Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Μπορούμε online μόνο 1vs1.
Για 2vs2 μόνο από την ίδια κονσόλα (δυο σε μια και οι άλλοι δυο στην άλλη).

οκ να φτιάξουμε μια δικιά μας Λίγκα?

Όσοι μαζετούμε, να φτιάξουμε ενα πρωταθληματάκι δικό μας! Βασικά, ας βάλουμε ο καθένας το PSN ID του για να δικτυωθούμε...

εγώ είμαι ο spyridyuk

Εγώ έχω πρόβλημα με την γραμμή της dsl. Η γραμμή τηλεφώνου και ο υπολογιστής είναι στο άλλο δωμάτιο από εκείνο που έχω την Tv και το ps3.Nα φανταστείς δεν το έχω κάνει ακόμα register στο δίκτυο εξαιτίας αυτού του λόγου!:BXVZCBXZ6:

δλδ δεν έχεις κατεβάσει ούτε ενα demo? Πως αντέχεις τόσο καιρό? Ποια παιχνίδια έχεις (αν έχεις...)?

Εγώ τόσο καιρό είχα αγοράσει το PES 6 και τώρα το PES 2008.

Και το επόμενο παιχνίδι που θα πάρω είναι το Gran Turismo 5. Κατα τα άλλα το εργαλείο είναι για να βλέπω ταινίες blu-ray (αν και μέχρι τώρα μόνο του hi-tech έχω δει μόνο μιας και εδώ που μένω δεν έχουν Blu-ray τα Video club!)

Είμαι φοιτητής και αυτή τη στιγμή είμαι στα όρια της πτώχευσης! Το μόνο παιχνίδι που έχω είναι το Resistance το οποίο το πήρα όταν το είχε βάλει το e-shop 15 ευρώ.Άσε που δεν τα πάω με τίποτα αυτά τα παιχνίδια και το έβαλα μόνο για καμιά ώρα να δω τα γραφικά στην tv μου (26αρα Lcd Samsung 720p) και μετά το άφησα.Τώρα ψάχνω για δουλειά και μόλις βρω θα πάρω και την Sony 40X3500 χεχε.Μετά θα με κλείσουν φυλακή από τα χρέη!!!!:damnyou:

To χτύπησα και εγώ σήμερα μαζί με το Γιάννη. Πρώτες εντυπώσεις :
ΘΕΤΙΚΑ
1) Πάρα μα πάρα πολύ καλό gameplay, δοκιμάστε να παίξετε με τον Henry και θα πάθετε πλάκα.
2) Αληθοφανή πρόσωπα. Έπαιξα με την εθνική Ελλάδος και δεν πίστευα στα μάτια μου με την τόσο καλή δουλειά που έχουν κάνει όσον αφορά τους Έλληνες όχι και τόσο διάσημους αποδεδειγμένα παίχτες.Οι Γκέκας-Κατσουράνης-Νικοπολίδης είναι ίδιοι (σχεδόν) με τους πραγματικούς.Ο μόνος που δεν μοιάζει τόσο πολύ είναι ο Καραγκούνης. Φήμες λένε ότι δεν μπορούσαν να τον πετύχουν ούτε μία φορα να μην γκρινιάζει και έτσι δεν μπορούσαν να του κάνουν καλό σκίτσο χεχε:2thumb22sup:! Φανταστείτε τί γίνεται με τους διάσημους παίχτες.
3)Κατάφερα και με βουτιά πήρα πέναλτι! Βγήκα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Πορτογαλίας και ενώ με τζαρτζαρε ο τελευταίος αμυντικός πάει να μου κάνει τάκλιν και βουτάω! Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό και πήρα πέναλτι! Μετά όμως το έχασα, δοκάρι και έξω...:bigcry:
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1)
Τα replay για μένα είναι απαράδεκτα,το frame rate πέφτει κατακόρυφα,λες και έχεις κανέναν Athlon XP 1,8GHZ και προσπαθείς να τρέξεις το oblivion,κοινώς σέρνεται.
2) Γενικά οι οπαδοί είναι ψιλοχάλια, όμως έτσι και αλλιώς όποιος παίζει το PES δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρουν τόσο πως φαίνονται οι οπαδοί.
3) Πτώση του frame rate σε στιγμές συνωστισμού και κυρίως όταν η άμυνα διώχνει την μπάλα στα τυφλά από την περιοχή της προς το κέντρο του γηπέδου.Η wide camera υποφέρει πολύ συχνά κάτι που δεν μου άρεσε μιας και αυτή χρησιμοποιώ κυρίως.Στην Normal τα πράγματα είναι αισθητά καλύτερα.
4) Μα καλά τα τέρματα είναι ή πολύ μικρά ή εγώ είμαι χασογκόλης (μάλλον το δεύτερο!)

