Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Στάθη από ότι κατάλαβα είμαστε όλοι Αθήνα εκτός από gmirtzakis όπου υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ εκείνες τις μέρες.

Εγώ θα πρότεινα να συναντιόμασταν όλοι στο Κέντρο της Αθήνας και να πηγαίναμε από το μαγαζί να παραλάβουμε το PES2008.

Οποίος θέλει βασικά μπορεί να το παραλάβει και με ταχυδρομείο ή courier αλλά θα χρεωθεί τα έξοδα μεταφοράς.

Στάθη από ότι κατάλαβα είμαστε όλοι Αθήνα εκτός από gmirtzakis όπου υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ εκείνες τις μέρες.

Εγώ θα πρότεινα να συναντιόμασταν όλοι στο Κέντρο της Αθήνας και να πηγαίναμε από το μαγαζί να παραλάβουμε το PES2008.

Οποίος θέλει βασικά μπορεί να το παραλάβει και με ταχυδρομείο ή courier αλλά θα χρεωθεί τα έξοδα μεταφοράς.
Απο την άλλη σκέφτομαι την περίπτωση να μην μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί την ίδια στιγμή να πάμε εκεί! Οπότε μήπως θα ήταν πιο σωστό να σου δώσουμε ο καθένας το πλήρες όνομά μας και να δώσεις τη λίστα στο μαγαζί? Έτσι ώστε να μπορούμε να πάμε ανα πάσα στιγμή και μόνοι μας και να του λέμε το όνομα και οτι είμαστε απο το AVCLUB οποτε να το πάρουμε στην προαναφερθείσα τιμή?

Απάντηση: Re: Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Γιάννη τότε βγάλε με από τη λίστα δεν κατεβαίνω Αθήνα.

Με συγχωρείς έπρεπε να το διευκρινίσω πριν το παραγγείλω.

Οκ, θα υπάρχει στο μαγαζί μια πλήρη λίστα με τα ονόματα σας.
Στείλτε μου pm με το ονοματεπώνυμο σας.

Η λίστα για την παραγγελία του PES2008(PS3) είναι :

1)JohnBougiou 62,50€
2)gmirtzakis 62,50€ + έξοδα αποστολής(εκτός αν είναι Αθήνα)
3)spyridy 62,50€
4)Babis K. 62,50€
5)Gataros 62,50€

To μαγαζί βρίσκεται στην Διεύθυνση: Τοσίτσα 7 και Νοταρά γωνία. Είναι παράλληλη της στουρνάρι.
Το μαγαζί λέγετε gamemania.

Δεν θέλω να σας τη χαλάσω, ούτε την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης,

απλά πληροφοριακά με ένα γρήγορο search που έκανα στο skroutz βρήκα

αυτό

Με 64€ στην πόρτα σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα με ομαδική αγορά

να ρίξει κι άλλο την τιμή, πάντως είναι καλή περίπτωση.

Εγώ το παρήγγειλα.

Η διαφορά ανέρχεται στο επίπεδο του ενός πακέτου τσιγάρων χωρίς όμως να έχουμε πει τίποτα για ομαδική αγορά.Επειδή το ποσό που προσπαθούμε να κερδίσουμε είναι της τάξης των +- 5 ευρώ προτείνω o JohnBougiou να ενημερώσει τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους και αναλόγως να αποφασιστεί εκ νέου τι να κάνουμε.Εγω δεν έχω πρόβλημα, όμως 5 ευρώ είναι ένα καφεδάκι!:grinning-smiley-043

Λοιπών να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Εγώ προσωπικά δεν θα αγοράσω το PES2008 από πολυκατάστημα όπου δεν έχουν ιδέα από games και ούτε σεβασμό στους gamers.
Βασικά δεν θα το πάρει πιο φτηνά ο φίλος αλλά πιο ακριβά. Δεν με χαλάει καθόλου να κάνω μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο λατρεύω…

Παλικάρια χωρίς παρεξήγηση κανονίστε ότι θέλετε, έως την Πέμπτη να ξέρω αν ισχύει η παραγγελία, διότι θα εκτεθώ στο μαγαζί, αν σας βολεύει αυτό που προτείνει ο Στάθης κανένα πρόβλημα…

Τελικά δεν θα υπάρξει Demo του PES2008 για το PS3 διαθέσιμο στο PSN.

Βασικά δεν με πείραξε καθόλου αφού σε 20 μέρες θα έχουμε την full έκδοση, τι να κάνω τα 5 λεπτά του Demo, ούτε για breakfast δεν θα έφταναν.

Σωστός.

Στο pc απίστευτο ξενέρωμα. Εκεί που ζεσταίνεσαι φφρρρρρ λήξη παιχνιδιού.

Console Sony PlayStation 3 - PS3 40 Go + PES 2008

Στην Γαλλία ανακοινώθηκε bundle PS3(40Gb) με το PES2008 στις 14 Νοεμβρίου και η τιμή του στα 429.50€.

fnac

Attachments

• 0711719487654.gif
    0711719487654.gif
    6.5 KB · Views: 7