Wind Vision

Για να μην την ψάχνεις από εδώ κι από εκεί, κάν' την εγκατάσταση στο κινητό σου (αν δεν την έχεις ήδη) και μετά με μια εφαρμογή όπως το apk extractor κάνε extract το αρχείο apk από το κινητό σου και εγκατέστησε του όπου θες.
Είσαι σίγουρος ότι θα παίξει κανονικά; Πριν λίγο καιρό δεν δούλευε πάντως. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτηση κάντε το με προσωπικά μηνύματα. Νόμιμο πάντως δεν είναι.

Μήπως υπερβάλλεις; Τί ακριβώς δεν είναι νόμιμο; Να βρούμε μια πατέντα να παίξει μια εφαρμογή που την πληρώνουμε κάθε μήνα κανονικά ώστε να παίξει σε box με παλιότερο Android από την στιγμή που μας ζητάνε με το έτσι θέλω Android 8+ ; Δηλαδή αν το box μου δεν λεγόταν Wind Vision και ήταν μια απλή κινεζιά του εμπορίου, θα ήμασταν οκ;

Μήπως υπερβάλλεις; Τί ακριβώς δεν είναι νόμιμο; Να βρούμε μια πατέντα να παίξει μια εφαρμογή που την πληρώνουμε κάθε μήνα κανονικά ώστε να παίξει σε box με παλιότερο Android από την στιγμή που μας ζητάνε με το έτσι θέλω Android 8+ ; Δηλαδή αν το box μου δεν λεγόταν Wind Vision και ήταν μια απλή κινεζιά του εμπορίου, θα ήμασταν οκ;
Ας μην κάνουμε πάλι την ίδια συζήτηση. Οτιδήποτε παραβαίνει τους όρους χρήσης της υπηρεσίας απαγορεύεται. Και είναι παράνομο. Από τη στιγμή που τους αποδέχεσαι συμφωνείς μαζί τους.

Δεν απαγορεύεται από όσο ξέρω το να εγκαθιστας εφαρμογές στο tv box. Ούτε μπορούν να το δουν κάπως.

Δεν απαγορεύεται από όσο ξέρω το να εγκαθιστας εφαρμογές στο tv box. Ούτε μπορούν να το δουν κάπως.
Διάβασε τους όρους χρήσης του box της wind και θα καταλάβεις. Προφανώς και απαγορεύεται το sideload.

Παιδιά τι το συζητάτε από την στιγμή που η εφαρμογή της cosmote δεν είναι φτιαγμένη για Android 7 δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξει στο box μας. Εκτός και αν υπάρχει κανένας προγραμματιστείς και κάνει καμία μπινιά να παίζει πράγμα δύσκολο..

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν παίζει η εφαρμογή για android tv, αν κάνεις sideload την εφαρμογή για κινητό θα παίξει μια χαρά.

Την έκανα extract αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί
Υπάρχει κάπου αλλού να την κατεβάσω
Δοκίμασα στο google αλλά ότι βρήκα δεν επαιζε

Είναι η παλιά εφαρμογή αυτή.
Edit: απάντησε ο φίλος :) . Το ΟΤΤ έχει την ίδια εφαρμογή για κινητά/tablet, άρα δεν μπορούμε να πειραματιστούμε. Θα έπρεπε όμως να κάνει κανονικά εγκατάσταση, ακόμα και αν δεν μπορούσε να παίξει.

Είναι η παλιά εφαρμογή αυτή.
Edit: απάντησε ο φίλος :) . Το ΟΤΤ έχει την ίδια εφαρμογή για κινητά/tablet, άρα δεν μπορούμε να πειραματιστούμε. Θα έπρεπε όμως να κάνει κανονικά εγκατάσταση, ακόμα και αν δεν μπορούσε να παίξει.
Δυστυχώς δε γίνεται έτσι πλέον. Προφανώς η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή και τη βλέπει ως μη υποστηριζόμενη.

Επειδή το τηλεκοντρολ είναι ψιλοτραγικο,έχει κανείς δοκιμάσει κανένα άλλο ασύρματο που να πιάνει καλά και να ανταπικρινεται σωστα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το vision τελικά το έχει παρατήσει η WIND? Καμία εξέλιξη, κανένα νέο, όλα στον αυτόματο. Μέχρι και το πολυδιαφημισμένο library δε δουλεύει εδώ και μήνες.. Έχει κάποιος καμία πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία;

Το vision τελικά το έχει παρατήσει η WIND? Καμία εξέλιξη, κανένα νέο, όλα στον αυτόματο. Μέχρι και το πολυδιαφημισμένο library δε δουλεύει εδώ και μήνες.. Έχει κάποιος καμία πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία;

Το library δουλεύει κανονικά,τώρα το δοκίμασα

Sent from my iPad using Tapatalk

Το library δουλεύει κανονικά,τώρα το δοκίμασα

Sent from my iPad using Tapatalk
Μήπως να το δηλώσω βλάβη; Από τότε που η είχε πέσει η υπηρεσία πριν λίγο καιρό δε μου ξαναδουλεψε. Ούτε στο κινητό μου βγάζει το library.