Wind Vision

Όντως είναι off topic αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά άμεσα την παροχή της υπηρεσίας όπου συζητάμε στο θέμα.

Σε άλλα νέα, και επίσημα πλέον η Wind Vision δεν διατίθεται για νέες συνδέσεις (ούτε καν 24αρες) ούτε για ανανεώσεις. Ήταν αναμενόμενο ότι θα σταματήσει έτσι απότομα η διάθεση της υπηρεσίας. Δεν υπάρχει διευκρίνιση ακόμα για το τι θα γίνει με όσους λήγει τώρα το συμβόλαιο τους και είναι σε περιοχή χωρίς VDSL ή οπτική, πιθανότατα θα αναγκαστούν να γυρίσουν σε 2play
Στις 24αρες θα πρέπει να ανοίξουν την διάθεση της EON TV, γι αυτές τις περιπτώσεις..., διαφορετικά ο συνδρομητής έχει την εναλλακτική να πάει σε 2play +TV στους άλλους παρόχους κ ειδικά στην Cosmote, όπου το ADSL δίκτυο αναβαθμίζεται...

Τα πράγματα με το vision έχουν ως εξής:
Θα παίζει σίγουρα έως τέλος Δεκεμβρίου.
Ενημέρωση από την εξυπηρέτηση πελατών.
Μετά από κει έχει ο Θεός.

Προφανώς. Εγώ σήμερα έλαβα sms με οδηγίες πώς να στήσω vision. Άρα παίζει μέχρι νεωτέρας.
View attachment 197656
Εσύ καταχωρήθηκες με το παλιό σύστημα, πριν την εμπορική διάθεση της EON TV στην Wind, αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι και Ηράκλειο Κρήτης, που δεν διατίθεται η ΕΟΝ...
Οπότε και η Wind Vision έχει ακόμη πολύ δρόμο...
Πρέπει πρώτα να ενοποιηθούν οι 2 εταιρείες σε 1...
Και κατόπιν να γίνει η διαδικασία με την Wind Vision , πολύ προφανώς μέχρι και τον Απρίλιο του 2023...

Εσύ καταχωρήθηκες με το παλιό σύστημα, πριν την εμπορική διάθεση της EON TV στην Wind, αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι και Ηράκλειο Κρήτης, που δεν διατίθεται η ΕΟΝ...
Οπότε και η Wind Vision έχει ακόμη πολύ δρόμο...
Πρέπει πρώτα να ενοποιηθούν οι 2 εταιρείες σε 1...
Και κατόπιν να γίνει η διαδικασία με την Wind Vision , πολύ προφανώς μέχρι και τον Απρίλιο του 2023...
ΕΟΝ γιατί δεν διατίθεται; Είχα μέχρι πρότινος.
Πάντως το vision δε μου δούλεψε με το boxακι και αναμένω τεχνικό.

• Like
Reactions: Epistimonas
τελικα τι κανουμε το wind vision box? μπορει να παιξει καναλια χωρις το vision?

Εγω θα το κρατησω για να παιζω eon μεσω του app :P

Και όχι μόνο …. Netflix primevideo hbomax cinobo και σύντομα disneyplus+ ertflix YouTube Spotify ….μόνο appletv + δε κατάφερα να δουλέψω

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: sgatz
ποιος ειναι καλυτερος αποκωδικοποιητης; ως android συσκευη;
ποιο ξεκλειδωτος να του βαλεις apps?
του vision? ή του eon? καποιος συγκεκριμενος λογος;;

Κυριολεκτικα σερνοταν αλλα με restart του ρουτερ διορθωθηκε!
Εντάξει εγώ κάνω restart μια φορά την εβδομάδα αλλά μου έχει πει φίλος τεχνικός βγάλσιμο από την πρίζα κάνα 5λεπτο

• Like
Reactions: valkal19
Το router της wind βαράει κάτι downtimes κυρίως μεσημεριανές ώρες . Καλά είναι μια φορά τη μέρα κλείσιμο κ άνοιγμα …

Sent from my iPhone using Tapatalk

ποιος ειναι καλυτερος αποκωδικοποιητης; ως android συσκευη;
ποιο ξεκλειδωτος να του βαλεις apps?
του vision? ή του eon? καποιος συγκεκριμενος λογος;;

Άσχημα νέα έχω. Το κουτάκι του Vision παύει να λειτουργεί μόλις περάσεις σε πακέτο EON.

Και ενώ το Vision box μπορεί να πάρει και Netflix app, και EON app....

το EON box, δε παίρνει Netflix app. Με άλλα λόγια μιλάμε για υποβάθμιση.... Και να σημειώσω ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιούσε το Vision Box για να κάνει "smart" παλιότερες TV χωρίς Netflix.

Υποτίθεται ότι μπορείς να περάσεις Kodi + Netflix plugin στο EON Box, αλλά πέρα του ότι το αποτέλεσμα είναι κακάσχημο οπτικά, όταν επιλέγω ταινία, βγάζει playback error (και από όσο έψαξα online, όχι μόνο σε εμένα)

Άσχημα νέα έχω. Το κουτάκι του Vision παύει να λειτουργεί μόλις περάσεις σε πακέτο EON.

Και ενώ το Vision box μπορεί να πάρει και Netflix app, και EON app....

το EON box, δε παίρνει Netflix app. Με άλλα λόγια μιλάμε για υποβάθμιση.... Και να σημειώσω ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιούσε το Vision Box για να κάνει "smart" παλιότερες TV χωρίς Netflix.

Υποτίθεται ότι μπορείς να περάσεις Kodi + Netflix plugin στο EON Box, αλλά πέρα του ότι το αποτέλεσμα είναι κακάσχημο οπτικά, όταν επιλέγω ταινία, βγάζει playback error (και από όσο έψαξα online, όχι μόνο σε εμένα)
δεν το καταλαβα αυτο
περναει αλλο firmware και του αφαιρει δυνατητοτες;
μιλας για το vision κουτι ή το εον;;
χαλαει και το vision με το που του βαζεις το app eon?