windows home server 2011 cloning

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Αν κ νόμιζα ότι η διαδικασία cloning από δίσκο σε δίσκο θα είναι απλή για τα windows home server 2011, από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, δεν είναι και θέλει δουλειά, αν κ πολλοί προτείνουν την εγκατάσταση από την αρχή.

Ο δίσκος του hp microserver είναι μικρός κ σκέφτηκα να βάλω τον 320gb 2.5" που έχω κ κάθεται, αλλά το cloning δεν...

Το έχει κάνει κανείς να δώσει τα φώτα του ;; :ears:

Χμμμμμ στον παλιό έπρεπε να αλλάξεις DiskID και να πειράξεις registry για να παίξει πάλι.
Στον καινούριο δεν έχω ιδέα.

Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο...αφαιρείται τον δίσκο του whs2011 και τον βάζεις σε άλλο μηχάνημα με άλλο λειτουργικό, ως 2ο δίσκο. Εγω το έβαλα σε μηχάνημα με xp. Κατέβασμα το acronis 2011 backup & restore πρόγραμμα και έκανα full backup τον δίσκο του whs2011. Κατόπιν, έβαλα τον νέο δίσκο και έκανα restore το backup του αλλού δίσκου. Αυτο ήταν! Boot μια χαρά!!

Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο...αφαιρείται τον δίσκο του whs2011 και τον βάζεις σε άλλο μηχάνημα με άλλο λειτουργικό, ως 2ο δίσκο. Εγω το έβαλα σε μηχάνημα με xp. Κατέβασμα το acronis 2011 backup & restore πρόγραμμα και έκανα full backup τον δίσκο του whs2011. Κατόπιν, έβαλα τον νέο δίσκο και έκανα restore το backup του αλλού δίσκου. Αυτο ήταν! Boot μια χαρά!!

Υπέροχα, κανένα registry ή άλλη αλλαγή! Nice!