Wind Vision

Μήπως να το δηλώσω βλάβη; Από τότε που η είχε πέσει η υπηρεσία πριν λίγο καιρό δε μου ξαναδουλεψε. Ούτε στο κινητό μου βγάζει το library.

Παρτους ένα τηλέφωνο,εμένα δουλεύουν σφαίρα
Μάλιστα δοκίμασα να γράψω την ίδια ώρα προγράμματα από αλλά κανάλια και έβλεπα άλλο πρόγραμμα
Πάρε τηλ να δεις τι παίζει

Sent from my iPad using Tapatalk

Παρτους ένα τηλέφωνο,εμένα δουλεύουν σφαίρα
Μάλιστα δοκίμασα να γράψω την ίδια ώρα προγράμματα από αλλά κανάλια και έβλεπα άλλο πρόγραμμα
Πάρε τηλ να δεις τι παίζει

Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Προφανώς κάποιο θέμα έχει το δικό μου. Παράλληλα χάνει συνέχεια και το ασύρματο, θα τους το πω και αυτό.

Έχει κανείς εγκαταστήσει την εφαρμογή σε άλλο box; έχω nvidia στην κρεβατοκαμαρα και θέλω να το έχω κι εκει

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μονο η εφαρμογή για κινητά κυκλοφορεί. Θα πρέπει να την εγκαταστήσεις στο κινητό σου (αν έχεις Android) και να κανεις extract το apk για να το βάλεις στο box.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει, θα πρέπει να δοκιμάσεις.

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Μονο η εφαρμογή για κινητά κυκλοφορεί. Θα πρέπει να την εγκαταστήσεις στο κινητό σου (αν έχεις Android) και να κανεις extract το apk για να το βάλεις στο box.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει, θα πρέπει να δοκιμάσεις.

Οκ σ ευχαριστώ

Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Προφανώς κάποιο θέμα έχει το δικό μου. Παράλληλα χάνει συνέχεια και το ασύρματο, θα τους το πω και αυτό.
Τελικά υπάρχει γενικότερα σε αρκετούς δέκτες πρόβλημα με το library και θα έρθει αναβάθμιση κάποια στιγμή. Δεν ξέρουν πότε όμως.

Τελικά υπάρχει γενικότερα σε αρκετούς δέκτες πρόβλημα με το library και θα έρθει αναβάθμιση κάποια στιγμή. Δεν ξέρουν πότε όμως.
Και εγώ έχω πρόβλημα με το library από Απρίλιο! Επίσης στην Android app ( όχι στο δικό τους box) δε δείχνει σωστά το πρόγραμμα, κάποια κανάλια λείπουν. Αισχος γενικά...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Και εγώ έχω πρόβλημα με το library από Απρίλιο! Επίσης στην Android app ( όχι στο δικό τους box) δε δείχνει σωστά το πρόγραμμα, κάποια κανάλια λείπουν. Αισχος γενικά...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Και όχι μόνο αυτό. Τους πήρα για ανανέωση για να ξέρω τιμή και μου έδωσαν 20 ενώ τώρα δίνω 15. Και τους είπα ότι απλά θα το κόψω.

Περιμένω πως και πως να λήξει το συμβόλαιο τον 3 Γενάρη για να πάω vodafone μεριά...κλασική wind ξεκίνησε την υπηρεσία δυναμικά και από τοτε ούτε μια προσθήκη της προκοπής.

Μια από τα ίδια και εδώ.. Αν δε κάνει καμία σοβαρή προσθήκη κόβεται το vision μόλις λήξει..
Ανέβηκε ο αριθμός συνδρομητών γρήγορα λόγω καλών προσφορών αλλά βλέπω κάποια στιγμή να πέφτουν θεαματικά.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα κανάλι με κάποιες ταινίες.. Και ένα κανάλι με ελληνικά (για τους ηλικιωμένους) για να πεις ότι έχει κάποιο περιεχόμενο και ψιλοαξιζει..

Μια από τα ίδια και εδώ.. Αν δε κάνει καμία σοβαρή προσθήκη κόβεται το vision μόλις λήξει..
Ανέβηκε ο αριθμός συνδρομητών γρήγορα λόγω καλών προσφορών αλλά βλέπω κάποια στιγμή να πέφτουν θεαματικά.
Θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα κανάλι με κάποιες ταινίες.. Και ένα κανάλι με ελληνικά (για τους ηλικιωμένους) για να πεις ότι έχει κάποιο περιεχόμενο και ψιλοαξιζει..

Η σωτηρία της wind vision είναι το πάντρεμα με το novaflix

Κατάφερα και έβαλα το wind vision σε Android tv με Android 8. Ενώ πέρασα κανονικά τον λογαριασμό και ανοίγει η εφαρμογή, επειδη μάλλον το αναγνωρίζει σαν κινητό μου έχει την εικόνα ανεστραμμενη. Επίσης το κοντρολ δε φαίνεται να δίνει σωστά εντολές. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Είναι η εφαρμογή για κινητό, δεν μπορείς να κανεις κάτι. Από όσο θυμάμαι δεν έχει ξεχωριστή εφαρμογή για tablet, αρα κανεις υπομονή στο μενού.
Μόνο με ποντίκι η πλοήγηση.

Κατάφερα και έβαλα το wind vision σε Android tv με Android 8. Ενώ πέρασα κανονικά τον λογαριασμό και ανοίγει η εφαρμογή, επειδη μάλλον το αναγνωρίζει σαν κινητό μου έχει την εικόνα ανεστραμμενη. Επίσης το κοντρολ δε φαίνεται να δίνει σωστά εντολές. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Κατεβασε απο καπου το screen rotation control for amdroid tv για να σε γυροζει την εικονα
Τα αλλα με ποντικι ή airmouse

Τελικά κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει το νέο Cosmote OTT στο box της Wind Vision;

Γνωριζεται ποτε θα φιλοτιμηθει η wind να παει σε android 8+? για να παιζει και η cosmote επιτελους...

Δεν νομιζω ότι 3ιναι θέμα wind.. Αλλά technicolor... Και δυστυχώς δεν το βλέπω

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Δεν νομιζω ότι 3ιναι θέμα wind.. Αλλά technicolor... Και δυστυχώς δεν το βλέπω

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Ακριβώς είναι θέμα κουτιού