νουμερο της forthnet που ειναι μορφης ΧΧΧΧ11ΧΧΧΧΧ στην περιοχη και της ζητουσαν 240 ρητρα που δεν πληρωσε ποτε.

Ποσο που μεσω εισπρακτικης επεσε στα 80 , που και παλι δεν πληρωσε. Ειμαι σιγουρος οτι μεσω τριτης εταιρειας που προωθουν πακετα συνδεσεων γινεται η μεταφορα. Ισως γιατι ο παροχος δεν διαστραυρωνει ξανα τα στοιχεια.

Αυτά ήταν σε ισχύ πριν 3-4 χρόνια. Πλέον εχουν αυστηροποιηθεί τα κριτήρια σε σημαντικό βαθμό.

Γεια σας!
Εδώ και 10 ημέρες περίπου είμαι και εγώ κάτοχος του Wind Vision (Family Pack) με 6 ευρώ τον μήνα.
Έχω fiber 50 σύνδεση της Wind και έχω συνδέσει το κουτί με Ethernet.
Με την εφαρμογή analiti παίρνω μετρήσεις 49-52 down και 4,8-5 up.
Πρώτες εντυπώσεις άριστες!
Βλέπω κυρίως μουσικά κανάλια (πιο πολύ VH1),αλλά και ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά και παιδικά( όχι εγώ :-) )
με άψογη εικόνα, χωρίς καθόλου σπασίματα και στερεοφωνικό ήχο μέσω ενισχυτή. Η τηλεόραση μου είναι SONY 1080p.
Υπάρχει Kodi, με το οποίο βλέπω ταινίες από σκληρό δίσκο, που έχω συνδέσει στην υποδοχή USB.
Επίσης με το Spotify ακούω την μουσική μου.
Αυτά με τις πρώτες εντυπώσεις.
Τώρα έχω δύο ερωτήσεις:
1) Έχω ένα universal τηλεχειριστήριο της Hama (8 in 1).
Ξέρει κανείς τον τετραψήφιο κωδικό, που στέλνει το κουτί της Wind Vision, για να
τον εισάγω στο Hama χωρίς να ψάχνω;
Πήρα τηλέφωνο στην Wind, αλλά δεν ήξεραν να μου πουν.
2) Θέλω να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές στο κουτί, οι οποίες δεν υπάρχουν
στο Google Play Store του κουτιού. Π.χ. το Google Earth, το Replaio Radio κλπ.
Έχω διαβάσει πως γίνεται με ένα USB flash.
Παρακαλώ, όποιος ξέρει να μου απαντήσει αναλυτικά.

Από τη σπας το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα, θα βάλουν το ΑΦΜ σου σε μαύρη λίστα. Θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις να έρθει ένας τεχνικός στο σπίτι σου να το επιβεβαιώσει.
Πήγα σε κατάστημα κ έκαναν φωτογραφία του κινητού στην εφαρμογή!
Το πρόβλημα όπως λένε έχει να κάνει με τον χρήστη που βλέπει η vision στο νούμερο σταθερού μου. Ζήτησα άλλον προσωρινό κωδικό, αλλά δε γίνεται μου είπαν. Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται όταν έσβηνα κάποιες εγγραφές από το library που δεν ήθελα πια. Σε κάποια φάση έβγαζε μηνύματα λάθους κ μετά τέλος.

Δηλαδή κ για 50 θα έχουμε θέματα? Η φάση είναι ότι έχω κ τα κινητά όλης της οικογένειας...

Ξέρει κανείς τον τετραψήφιο κωδικό, που στέλνει το κουτί της Wind Vision, για να

1) έψαξα τους κωδικούς αλλά δεν βρήκα κάτι για technicolor.
2) μπορείς να κατεβάσεις τα apk στο usb και με έναν file explorer να τα εγκαταστήσεις στο box.

Γεια σας!
Εδώ και 10 ημέρες περίπου είμαι και εγώ κάτοχος του Wind Vision (Family Pack) με 6 ευρώ τον μήνα.
Έχω fiber 50 σύνδεση της Wind και έχω συνδέσει το κουτί με Ethernet.
Με την εφαρμογή analiti παίρνω μετρήσεις 49-52 down και 4,8-5 up.
Πρώτες εντυπώσεις άριστες!
Βλέπω κυρίως μουσικά κανάλια (πιο πολύ VH1),αλλά και ντοκιμαντέρ, ειδησεογραφικά και παιδικά( όχι εγώ :-) )
με άψογη εικόνα, χωρίς καθόλου σπασίματα και στερεοφωνικό ήχο μέσω ενισχυτή. Η τηλεόραση μου είναι SONY 1080p.
Υπάρχει Kodi, με το οποίο βλέπω ταινίες από σκληρό δίσκο, που έχω συνδέσει στην υποδοχή USB.
Επίσης με το Spotify ακούω την μουσική μου.
Αυτά με τις πρώτες εντυπώσεις.
Τώρα έχω δύο ερωτήσεις:
1. Δε νομίζω ότι τα universal remote control μπορούν να δουλέψουν σε Android TV box. Εναλλακτικά βάλε την εφαρμογή Android TV στο κινητό σου κ μέσω WiFi του σπιτιού σου θα το ελέγχεις.

2. Ψάξε στο https://www.apkmirror.com/ τις εφαρμογές που θες κ μετά βάλτες σε ένα φλασάκι κ μέσω usb εγκατέστησε τες στο Android TV. Δε θα τρέχουν όλες όμως λόγω λογισμικού Android TV, παίζουν ορισμένες μάλλον!