Windows 7 RC

Πότε "τελειώνουν" τα Win7 RC?
Χρησιμοποιώ ακόμη το "build 7100"

γιατι δεν πας στο 7600 απο το καλοκαιρι που βγηκε ειναι η επισημη εκδοση που πουλανε στα μαγαζια

Μετά την νέα μου αναβάθμιση στο pc αποφάσισα να περάσω τα 7αρια αντί για vista!
έτσι σήμερα αγόρασα τα 7αρια Ultimate 64bit DSP 170 ευρώ από το you.gr :cool:

Πότε "τελειώνουν" τα Win7 RC?
Χρησιμοποιώ ακόμη το "build 7100"

Ευχαριστώ για την απάντηση Trisalon.
Όμως, μ´ενδιαφέρει να μάθω, πότε η έκδοση που χρησιμοποιώ θα αρχίσει να κάνει "διακοπές", μέχρι να σταματήσει τελείως να λειτουργεί.
Βλέπεις, επειδή η έκδοση αυτή είναι πολύ σταθερή, έχω βάλει Office, άλλες εφαρμογές κλπ, γνωστό το πρόβλημα, θέλω να ξέρω πότε θα προγραμματίσω επανεγκατάσταση...

R.I.P. για τα Windows 7 RC (build 7100).
Σταμάτησαν να λειτουργούν από 1/3/2010.
Άντε πάλι έξοδα...:bigcry:

μετα απο καποια σκαλισματα που εκανε ο πιτσιρικας μου στα 7αρια,χαλασε το εξης:

πριν ακουμπουσα επανω στον explorer επανω στην μπαρα και εβλεπα με εικονες τα site που ειχα ανοιχτα.
τωρα βγαινει απλα με γραμματα.τι ν`αλλαξω?

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    40.4 KB · Views: 11
Αυτο ειναι feature του aero.

Μαλλον σου αλλαξε το desktop background με καποιο basic theme , πηγαινε στο personalization και επελεξε καποιο aero theme

Έχει κλείσει το Aero (επηρεάζει τις διαφάνειες και διάφορα άλλα εφέ, όπως και το συγκεκριμένο). Δεξί κλικ στο desktop > personalize και βάλε ένα από τα aero themes.

Ed. πρόλαβε ο MoDis. :a0210:

Re: Απάντηση: Windows 7 RC

Αυτο ειναι feature του aero.

Μαλλον σου αλλαξε το desktop background με καποιο basic theme , πηγαινε στο personalization και επελεξε καποιο aero theme

Έχει κλείσει το Aero (επηρεάζει τις διαφάνειες και διάφορα άλλα εφέ, όπως και το συγκεκριμένο). Δεξί κλικ στο desktop > personalize και βάλε ένα από τα aero themes.

Ed. πρόλαβε ο MoDis. :a0210:

ναι ρε παιδια-απλο ηταν...:BDGBGDB55:
ευχαριστω....:antlers:

H μητρική (ASUS P5Q PRO) έχει συνδεμένα στο πίσω μέρος ηχεία και στο μπροστά ακουστικά.
Στα vista ο ήχος έπαιζε ταυτόχρονα και από τα δύο. Τώρα στα win7 παίζει από το ένα από τα δύο (το από ποιο το αλλάζω, αλλάζοντας το default από το playback devices).

Μπορώ κάπως να το κάνω να παίζει όπως στα vista ?

Απάντηση: Re: Windows 7 RC

H μητρική (ASUS P5Q PRO) έχει συνδεμένα στο πίσω μέρος ηχεία και στο μπροστά ακουστικά.
Στα vista ο ήχος έπαιζε ταυτόχρονα και από τα δύο. Τώρα στα win7 παίζει από το ένα από τα δύο (το από ποιο το αλλάζω, αλλάζοντας το default από το playback devices).

Μπορώ κάπως να το κάνω να παίζει όπως στα vista ?
Λογικά αν κατεβάσεις και εγκαταστήσεις drivers/εφαρμογή ήχου από το site της Asus για τα windows 7, θα έχει επιλογή εκεί για το πως θέλεις να βγαίνει ο ήχος στα ακουστικά.

Ευχαριστώ. Αυτό ήταν. Έβαλα το ALC1200_Audio_V6015859_Windows7 και όλα οκ τώρα.

Απλά τα 7 τα βρήκαν όλα και δεν έβαλα τίποτα extra. Στα vista & XP δεν έβρισκαν ούτε δίκτυο και τα έβαζα αναγκαστικά όλα από το CD.

Ευχαριστώ. Αυτό ήταν. Έβαλα το ALC1200_Audio_V6015859_Windows7 και όλα οκ τώρα.

Απλά τα 7 τα βρήκαν όλα και δεν έβαλα τίποτα extra. Στα vista & XP δεν έβρισκαν ούτε δίκτυο και τα έβαζα αναγκαστικά όλα από το CD.

Τα βρίσκουν όλα, αλλά δουλεύουν με βασικούς drivers της microsoft. Σχεδόν πάντα χρειάζεται να εγκαταστήσεις drivers από τον κατασκευαστή για τον ήχο (και όχι μόνο).

σκεφτομαι να "αποχωριστω" τα xp κ να βαλω τα 7...

χρησιμοποιω mpc με ffdshow k ac3..μαλλον θα αντικαταστησω το ac3 με ffdshow για την δυνατοτητα του για decoding hdηχου...ισως βαλω k media center για "ομορφιες¨...
τι προτεινετε,32 ή 64αμπιτα?

Παρατήρισα το εξής με τα 7 64bit.

Η κάρτα δικτύου είναι GBit και όλα τα υπόλοιπα swithch, nas κτλ.
Πλέον (από την στιγμή που έβαλα τα 7) τα copy στο δίκτυο πηγαίνουν με 10ΜΒ/s και στο resource monitor δείχνει network activity 100%.

Αυτό σημαίνει ότι νομίζει ότι η κάρτα είναι 100Μbit ?

Που το βλέπω και το αλλάζω στα 7 ?

Πρέπει να βάλω και εδώ drivers της Asus (P5Q Pro) ?

έβαλα / έβγαλα νέο driver τίποτα.

restart το switch και όλα καλά. Είμαι πάλι στα 45ΜΒ/s.

Παλιά στο εικονίδιο του δικτύου σου έλεγε την ταχύτητα. Τώρα πρέπει να πας στο status της κάρτας δικτύου.

έβαλα / έβγαλα νέο driver τίποτα.

restart το switch και όλα καλά. Είμαι πάλι στα 45ΜΒ/s.

Παλιά στο εικονίδιο του δικτύου σου έλεγε την ταχύτητα. Τώρα πρέπει να πας στο status της κάρτας δικτύου.

Στο ίδιο το κουτάκι της αντιγραφής, αν πατήσεις το διπλό βελάκι (δεν θυμάμαι πως το ονομάζει, advanced? περισσότερα? κάτι τέτοιο πάντως) και το αφήσεις λίγο σου γράφει ταχύτητα...

Πάντως 45MB/sec έχω και εγώ στο ΑΤΟΜ D510 με ΧΡ <-> win7 PC... αρα καλά πάει το καρυδότσουφλο μου... :BDGBGDB55: