wireless πληκτρολογιο

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

panosdhm

Established Member
18 November 2007
120
Οποιος γνωριζει για wireless πληκτρολογιο που να εχει ενσωματωμενο mouse(touchpad) ας βοηθησει...

επειδη μου αναψες φωτια ποσο το πηρες και απλα το κουμπωνεις και παιζει στο pc χωρις εξτρα drivers ? σε τι λειτουργικο το δοκιμασες? vista ή xp ?

Το πήρα 79.99 από το Public. Παίζει χωρίς drivers εφόσον έχεις bluetooth adapter που υποστηρίζει HID devices στο pc σου (ειναι απίθανο να μην υποστηρίζει). Παίζω με XP και δεν νομίζω να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα vista.

Σημείωση: Για να παίξουν τα bluetooth HID devices στο bios, πρέπει το bluetooth adapter να υποστηρίζει HID proxy. Αυτό το κάνουν σίγουρα τα adapters με CSR 2.0 τσιπάκι. CSR 2.0 έχουν και κάτι ΒΤ στικάκια turbo-x που έχει το πλαίσιο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως...

με αυτο το πληκτρολόγιο, αν θελήσω να παίξω κανα παιχνίδι, μπορώ να βάλω μαζί και το mouse?