Wireless HDMI-HDMI

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,388
εχει κανεις εμπεριστατωμένη αποψη για ασυρματη συνδεση hdmi-hdmi? οποιαδήποτε προταση θα με διευκολύνει πολυ.

Re: wireless hdmi-hdmi

Από όσο θυμάμαι είναι πανάκριβα και δυσεύρετα
Δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη πάντως
Δες αυτό αν δε το έχεις διαβάσει http://www.soundandvisionmag.com/article/something-air-wireless-hdmi-gefen-iogear-and-vizio

Για τι χρήση το θές?
Μην είναι τελικά πιο εύκολο να περαστεί καλώδιο?

ειναι για ενα φιλο που δεν μπορει να περασει καλωδιο. θελει να τραβηξει εικονα απο το δουροιφορικο δεκτη και να στείλει εικονα στην tv της κρεβατοκαμαρας.

Έχω δεί αυτό να παίζει σε φίλο και με 1080p rip σε απόσταση 3-4μ χωρίς εμπόδια τα πήγαινε μια χαρά,κανένα κόλλημα/σπάσιμο. Εχει συνδέσει PC-zyxel πομπός-δέκτης-Epson 6100. Βέβαια είναι ακριβό...

Τώρα που κοιτάζω τα specs του καλύτερα βλέπω ότι είναι φτιαγμένο για πολύ πιο ζόρικες καταστάσεις οπότε γι'αυτό που το θέλει ο φίλος σου σίγουρα του κάνει απλά δε ξέρω τι γίνεται με την απόσταση και τα εμπόδια...

ειναι για ενα φιλο που δεν μπορει να περασει καλωδιο. θελει να τραβηξει εικονα απο το δουροιφορικο δεκτη και να στείλει εικονα στην tv της κρεβατοκαμαρας.

Πες του να βρει τρόπο να περάσει καλώδια. Ασύρματες λύσεις για HD μετάδοση σήματος κοστίζουν και έχουν και προβλήματα. Θα κλαίει τα χρήματά του.

Υπάρχει και αυτή η λύση, για μετάδοση μέσω καλωδίου δικτύου utp cat6:

HDMI_Cat5_Cat6_E_4c206bf48344f.jpg

τη σκεφτικα και εγω τη λυση με το cat5. θα χρειαστει περι τα 30μ cat5/6 αν προιλκειται να το παει τοιχο τοιχο...λες να δουλεψει αυτη η λυση?

Πες του να βρει τρόπο να περάσει καλώδια. Ασύρματες λύσεις για HD μετάδοση σήματος κοστίζουν και έχουν και προβλήματα. Θα κλαίει τα χρήματά του.

Υπάρχει και αυτή η λύση, για μετάδοση μέσω καλωδίου δικτύου utp cat6:

HDMI_Cat5_Cat6_E_4c206bf48344f.jpg

τη σκεφτικα και εγω τη λυση με το cat5. θα χρειαστει περι τα 30μ cat5/6 αν προιλκειται να το παει τοιχο τοιχο...λες να δουλεψει αυτη η λυση?

Mάλλον.

Kαι περιμένω να μου πει γιατί θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα...... :p

Παιδια δουλευει μια χαρα. Εχω συνδεσει νοβα-οτε-πσ3-boxeebox και στελνω στο σαλονι με 2χ30μ cat6.

Αν εχετε καμια προταση για ενσυρματη μεταδοση εντολων τηλεκοντρολ θα ειμαι οκ ;)

Γιατί έχει δύο Ethernet θύρες κι όχι μια? Ένα cat5-6 καλώδιο δε θα συνδέσουμε?