Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,087
Από όσο καταλάβει λειτουργεί στον αυτόματο ΔΥΣΤΥΧΏΣΥπάρχει κάποιος στο κοντρόλ της πλατφόρμας `η λειτουργεί στον αυτόματο?
Από όσο καταλάβει λειτουργεί στον αυτόματο ΔΥΣΤΥΧΏΣΥπάρχει κάποιος στο κοντρόλ της πλατφόρμας `η λειτουργεί στον αυτόματο?
Δεν λειτουργεί σε κανένα box μέχρι στιγμήςΥπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε Vodafone tv εφαρμογή για να βλέπουμε μέσω vision ? Προσπάθησα κατεβάζοντας μια εφαρμογή Vodafone tv που βρήκα στο aptoide αλλά ανοίγοντας τη γράφει ότι η συσκευή είναι rooted . Όποτε δεν μπορώ να δω τις hbo σειρές της Vodafone σε tv ,παρότι είμαι συνδρομητής
Δεν παίζει σε κανένα άλλο android box η εφαρμογή της vdf.Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε Vodafone tv εφαρμογή για να βλέπουμε μέσω vision ? Προσπάθησα κατεβάζοντας μια εφαρμογή Vodafone tv που βρήκα στο aptoide αλλά ανοίγοντας τη γράφει ότι η συσκευή είναι rooted . Όποτε δεν μπορώ να δω τις hbo σειρές της Vodafone σε tv ,παρότι είμαι συνδρομητής
Ναι, δεν λύνεται!Εχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα την αναβάθμιση σε android 9, για να δούμε αν λύνεται έτσι το πρόβλημα;
Δύσκολο.. Ζητά πληροφορίες τοποθεσίας από τη συσκευή που θα κάνει χρήση έχω ακούσει. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.Μήπως υπάρχει μέσω Apple TV box και παίζει εκεί ; Αν το έχει δοκιμάσει κανείς
https://greekdigitaltv.blogspot.com/2021/03/stingray-naturescape-wind-vision.html Οχι οτι στις 5 του Μηνα 8 το βραδυ θα εχουν αφιερωμα στην Ελλαδα μηπως επειδη ειχαν προβληματα με τον ηχο στην wind καποια καναλια της stingray τα βγαλανε για να τα φτιαξουν και θα τα ξαναβαλουν τοτε ή μπορει και να λεω και βλακειες και να τα ξανα εχουμε αυριοΤι λέει το site;;
Γιατί έφυγαν τα stingray ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.