Μάλλον το παραπάνω δεν κάνει! O 500S δεν έχει usb.
Η λύση για ασύρματη σύνδεση με το 500άρι έρχεται με σύνδεση στην ethernet, μιας συσκευής που υποστηρίζει AP client mode. Τέτοιες συσκευές είναι τα περισσότερα AP και ορισμένες αποκλειστικές γι´αυτό το mode, δικτυακές συσκευές.
Η λύση μάλιστα του ΑP είναι η οικονομικότερη μιας και βρίσκεις τέτοιο κοντά στα 20 !
Το πρώτο που παραθέτεις αφορά σε μετατροπή 500HD που έχει ανενεργή USB σύνδεση στην PCB του, αλλά εδώ αναφερόμαστε στο 500s που δεν έχει τέτοια.
Και να είχε πάντως λογικά αναρωτιέται κανείς γιατί να δώσει περίπου 20 και να χάσει και την οποιαδήποτε εγγύηση όταν κάνει τη δουλειά του με εξωτερικό μηχάνημα (AP) το οποί μάλιστα έχει και άλλες λειτουργίες (αυτόνομο AP, repeater, bridge κλπ) . Τέτοιο μοιάζει να είναι το μηχάνημα της δεύτερης παράθεσής σου (mini AP) αλλά δεν φαίνεται καθαρά ο τρόπος που λειτουργεί. Μιλάει για Usb αλλά δείχνει να έχει θύρα RJ45 οπότε πιθανώς να κάνει τη δουλειά που το θέλουμε!
Εγώ του έχω πάρει ένα TL-WA501G, κάπου μεταξύ 20 και 25 ευρώ και δουλεύει απροβλημάτιστα για πάνω από χρόνο. Το έχω στον πατέρα μου να φανταστείς οπότε δεν του κάνω και τίποτα, ούτε restart.
Επισης, κάποια στιγμή στο μέλλον το χρησιμοποιείς σαν range extender η bridge.