Wind Vision

Μάλλον έγινε μπέρδεμα, ο φίλος ρωτάει πως κάνει αναβαθμιση στο box της Wind, εσύ του απαντάς για αναβάθμιση του app στο κινητό

who cares για το app του κινητου και αν πηρε αναβαθμιση;
αα αυτο αναβαθμιστηκε; ενταξει επαιζε και παιζει _εστηκαμεν

Αυτή είναι η νέα version αναβάθμισης για το Box της Wind Vision που κατεβαίνει σταδιακά ανά γκρουπ συνδρομητών, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πότε θα είναι διαθέσιμο και στον δικό μας δέκτη για αναβάθμιση....
200300.jpg

κατεβηκε τελικα κανω και μια αναζητηση καναλιων μπας και φτιαξει ποτε η σειρα τους

Απότι βλέπω διορθώθηκαν αρκετά bugs της προηγούμενης αναβάθμισης, πχ το πάγωμα καναλιού οταν έσβηνες και ξαναάνοιγες την τηλεόραση, την ένταση της φωνής που στο άνοιγμα ήταν από μόνη της στην μέση κτλ.
Επί της ευκαιρίας, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσθήκη του Discovery, μου άρεσε πολύ (για τα δικά μου προσωπικά γούστα πάντα)

Απότι βλέπω διορθώθηκαν αρκετά bugs της προηγούμενης αναβάθμισης, πχ το πάγωμα καναλιού οταν έσβηνες και ξαναάνοιγες την τηλεόραση, την ένταση της φωνής που στο άνοιγμα ήταν από μόνη της στην μέση κτλ.
Επί της ευκαιρίας, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσθήκη του Discovery, μου άρεσε πολύ (για τα δικά μου προσωπικά γούστα πάντα)

Σειρά στα HD επίγεια έμεινε η ίδια;

Τα HD ´ήρθαν πάλι μπροστά, επίσης έχουν δώσει τη δυνατότητα να βάλεις τα κανάλια όπως θέλεις σε σειρά. Καλό!

Εγώ δε τα βλέπω μπροστά,έκανα και εκ νέου αναζήτηση
Επίσης την σειρά πως την αλλάζεις;

Αν έχεις τη 14.0.18 που αναφέρουν παραπάνω πρέπει να βλέπεις μπροστά τα HD. Αυτή η έκδοση αν πατήσεις το μπλε κουμπί, στην αρχική οθόνη έχει επιλογή λίστες καναλιών και τη φτιάχνεις όπως θες.

Το μόνο που μένει να μπορούμε στη λίστα να διαχειριστούμε και τα κανάλια που είναι πάνω από το 900 και είμαστε κομπλέ.
Να τονίσω ότι μου ήρθαν με νέα σάρωση τα κανάλια και ας είχα λάβει την έκδοση

Αν έχεις τη 14.0.18 που αναφέρουν παραπάνω πρέπει να βλέπεις μπροστά τα HD. Αυτή η έκδοση αν πατήσεις το μπλε κουμπί, στην αρχική οθόνη έχει επιλογή λίστες καναλιών και τη φτιάχνεις όπως θες.

Αυτή έχω αλλά τα HD δεν είναι πρωτα

Αυτή έχω αλλά τα HD δεν είναι πρωτα

Το μόνο που έκανα είναι ότι έκλεισα και άνοιξα το κουτί. Και μετά από zapping εμφανίστηκαν χωρίς να κάνω κάτι άλλο.

Το μόνο που έκανα είναι ότι έκλεισα και άνοιξα το κουτί. Και μετά από zapping εμφανίστηκαν χωρίς να κάνω κάτι άλλο.

Τίποτα σε μένα
Κλείσιμο,άνοιγμα,σάρωση,τίποτα!!!!
Τα HD στο τέλος