Γενικά νομίζω είναι ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκολλήσεις με τίποτα έτσι και το πιάσεις στα χέρια σου, τα γραφικά του για μένα είναι πάρα πολύ καλά,οι ντρίμπλες και οι προσποιήσεις με την μπάλα σε χαζεύουν και αν δεν είχε αυτό το (ενοχλητικό μερικές φορές) frame drop θα έλεγα ότι είναι κορυφή! Συγνώμη τώρα, πρέπει να συνεχίσω........

Ο Γιάννης τσιμουδιά! Τον φαντάζομαι χωμένο-αγχωμένο να προσπαθεί να σκίσει το νέο ΑΙ του PES!!!

Αντε προπονηθείτε να παίξουμε κανα πρωταθληματάκι λεμεεεεεεε!

Πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Pro Evolution Soccer 2008.

Οι βασικές πληροφορίες είναι:
1) Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε κονσόλες PLAYSTATION ® 3.
2) Απαγορεύεται η χρήση προσωπικών χειριστηρίων καθώς και Memory Cards.
3) Απαγορεύεται η χυδαιολογία. Κατόπιν δυο παρατηρήσεων από τους διαιτητές, ο διαγωνιζόμενος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
4) Οι ομάδες που θα μπορούν οι συμμετέχοντες να επιλέξουν θα είναι μόνο Εθνικές.
5) Ο χρόνος διάρκειας των αγώνων είναι δυο ημίχρονα των 5 λεπτών στο Hard Level. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής κρίνεται στην διαδικασία των πέναλτι.
6) Ο χρόνος διάρκεια του μεγάλου τελικού, είναι δυο ημίχρονα των 10 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ισχύει κανονικά παράταση και πέναλτι.
7)Οι πρώτοι 8.192 που θα στείλουν SMS κερδίζουν στιγμιαία συμμετοχή
8)Έχουν δικαίωμα συμμετοχή μόνο αυτοί που έχουν αγοράσει το PES2008 σε PS3,PS2,PSP με την Ελληνική σημαία.

To πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008.

Όλες οι πληροφορίες είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Zegetron.

:firstprize:

Attachments

• DSC00616.jpg
    DSC00616.jpg
    91.9 KB · Views: 6
  • DSC00618.jpg
    DSC00618.jpg
    116.4 KB · Views: 8
  • DSC00619.jpg
    DSC00619.jpg
    94.3 KB · Views: 7
  • DSC00614.jpg
    DSC00614.jpg
    121.5 KB · Views: 11
  • DSC00609.jpg
    DSC00609.jpg
    107.9 KB · Views: 8
Ο server για το online κομμάτι του PES2008 θα ανοίξει στις 25 Οκτωβρίου στις 12 το πρωί. Mετά από την ενημέρωση της Konami μέσω e-mail.

:ADFADF1:

σου έστειλα και μύνημα μέσω PS3 Γιάννο... ΕΠΑΙΞΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ!!!!

Έχει ανοίξει ο σέρβερ δοκιμαστικά αλλά έχει ΠΟΛΥ lag! Κατα τα άλλα, στο πρώτο παιχνίδι πήρε ο τύπος Milan κι εγώ την Ιντερ κι έχασα 2-0. Μετά έπαιξα με εναν Γάλλο και εκείνος πήρε την εθνική Βραζιλίας κι εγώ ...φυσικά την Εθνική Ελλάδος και... ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΑ!!! 2-1!!!

Αυτά...

τρέχτε να παίξετε δικτυακα! Έχει απ'ότι πρόλαβα να δω και καινούρια features στο δίκτυο όπως invite!

Πως μπορω να συνδεθω βρε παιδια? Εχω adsl πρεπει να βγαλω το μοντεμ απο το pc και να το συνδεσω στο PS3?

2 ερωτησεις για πληκτρα.

1)Με ποιο οταν εχω την μπαλα αναγκαζω τον κοντινο συμπαικτη να προωθηθει ?
2)Με ποια πληκτρα μαζι αν τα πατησω ασκω pressing στον αντιπαλο στην αμυνα?(2 παικτες στον αντιπαλο)

Απάντηση: Re: Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

2 ερωτησεις για πληκτρα.

1)Με ποιο οταν εχω την μπαλα αναγκαζω τον κοντινο συμπαικτη να προωθηθει ?
2)Με ποια πληκτρα μαζι αν τα πατησω ασκω pressing στον αντιπαλο στην αμυνα?(2 παικτες στον αντιπαλο)

1)Στο manual που κοίταξα δεν λέει κάτι για αυτή την περίπτωση,μπορείς όμως να δώσεις πάσα και κρατώντας πατημένο το R2 να προωθηθει ο παίκτης που έδωσε την πάσα.

2)Με το τετράγωνο.

ΠΑΡΑΓΚΑ και στο pro......................

Ναι, έπαιξα και εγω on line με Γερμανούς και Ισπανούς αλλά είχε lag ελπίζω να εξαφανιστεί το φαινόμενο στην επίσημη λειτουργιά του server.