Wind Vision

Ηθελα να ρωτησω τον αποκωδικοποιητη μπορω να τον μεταφερω σε αλλο σπιτι με συνδεση wind?Εννοω θα παιξει η παιζει μονο στην δικια μου συνδεση?

Οχι, να συνδεθεί μέσω κινητού. Αρκεί να έχεις το WIND ONE
καποια στιγμη θα το δοκιμασω αυτο που λες γιατι προσφατα εκανα wind one και περιμενω απο καρτα το κινητο να μεταπηδησω σε συμβολαιο.Δηλαδη μολις γινω wind one στην ουσια μπορω να κανω cast απο το κινητο στην τηλεοραση σε διαφορετικη συνδεση αρκει να ειναι wind.

καποια στιγμη θα το δοκιμασω αυτο που λες γιατι προσφατα εκανα wind one και περιμενω απο καρτα το κινητο να μεταπηδησω σε συμβολαιο.Δηλαδη μολις γινω wind one στην ουσια μπορω να κανω cast απο το κινητο στην τηλεοραση σε διαφορετικη συνδεση αρκει να ειναι wind.
Εγώ χρησιμοποιώ τα δεδομένα κινητής και δουλεύει. Φυσικά έχω απεριόριστα... Σε όλα...

Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο προσπαθω να κανω cast απο την εφαρμογη αλλα δεν μπορω δεν μου εμφανιζεται το συμβολο πρεπει να το υποστηριζει η τηλεοραση?Αλλιως μεταδοση κανει οταν ενεργοποιω στο κινητο samung που εχω το smart view που κανει μεταδοση οθονης.Ενω το netflix που εχω εμφανιζεται το συμβολο cast και βρισκει την τηλεοραση

Πλέον είναι η 14.2.4
Την κατεβαζεις στο κινητό σου, και μετά κάνεις εγκατάσταση και ένα app πχ apk backup and share και την σωζεις σαν apk και μετά την μοιράζεσαι ή την αντιγράφει όπου θες
Δούλεψε μια χαρα

ο αποκωδικοποιητης ειναι ενημερωμενος λεει
"Την κατεβαζεις στο κινητό σου, και μετά κάνεις εγκατάσταση και ένα app πχ apk backup and share και την σωζεις σαν apk και μετά την μοιράζεσαι ή την αντιγράφει όπου θες"
απο που;;;;;

ο αποκωδικοποιητης ειναι ενημερωμενος λεει
"Την κατεβαζεις στο κινητό σου, και μετά κάνεις εγκατάσταση και ένα app πχ apk backup and share και την σωζεις σαν apk και μετά την μοιράζεσαι ή την αντιγράφει όπου θες"
απο που;;;;;

Που θες να την εγκαταστησεις;