Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Καλά κανείς δεν ενδιαφέρετε ή μαλών είναι πολύ νωρίς...? :chinscratch:

Anyway,τελικά βρήκα ένα ελληνικό κατάστημα όπου θα το έχει την ημέρα της κυκλοφορίας του στα 65 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρετε εδώ είμαι...

-bye-

Έλεγα και εγω... :Banane0:

Πάντως το εχω παραγγείλει(χωρίς προκαταβολή) και σκεφτόμουνα αν μαζευτούμε, να πω στο κατάστημα να μας κάνει καλύτερη τιμή ανάλογα με τα κομμάτια που θα πάρουμε.

Θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω...

Λοιπών μίλησα με το μαγαζί και με ενημέρωσε τα εξής για το PES2008(PS3):

H προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα 70 ενώ στο μαγαζί του θα κοστίζει 65
(-7% περίπου από την προτεινόμενη λιανική τιμή).

Σε εμένα θα κάνει επιπλέον έκπτωση -4% οπότε θα μου κοστίσει 62,50
(όπου θα επωφεληθούν και όσοι φίλοι μου(μελών του AVClub) κάνουν προ παραγγελία μέσω εμένα)

Και μου τελείωσε λέγοντας μου: "όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάτι καλύτερο από την τιμή που θα σου κοστίσει."

Η ημερομηνία παραλαβής είναι στης 26 Οκτωβρίου.

Η τιμή που μας κάνει είναι εξαιρετική. Τι γνώμη έχετε εσείς...?
(Να το συζητήσουμε αν έχετε απορίες ή καλύτερες δυνατότητες για καλύτερη τιμή).

Θα κάνω μια λίστα για τους ενδιαφερόμενους.

Περιμένω,επιβεβαίωση από Μιχάλη,gmirtzakis και εννοείτε από όποιο άλλο μέλος ενδιαφέρετε...

Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι εάν βέβαια λάβεις υπ'όψη ότι μένω Κομοτηνή.
Καταλαβαίνεις έξοδα αποστολής κλπ...

Ok σε βάζω στην λίστα και θα βρούμε λύση για τα λεφτά μέσο τράπεζας.
Η αποστολή σε εσένα θα γίνει από το ταχυδρομείο(συστημένο) ή courier,θα το αναλάβω εγω, για λεπτομέρειες θα μιλήσουμε προσωπικά όταν ολοκληρωθεί η λίστα.

Γιάννη στο γνωστό σε όλους μας play το παιχνίδι έχει τώρα 61.99 με δωρεάν μεταφορικά όπως πάντα....

PLAY

Πιθανότατα αν ψάξουμε να το βρούμε κ φθηνότερα αλλού...

Αντώνη για την Ελλάδα που θα έχει 70 είναι προσφορά.

Μιχάλη γιατί να το πάρουμε στην ίδια τιμή από Αγγλία αφού μπορούμε από Ελλάδα...?
Εκτός όπως λες και το βρούμε πιο φτηνά σε άλλο μαγαζί,πάντως εγω έψαξα και δεν το βρήκα πιο φτηνά,συνεχίζουμε το ψάξιμο και βλέπουμε...

Ακομα στο Play υπάρχει το ενδεχόμενο να το έχουν κλειδώσει :
Technical Details:
Region: PAL: Will play on UK and European Playstation3 only

Μέτα από ψάξιμο σε on line μαγαζιά όπως :

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3321622/PES-2008/Product.html
http://www.game.co.uk/ViewProduct.aspx?cat=11482&mid=331493
http://www.i-play.gr/pro-evolution-soccer-2008-ps3-p48631.html

και σε πολλά άλλα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να το πάρουμε πιο φτηνά από τα 62,50 ευρώ εκτός και αν είναι αμελητέα όπως στο Play 0,50 ευρώ.

Εγώ παραμένω στην άποψη μου να το παραγγείλουμε από το Ελληνικό μαγαζί στα 62,50 ευρώ.

Περιμένω επιβεβαιώσεις για να προπαραγγείλω τα πρώτα PES2008(PS3) που θα έρθουν στα χέρια του στα 62,50 ευρώ.

Last edited:
Μια γεύση από το PSM3 magazine το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με αφιέρωμα στο αγαπημένο μας game...

:ADFADF1:

Ναι, στο κέντρο της Αθήνας και ονομάζετε gamemania.
Πάντως θα το κανονίσω εγω για την αποστολή απλά πες μου αν είσαι μέσα.

H Konami Digital Entertainment GmbH ανακοίνωσε νέες πληροφορίες για το PES 2008.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Cristiano Ronaldo θα εμφανίζεται στο PES 2008, η Konami δήλωσε ότι θα αυξηθούν οι επίσημες ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο παιχνίδι. Το PES 2008 θα έχει τις περισσότερες επίσημες ομάδες που είχε ποτέ, ενώ ανάμεσα στις νέες εθνικές ομάδες που θα πρωταγωνιστούν θα είναι και αυτές της Βραζιλίας, Πορτογαλίας, Ελλάδας, Σκωτίας και Ιρλανδίας. Επίσης στο PES 2008 θα προστεθούν οι: Newcastle, Tottenham, RSC Anderlecht, HJK Helsinki, IFK Goteborg, Παναθηναϊκός, AEK, Spartak Moscow, Fenerbache, NK Dinamo Zagreb και FC Basel. Οι νέες ομάδες έρχονται για να προστεθούν στις προϋπάρχουσες Juventus Turin, AC Milan, Celtic, Porto, Ολυμπιακό και πολλές ακόμα. Συνολικά το PES 2008 θα περιλαμβάνει πάνω από 3000 επίσημους παίκτες και περισσότερες από 250 ομάδες.

“H Konami αγωνίστηκε σκληρά για να συμπεριλάβει στο PES 2008 όλες αυτές τις νέες επίσημες ομάδες, αλλά η προσθήκη των νέων αυτών ομάδων θα πάει τη σειρά ένα βήμα πιο μπροστά” είπε ο Jon Murphy, στέλεχος της Konami Digital Entertainment. “Ακούμε πολύ προσεχτικά τι θέλουν οι οπαδοί της σειράς και ελπίζουμε ότι αυτές οι νέες προσθήκες θα ικανοποιήσουν τους φανατικούς θαυμαστές του PES 2008 και όχι μόνο –καθώς στοχεύουμε με αυτές τις αλλαγές να προσελκύσουμε πολλούς νέους παίκτες .”

Πηγή: http://uk.gs.konami-europe.com/news.do;jsessionid=1399A7B0AE3DBD3E649ADE2D94AE116E.srv01?idNews=268

2007 Konami Digital Entertainment Co., Ltd. :grinning-smiley-043

:SFGSFGSF:

Η λίστα για την παραγγελία του PES2008(PS3) είναι :

1)JohnBougiou 62,50 ευρώ
2)gmirtzakis 62,50 ευρώ + έξοδα αποστολής