Το μόνο ερωτηματικό που έχω κ δεν έχω βρει ακόμα απάντηση είναι, τι antivirus να του εγκαταστήσω, αφού τα περισσότερα ακόμα δεν παίζουν με αυτό...
Με ψάξιμο τελικά το βρήκα...κατέβασα τα microsoft security essentials beta, γράφτηκα στο αντίστοιχο beta testing της microsoft θέμα-site, κατέβασα την 64bit έκδοση από ένα site που βρήκα, έκανε αναβάθμιση κ δείχνει να δουλεύει μια χαρά με το λειτουργικό αυτό.
Link για την beta?
Μακριά από το Microsoft security … http://www.av-test.org/en/home/
Να προτείνω Free AV από avast/avg/etc. ??
Πολλά από αυτά δεν υποστηρίζουν whs2011, συν ότι τα περισσότερα δεν είναι δωρεάν. Θέλω να δοκιμάσω το avg free 2013 να δω αν παίζει.
αυτο συν το οτι δεν ειχε drivers για την καρτα γραφικων ηταν οι λόγοι που έκανα switch απο whs2011 σε win7, συν ότι δεν βρήκα κάτι που να με εξυπηρετεί στα whs και να μην το έχουν τα win7. Το dashboard των whs δεν με ειχε βολεψει σε κατι..Α μάλιστα, ναι , εάν το λειτουργικό αναγνωρίζεται σα server … τότε πολλά free δε λειτουργούν, ακόμα και αγορασμένες άδειες για workstation μπορεί να μη λειτουργούν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.