η εταιρία δήλωσε ότι βρέθηκαν κάποια προβλήματα συμβατότητας μεταξύ του νέου Service Pack και του Microsoft Dynamics Retail Management System, ένα σύστημα διαχείρισης για μικρές και μέτριες επιχειρήσεις.
Η Microsoft είχε «κλείσει» τον κώδικα του SP3 την περασμένη εβδομάδα και προγραμμάτιζε να το διαθέσει στους πελάτες της την Τρίτη που πέρασε.
"Για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας τη καλύτερη δυνατή εμπειρία, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε τη διάθεση του Windows XP SP3 στα Windows Update και Microsoft Download Center ", δήλωσε εκπρόσωπος της MS.
Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ασυμβατότητας παρουσιάζει και το Windows Vista Service Pack 1, παρόλο που έχει δημοσιευθεί σε ευρεία κλίμακα.
«Για την προστασία των καταναλωτών μας, θα τοποθετηθεί σύντομα σύστημα αναγνώρισης στο Windows Update ώστε τα XP SP3 και Vista SP1 να μην εγκαθίστανται σε συστήματα που τρέχουν το Microsoft Dynamics RMS”, συνεχίζει ο εκπρόσωπος της MS. «Όταν τοποθετηθεί το εν λόγω σύστημα, αναμένουμε να αρχίσει η διάθεση του SP3 στο κοινό».
Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, σε όσους τρέχουν το RMS στον υπολογιστή τους, καθώς η Microsoft συστήνει τη μη εγκατάσταση των παραπάνω Service Pack. Όπως ανακοινώθηκε, υπάρχει fix το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής και θα είναι διαθέσιμο το συντομότερο δυνατόν
Όπως γράφει παραπάνω, είναι το Retail Management System της MS.
Αν δεν το ξέρεις, μάλλον δεν το έχεις. :smile:
Το έχω βάλει και εγω...προς το παρών όλα δουλευόυν όπως πριν και δεν βλέπω καμία διαφορά.
Παρατήρησα ότι μέ τό SP3 ελευθερώθηκε λίγη μνήμη RAM....Το έχω βάλει και εγω...προς το παρών όλα δουλευόυν όπως πριν και δεν βλέπω καμία διαφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.