Wireless συνδεση PC me LCD TV

tyxaios13

New member
16 November 2008
8
Αν ξερει καποιος θελω να μου πει αν μπορω να συνδεσω το PC μου με μια PHILIPS 42" lcd ασυρματα.Το PC ειναι στο διπλανο δωματιο.Υπαρχει καποιος αξιοπιστος τροπος να γινει αυτη η συνδεση?

Δεν μας λες τι τηλεόραση PHILIPS έχεις? 'Εχει θύρα Ethernet (DLNA)?
Εγώ με την Philips 37PFL9603D την σύνδεσα με Ethernet στο ασύρματο modem router την είδε το ασύρματο δίκτυο και με το πρόγραμμα TVersity μπόρεσα να δω στην tv ταινίες,φώτο και άλλα.

Εχω μια 42PFL7403.Υπαρχει και ασυρματο router SAGEM με το οποιο μπαινω internet.Ο στοχος μου ειναι να δωσω εικονα απο το PC στην τηλεοραση οχι αντιστροφα.Δωσε μου τα φωτα σου φιλε!

Από ότι βλέπω η τηλεόραση σου 42PFL7403 δεν έχει θύρα Ethernet

42PFL7403D_10-COP-global-001

άρα δυστυχώς νομίζω ότι δεν μπορείς να συνδεθείς ασύρματα.(Μόνο με καλώδια μπορείς).

Πάντως καποιος μου ειπε πως υπαρχει ασυρματο συστημα πομπου και δεκτη αναμεσα σε PC και τηλεοραση.Αλλα εφοσον δεν εχω ethernet υποδοχη χλωμιαζει το θέμα...

Μπορεις με εναν οποιoδηποτε ασυρματο αναμεταδοτη,αρκει η καρτα του pc βγαζει σημα video.Εκτος και εαν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα.:grinning-smiley-043 Κοιτα εδω..http://www.modushome.gr/multimedia/audio-and-video-senders.html Εχει βγει και μεταφορα εικονας και ηχου μεσα απο την καλωδιωση του σπιτιου της κεραιας.Νομιζω στο site της marmitek αλλα εδω μαλλον δεν κυκλοφορη ακομα

Βλεπω φως στο τουνελ! Λόγω δουλειας ειχα καιρο να μπω στο site.Σε ευχαριστω για το Post σου!

Πάντως καποιος μου ειπε πως υπαρχει ασυρματο συστημα πομπου και δεκτη αναμεσα σε PC και τηλεοραση.Αλλα εφοσον δεν εχω ethernet υποδοχη χλωμιαζει το θέμα...
Αυτο γινεται με καποιο απλο transmitter AV σε FM. Ωστοσο υπαρχει προβλημα με παρεμβολες απο το ρουτερ και το ασυρματο του pc.

φιλε ilise ευχαριστω οντως και με nero media 4 και με το Tversity καταφερα να συνδεθω με το pc αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω ταινια ουτε να ακουσω μουσικη εννοω αρχικα με το wmp αυτα τα προβληματα δεν τα ειχα μηπως εχειs καμια λυση
σε ευχαρηστω