Wind Vision

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μήπως ο φίλος που αναβάθμισε έχει τα καινούρια boxakia της. Wind; Εγω έχω σίγουρα το παλιό.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τους πήρα τηλέφωνο, αυτό που κατάλαβα είναι ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση σε μερικούς.

Το παλιό και τι καινούριο δεν είναι τα ίδια με μικρές διαφορές στο τηλεκοντρόλ?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Wind Vision

Το παλιό και τι καινούριο δεν είναι τα ίδια με μικρές διαφορές στο τηλεκοντρόλ?

Έτσι μου φαίνεται

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Μόνο το τηλεκοντρόλ αλλάζει, ο αποκωδικοποιητης είναι ο ίδιος σε όλους.

Λογικά θα την πάρουμε σιγά σιγά την αναβάθμιση όπως έρχονται και στα κινητά... Ίσως να την στέλνουν σε μερικούς δοκιμαστικά για αρχή!

Φοβάμαι ότι εγώ δεν θα την πάρω μάλλον αν και το χρησιμοποιούμε το κουτί παροτι φύγαμε από την wind

Φοβάμαι ότι εγώ δεν θα την πάρω μάλλον αν και το χρησιμοποιούμε το κουτί παροτι φύγαμε από την wind

Πήγαινε σε κάποιον που έχει wind αν δεις ότι δεν την έκανε μετά από καιρό.. Αν και δεν νομίζω να είναι θέμα παρόχου η αναβάθμιση android. Της εφαρμογής wind, που δε σε ενδιαφέρει, πλέον ίσως να είναι.

Πήγαινε σε κάποιον που έχει wind αν δεις ότι δεν την έκανε μετά από καιρό.. Αν και δεν νομίζω να είναι θέμα παρόχου η αναβάθμιση android. Της εφαρμογής wind, που δε σε ενδιαφέρει, πλέον ίσως να είναι.
Δεν έχω και κάποιον να έχει. Δεν πειράζει απλά θα περιμένω αν δεν έρθει δεν ήρθε. Ευχαριστώ πολύ πάντως

Ενημερώθηκα ότι θα αναβαθμιστούν όλοι αποκωδικοποιητές σε Android 9 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εγώ μόλις μίλησα με έναν από την wind στο messenger, και δεν ξέρουν τίποτα για αναβάθμιση. Ότι να ναι

Μόλις μίλησα και εγώ με τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δεν είχαν ιδέα για ανβάθμιση σε 9....μήπως μας τρολλάρει ο φίλος;:BDGBDGB53:

Φίλε δεν τρολλαρω καθόλου όλοι οι αποκωδικοποιητές θα αναβαθμιστούν σε Android 9.
Ήδη οι καινούργιοι αποκωδικοποιητές που δίνει η wind σε Android 9.
Αλλά και οι παλαιότεροι θα αναβαθμιστούν κανονικά.
Έχει ξεκινήσει πιλοτικά και θα ολοκληρωθεί σύντομα η αναβάθμιση τους.

Εφόσον αναβαθμιστούν όλοι οι δέκτες σε Android 9 να περιμένουμε κ το επόμενο βήμα για την εφαρμογή Wind Vision και σε Android Smart TVs...

Όλοι ίδιοι είναι οι αποκωδικοποιητές απλώς αυτοί που θα παραδίδονται σε νέες συνδέσεις θα έχουν προεγκατεστημένο το Android 9

Με πηρανε τηλεφωνο απο την wind και δεν εχουν καποια ενημερωση για την αναβαθμιση. :smash: