Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,551 Land of Dystopia 30 June 2006 #21 Στράτο που ακριβώς είσαι στην Σαλαμίνα? έχω πολλά χρόνια εκεί εξοχικό από την πλευρά του Αιαντίου
Δεβελέκος Στράτος AVClub Addicted Member 17 June 2006 1,621 30 June 2006 #22 Βασιλικά, αντε έλα να τα πουμε. Όταν το έψαξα παλιότερα δεν βρήκα καμία πληροφορία, φαντάζομαι ότι είναι κάτι αντίστοιχο του mp3 pro
Βασιλικά, αντε έλα να τα πουμε. Όταν το έψαξα παλιότερα δεν βρήκα καμία πληροφορία, φαντάζομαι ότι είναι κάτι αντίστοιχο του mp3 pro
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,729 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 11 July 2006 #23 Δεβελέκος Στράτος said: Βασιλικά, αντε έλα να τα πουμε. Όταν το έψαξα παλιότερα δεν βρήκα καμία πληροφορία, φαντάζομαι ότι είναι κάτι αντίστοιχο του mp3 pro Click to expand... Βασικά το WMA Pro είναι η απάντηση της MS στο Dolby Digital (5.1, 7.1) και στα hiendίστικα φορμάτ δικάναλου ήχου. Αν είναι καλύτερο, ή έστω ισοδύναμο, δεν ξέρω.. (doubtfull...) Άσε που δεν το κάνει decode natively σχεδόν κανένας πολυκάναλος ενισχυτής.. Βλέπε http://www.microsoft.com/windows/wi...ecs/audio.aspx#WindowsMediaAudio9Professional
Δεβελέκος Στράτος said: Βασιλικά, αντε έλα να τα πουμε. Όταν το έψαξα παλιότερα δεν βρήκα καμία πληροφορία, φαντάζομαι ότι είναι κάτι αντίστοιχο του mp3 pro Click to expand... Βασικά το WMA Pro είναι η απάντηση της MS στο Dolby Digital (5.1, 7.1) και στα hiendίστικα φορμάτ δικάναλου ήχου. Αν είναι καλύτερο, ή έστω ισοδύναμο, δεν ξέρω.. (doubtfull...) Άσε που δεν το κάνει decode natively σχεδόν κανένας πολυκάναλος ενισχυτής.. Βλέπε http://www.microsoft.com/windows/wi...ecs/audio.aspx#WindowsMediaAudio9Professional
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,523 HAMBURG 27 July 2006 #25 To Media Player Clasic ειναι το απλουστερο ευκολοτερο αναλαφρο σαν πουπουλο για το PC ανοιγει τα αρχεια ΑΜΕΣΩΣ και παιζει τα ΠΑΝΤΑ !!!!!!! ολα τα αλλα τα εχω και δεν παιζω κανενα .......
To Media Player Clasic ειναι το απλουστερο ευκολοτερο αναλαφρο σαν πουπουλο για το PC ανοιγει τα αρχεια ΑΜΕΣΩΣ και παιζει τα ΠΑΝΤΑ !!!!!!! ολα τα αλλα τα εχω και δεν παιζω κανενα .......
n_olympios Supreme Member 17 June 2006 3,624 28 July 2006 #26 Μαζί με τον Media Player Classic βάλτε και το k-lite codec pack και είστε έτοιμοι.
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,346 Homeless 9 August 2006 #27 Re: Απάντηση: Windows Media Player 11 Beta Το κατεβαζω τωρα!!! Last edited: 9 August 2006
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,551 Land of Dystopia 9 August 2006 #28 n_olympios said: Μαζί με τον Media Player Classic βάλτε και το k-lite codec pack και είστε έτοιμοι. Click to expand... Πολύ σωστή παρατήρηση. Εγώ από το πακέτο του k-lite codec pack κατέβασα το Media Player Classic, τον έχει ενσωματωμένο!!
n_olympios said: Μαζί με τον Media Player Classic βάλτε και το k-lite codec pack και είστε έτοιμοι. Click to expand... Πολύ σωστή παρατήρηση. Εγώ από το πακέτο του k-lite codec pack κατέβασα το Media Player Classic, τον έχει ενσωματωμένο!!