Windows XP SP3

με το sp3 παρατηρησα οτι δεν υπαρχει πλεον το προβλημα με το svchost.exe που μερικες φορες πιάνει 100% cpu

μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σαν να εχω καλυτερη ποιοτητα απεικονισης σε 2d αλλα και στο COH που παιζω σταματησαν καποια σπασιματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.
επισης ο IE μου φαινεται πολυ πιο γρηγορος τωρα αν και δεν το χρησιμοποιω.
γενικα παρατηρω μια "ανεση" θα ελεγα σε διαφορες εφαρμογες, ισως γινεται καλυτερη διαχειριση της ram και cpu.

Last edited:
Ερώτηση .
ΑΝ ΕΓΏ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧP ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΤΟ SP3 ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΑΤΈΒΑΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ΤΟ SP2 ?

Απάντηση: Re: Windows XP SP3

με το sp3 παρατηρησα οτι δεν υπαρχει πλεον το προβλημα με το svchost.exe που μερικες φορες πιάνει 100% cpu

σόρρυ που κάνω κατάχρηση του νήματος αλλά έχω μια ερώτηση,

αυτό το svchost.exe τι ρόλο βαράει ?
γιατί στις διεργασίες βλέπω μέχρι και 5 svchost.exe να τρέχουν ταυτόχρονα !

και όχι, δεν το μπερδέυω με το spoolsv.exe (που επίσης δεν έχω ιδέα τι κάνει :flipout:)

Από εμένα μια παρατήρηση, σχετική με το SP3.

Μετά την εγκατάστασή του δεν είναι πλέον δυνατό να απεγκατασταθεί ο IE7 ώστε να γυρίσουμε στον IE6.

Εάν κάποιος έχει πρόβλημα με τον IE7 και σκέφτεται να γυρίσει στον 6, καλύτερα να μην περάσει το SP3.

Re: Απάντηση: Re: Windows XP SP3

σόρρυ που κάνω κατάχρηση του νήματος αλλά έχω μια ερώτηση,

αυτό το svchost.exe τι ρόλο βαράει ?
γιατί στις διεργασίες βλέπω μέχρι και 5 svchost.exe να τρέχουν ταυτόχρονα !

και όχι, δεν το μπερδέυω με το spoolsv.exe (που επίσης δεν έχω ιδέα τι κάνει :flipout:)

πριν βγει το sp3, οταν εψαχνα για κανα patch για να λυθει το προβλημα(μιλαμε ηθελα να το σπασω μερικες φορες επειδη στο ασχετο ειχα 100% cpu για 4-6 λεπτα χωρις να κανω κατι ιδιαίτερο), ειχα βρει οτι ενα απ'ολα αυτα τα svchost κουμανταρουν τα update. ειχα δοκιμασει καποιες υποτιθεμενες λυσεις αλλα δεν εκαναν τιποτα.

ετσι οταν ηξερα οτι θα ειχα μια δουλεια στο pc και θα μου την εσπαγε αν το svchost ηθελε παλι στο ασχετο το 100% της cpu, απενεργοποιουσα τα updates απο το control panel και ολα καλα :smile:

Και για όσους έχουν βάλει στο Mac τους και windoze, πριν την εγκατάσταση του xpsp3, πρέπει να εγκαταστήσουν το boot camp 2.1.
Διαφορετικά δεν θα μπορούν να μπουν στα ΧΡ.

To πόνημά μου, έχει ώς εξής, η εγκατάσταση του έγινε από τις ενεργοποιημένες αυτόματες ενημερώσεις της Microsoft.
Oμως εδώ και τρείς μέρες δεν μπορώ να επισκεφτώ το δικτυακό τόπο των ενημερώσεων, βγάζοντάς μου περίεργους κωδικούς σφάλματος όπως για παράδειγμα αυτός :0x80072EE7.
Χρησιμοποιώ τον ΙΕ7, αρκετό καιρό 4-5 μήνες.
Πέραν αυτού δεν έχω παρατηρήσει ουδεμία άλλη διαφορά.
Υπάρχει τρόπος να το απεγκαταστήσω?

Είπαμε είχε άλλες προτεραιότητες απο την σταθερότητα η microsoft με το sp3.

Πάντως σε 7-8 pc πελατών που το έβαλα δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Windows XP SP3

To πόνημά μου, έχει ώς εξής, η εγκατάσταση του έγινε από τις ενεργοποιημένες αυτόματες ενημερώσεις της Microsoft.
Oμως εδώ και τρείς μέρες δεν μπορώ να επισκεφτώ το δικτυακό τόπο των ενημερώσεων, βγάζοντάς μου περίεργους κωδικούς σφάλματος όπως για παράδειγμα αυτός :0x80072EE7.
Χρησιμοποιώ τον ΙΕ7, αρκετό καιρό 4-5 μήνες.
Πέραν αυτού δεν έχω παρατηρήσει ουδεμία άλλη διαφορά.
Υπάρχει τρόπος να το απεγκαταστήσω?

Ελεγξε την ώρα και την ημερομηνία του συστήματός σου.

Είχα κι εγώ κάτι παρόμοιο, το οποίο όμως δε λύθηκε με απεγκατάσταση του XP3. Με το που μπήκε σε ολόφρεσκο (original) SP2, ενώ βλέπει ενημερώσεις και τις κατεβάζει, δεν μπορεί να τις εγκαταστήσει.

Καμιά ιδέα κανείς;

Υ.Γ. Το έχω δει να συμβαίνει και σε 1-2 Sp2 (όλα original).

το IVENT 51: An error was detected on device %1 during a paging operation.

εμφανιστηκε ξαφνικα και αργει να μπουταρει στα WS.

εχω αφησει τον seagate st3320620as και το samsung sh-s203p στο pc