Κι εγώ το ίδιο,δοκίμασα με 3 διαφορετικές κάρτες και διαφορετικά email και δεν δέχεται την πληρωμή!!Με τράπεζα Πειραιώς πληρώνω φίλε .χρεωστική κάρτα . Σίγουρο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εγώ το ίδιο,δοκίμασα με 3 διαφορετικές κάρτες και διαφορετικά email και δεν δέχεται την πληρωμή!!Με τράπεζα Πειραιώς πληρώνω φίλε .χρεωστική κάρτα . Σίγουρο
Για Netflix μπείτε μέσω vpn και κάντε λογαριασμό Αργεντινή . Κάπου 7,5 το μήνα πάει για 4 συσκευές 4K
Αν το αφήσεις κενό δεν προχωράει;Στην Τουρκία ζητά πια τηλέφωνο της χώρας εκείνης.
Φίλε μου λίγο βοήθεια ποια εφαρμογή διορθώνει το landscape?Μου έδωσε φίλος το boxάκι μετά από διακοπής της υπηρεσίας του και αλλαγή παρόχου.
Δεν του χρεώθηκε στον τελικό λογαριασμό ούτε του το ζήτησαν πίσω.
Επιβεβαίνω τα εξής:
Έκανε κανονικά manual update στο Android 9.
Παίζει η Wind Vision από apk με sideload (κάνουμε authenticate με browser που τον κάνουμε install από apk) και με εφαρμογή φτιάχνουμε το orientation να είναι landscape γιατί by default εμφανίζεται κατακόρυφα (sideload και αυτό). Μία φορά χρειάζεται να γίνει. Απλά η πλοήγηση στο Vision καλό θα ήταν να γίνεται με ποντίκι.
Παίζει Cosmote TV OTT από Android Tv.
Παίζει Spotify, Amazon Prime, Netflix, VLC ή MX Player για local αρχεία και το Live Channels για τα επίγεια κανάλια (μέσω κεραίας).
Φίλε μου λίγο βοήθεια ποια εφαρμογή διορθώνει το landscape?
Sent from my RMX2170 using Tapatalk
Ερώτηση: Mετά από την αναβάθμιση Android,πλέον όταν κλεινω την τηλεόραση και μετά από λίγο την ξανανοίγω βρίσκω πάντα ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ την εικόνα του vision.
Το έχει κανείς άλλος;
Από το play store του box κάνε εγκατάσταση την εφαρμογή send files to tv κι έτσι στέλνεις από το κινητό όποιο apk θέλεις να βάλεις
O File Commander αρκετά καλος.ελαφρυ file browser για το tvbox?
Ερώτηση: Κατά την παρακολούθηση αγώνων σε απότομες αλλαγές της κάμερας (πχ μακρινή μπαλια) παρατηρώ ένα τρέμουλο στην εικόνα. Είναι θέμα ταχύτητας σύνδεσης η κάποιων ρυθμίσεων της τηλεόρασης; Σημειώνω ότι στην Cosmote TV με δορυφορικο πιάτο δεν παρατηρείται κάτι τέτοιο.
Ερώτηση: Κατά την παρακολούθηση αγώνων σε απότομες αλλαγές της κάμερας (πχ μακρινή μπαλια) παρατηρώ ένα τρέμουλο στην εικόνα. Είναι θέμα ταχύτητας σύνδεσης η κάποιων ρυθμίσεων της τηλεόρασης; Σημειώνω ότι στην Cosmote TV με δορυφορικο πιάτο δεν παρατηρείται κάτι τέτοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.