Wind Vision

15€ χωρίς Παναθηναϊκό ; Τρελοί είναι ;
Μόνο Ευρωλίγκα αξίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει μόνο τις 6 ομάδες και δεν έχει ελληνικό κύπελλο ποδοσφαίρου και μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ολα ειναι θεμα τιμης οχι περιεχομενου, και η Vodafone που εχασε τα σπορτς αμα στο δωσει 3 τρια ευρω μια χαρα ειναι μονο για HBO και ταινιες. Στο θεμα μας τωρα αμα μου εληγε το συμβολαιο τρεχοντας θα πηγαινα nova-eon ακομα και στο απλο. Τα 15 δεν ειναι τραγικα ΑΝ δεν σου ανανεωνει το συμβολαιο για 2 χρονια ακομα, αμα το ανανεωνει δεν θα το εκανα. Το κακο με το βιζιον ειναι οτι δεν εχει ταινιες, οποτε ουσιαστικα ειναι σπορτς πακ και οχι φουλ πακ! Και οταν το 100ρι φουλ ΕΟΝ κανει 43 ευρω και με τρεις μηνες δωρο σου βγαινει 36 κατι στα δυο χρονια, δεν νομιζω να μπορει συγκριθει κατι στον ανταγωνισμο...

Ολα ειναι θεμα τιμης οχι περιεχομενου, και η Vodafone που εχασε τα σπορτς αμα στο δωσει 3 τρια ευρω μια χαρα ειναι μονο για HBO και ταινιες. Στο θεμα μας τωρα αμα μου εληγε το συμβολαιο τρεχοντας θα πηγαινα nova-eon ακομα και στο απλο. Τα 15 δεν ειναι τραγικα ΑΝ δεν σου ανανεωνει το συμβολαιο για 2 χρονια ακομα, αμα το ανανεωνει δεν θα το εκανα. Το κακο με το βιζιον ειναι οτι δεν εχει ταινιες, οποτε ουσιαστικα ειναι σπορτς πακ και οχι φουλ πακ! Και οταν το 100ρι φουλ ΕΟΝ κανει 43 ευρω και με τρεις μηνες δωρο σου βγαινει 36 κατι στα δυο χρονια, δεν νομιζω να μπορει συγκριθει κατι στον ανταγωνισμο...
Μη ξεχνάς ότι δεν μπορούν να βάλουν όλοι nova. Είτε γιατί δεν δίνει γραμμή στην περιοχή τους, είτε γιατί ζουν σε νησί είτε γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν δεσμευτικά δυο χρόνια όταν δεν μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία. Όποτε είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

• Like
Reactions: valkal19
Αν κατεβάσετε Google chrome μέσω aptoide store στο wind box μπορείτε να βλέπετε Apple TV και να ακούτε Apple Music μέσω chrome browser . tv.Apple.com και music.Apple.com

Έχω ένα θεματακι με τον συντονισμό άλλα κανάλια είναι HD στα πανελλαδικής εμβέλειας και άλλα όχι. Τα HD πανελλαδικής που δεν είναι πρώτα μου τα βγάζει στο τέλος μαζί με τα τοπικά.

Η vision μετράει αντίστροφα μέρες όπως και η vodka tv. Δε νομίζω να ασχοληθούν πλέον .

ε ας γινει επιτελους; τι περιμενουν να τελειωσει το 2χρονο μας για να γινει;;;;;;

Απ ότι παρατηρησα αυτό το καιρό η wind vision κάνει μια προσφορα για το sports pack με 17 ευρώ και 2 μήνες δώρο; Λέτε μετά την συγχώνευση με την νοβα να βγάλουν πακετο sports pack ή είναι απίθανο και θα κρατήσουν eon και eon+ ( το οποίο είναι το full) ?

Απ ότι παρατηρησα αυτό το καιρό η wind vision κάνει μια προσφορα για το sports pack με 17 ευρώ και 2 μήνες δώρο; Λέτε μετά την συγχώνευση με την νοβα να βγάλουν πακετο sports pack ή είναι απίθανο και θα κρατήσουν eon και eon+ ( το οποίο είναι το full) ?
Όλα είναι πιθανά!

Εν τω μεταξύ στο site της wind vision γράφουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα για θέαση στο PC και τα κανάλια novasports

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Εν τω μεταξύ στο site της wind vision γράφουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα για θέαση στο PC και τα κανάλια novasports
Είναι ήδη διαθέσιμα αν κάνεις λίστα με αγαπημένα και βάλεις από το κινητό σου θεαση novasports σε pc

• Like
Reactions: nkats