WinDVD - συνέχεια εμφανίζεται το panel σε full screen

thinredline

New member
15 October 2012
87
καλησπέρα.
Έχω ένα πρόβλημα με το Corel WinDVD11 το οποίο με έχει τρελλάνει και ήθελα να ζητήσω τα "φώτα" σας.
Δυστυχώς αναγκάστηκα να καταφύγω σε αυτό (το Power DVD δεν παίζει πια Bluray και δε μπορώ να βρω ένα fix και το TotalMedia Theatre παρουσιάζει προβλήματα στον ήχο).

το πρόβλημα είναι πως σε full screen που παρακολουθώ την ταινία, κατά διαστήματα εμφανίζεται το πάνελ (χωρίς να κουνήσω τίποτα) και καταντάει εκνευριστικό!
Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;
Φαντάζομαι θα γίνεται κάποια δραστηριότητα στον υπολογιστή μου που δεν κρατάει ανενεργό τον κέρσορα οπότε και κάνει το panel να εμφανιστεί;

(πχ. άφησα τον κέρσορα για λίγο έτσι στάσιμο στην επιφάνει εργασίας χωρίς να κάνω τίποτα, και εμφάνισε την κλεψύδρα. οπότε σκέφτομαι μήπως αυτό προκαλεί την εμφάνιση του panel, αφού με κάθε κίνηση του κέρσορα εμφανίζεται και αυτό)

Μήπως είναι κανένα antivirus που πετάει κάποιο pop-up?

Παλιά, είχα ανάλογο πρόβλημα με το mpc-hc και το avg. Ευτυχώς από την έκδοση 2013 του τελευταίου, λύθηκε το πρόβλημα.

Χμμμ.. δε νομίζω. Το έχω βάλει να μη μου βγάζει τίποτα..
Κάνω διάφορες δοκιμές τώρα και παρατήρησα το εξής:

Έκλεισα το internet και έβαλα να δω μια ώρα ταινία περίπου.
Δεν το εμφάνισε καθόλου. Ούτε μια φορά! Όλα μια χαρά.

Μετά πάω να βάλω τις κομμένες σκηνές που ήταν γύρω στα 20 λεπτά όλες μαζί, και κάθε τόσο το εμφάνιζε, και συνήθως συνέπιπτε με την αλλαγή της σκηνής (δηλ. με την αλλαγή chapter προφανώς).
Βέβαια όταν το εμφάνιζε στην ταινία, δε συνέπιπτε πάντα με την αλλαγή chapter. το έκανε και σε άσχετες στιγμές..

Καλησπέρα.
Όχι..

Μα σε κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχω πρόβλημα.
Μόνο στο WinDVD τώρα.

Καλησπέρα.
1 χρόνο μετά και αναγκάστηκα πάλι να χρησιμοποιήσω το WinDVD για να δω το STAR TREK την original σειρά σε Bluray, γιατί με άλλα players έχω προβήματα.
Πάλι το ίδιο πρόβλημα όμως.
Για λίγο όμως νόμιζα ότι λύθηκε.
Απαγόρεψα στο πρόγραμμα να έχει σύνδεση με το ιντερνετ (μέσα από το antivirus) και είδα 2-3 επεισόδια χωρίς να εμφανιστεί το control panel ούτε 1 φορά.
Μετά όμως ξανάρχισε τα ίδια!

Έκλεισα το ιντερνετ, απενεργοποίησα το antivirus, σταμάτησα από το να τρέχει το windows update.. Τίποτα!

Απ'ότι είδα και άλλος είχε αυτό το πρόβλημα με πολύ πρώιμη έκδοση του προγράμματος:
http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/f/3524/t/16575754.aspx

Καμιά άλλη ιδές έχει μήπως κανείς;
Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό!!