Wish List 2015

26 June 2006
14,830
Athens
Last edited:
Δεν δουλεύει το δεύτερο λινκ. Βάλε και καμία πηγούλα... :

Σταύρο αν αναφέρεσαι στο δικό μου link, εμένα μια χαρά μου ανοίγει. Για πηγή πάντως αν μου τα φέρει, δε με νοιάζει, τους βάζω πάνω και παίζω με το galaxy s3 απο spotify.

http://www.aerialacoustics.com/products/model20tv2/index.aspx
Ενναλακτικά,χρόνο και πόρους να φτιάξω αυτά όχι τόσο για τον ήχο αλλά για την χαρά της κατασκευής.

http://en.devialet.com/devialet-800-en
(Για να ταιριάξουμε τα 800 wattάκια που ζητάνε τα specs τους.Με το πέρας της εγγυήσεως βέβαια,ενεργή πολυενίσχυση,κλπ,κλπ. )

Για πηγή όπως πάντα αναποφάσιστος.
Κάτι μεταξύ αυτού και αυτού,έχουμε;

A!Και καμιά 20αριά μ² διαχυτών,καλαίσθητων,ούτε πλαστικό φτηνιάρικο,ούτε ξύλο,ούτε το σαν-ξύλο όμως.
(Ξέρω,ακριβοί και για αυτό σε αυτή την λίστα)

Αυτά και υγεία παρακαλώ Santa.

Last edited:
- 2 Hypex NC400 με 2 τροφοδοτικά SMPS600 και ένα ωραίο κουτί
- έναν προενισχυτή για το πάνω, τον οποίον δεν έχω ακόμα εντοπίσει
- 1 HP Microserver με 2 x 3 TB WD Red (οκ, άσχετο με τον δικάναλο, αλλά είναι μέρος του συστήματος :P )
- 2-3 διαχύτες και 2-3 μπασοπαγίδες για το δωμάτιο που σύντομα θα μετακομίσω το σύστημα

Φτηνιάρης ακόμα και σε αυτά που έυχομαι :D

Απάντηση: Re: Wish List 2015

Βλέπω ότι όλοι (σχεδόν, ο Σωκ εξαιρείται :) ) έχετε "καθαρίσει" με το θέμα ηχείο... :)

Ο Σωκράτης για να καθαρίσει από ηχείο,μάλλον πρέπει να πάει στην λύση που του πρότεινε ο dinos.
2 arrays αριστερά-δεξιά από το πάτωμα ως το ταβάνι γεμάτα 15ιντσα (8-10 τεμάχια το καθένα) κι από δίπλα άλλη μια στήλη D'appolito στο κάθε κανάλι.

Λες να ζητήσω αυτό αντί για τα μούφα Alexia;:flipout:

Εγώ δε θα έλεγα όχι σε ενα ζευγάρι Triangle Magellan Cello.

MR_Magellan_Cello_A.jpg

Μη με ρωτήσετε γιατί το Cello. Όποιο άλλο ηχείο της σειράς και να μου φέρει ο Αη Βασίλης θα το δεχτώ.

Δύο ψηφιακά:

Για τα δισκάκια το φθηνό

Για τα άϋλα το ακριβό

Έκτορα, άνοιξα το δεύτερο λινκ και είδα για πολλοστή φορά στην ζωή μου, τον τύπο με την μουσάκλα και τα ασπρόμαυρα λαχούρια ... ξέρω ότι είμαι λάθος, αλλά προσωπικά το μόνον που θα ήθελα να μου πουλήσει αυτός είναι κανένα καλό μπάφο και ένα υπογεγγραμένο από το συγκρότημα συλλεκτικό σιντάκι των zz top ...πάντως όχι ντακ ...

Απάντηση: Re: Wish List 2015

Γράψε του παππού να σου βρει ένα τέτοιο::flipout:

Μια χαρά είναι αυτό.
Το όλο κόλπο όμως είναι να μην μείνει εκατοστό κενού,να μην έχει που να πάει ο αέρας που σπρώχνουν παρά προς το εμπρός.
Μόνο κοστουμάκι λοιπόν.:smile:

Θα 'θελα πραγματικά να υπήρχε τρόπος να μπεί μηχανικός ήχου μαζί με αρχιτέκτονα και να μου φτιάξουν ένα δωμά σπετσιάλε!
Απο μηχανάκια δεν θέλω κάτι... Γίνεται μπάρμπα;

2 φωτο απο την συλλογη μου..

Στην μια ο Hans να καθετε πανω στον μεγαλο τελικο του, και να γελεαει λέγοντας μου "αν τον σηκώσεις ειναι δικος σου". Πράγμα που δεν προσπαθησα καν, παει 80 κιλα αν θυμαμαι καλά (ο ενισχυτης, ο Hans πρεπει να ειναι πάνω απο 120)

Στην αλλη ο πρόεδρος του ομιλου Esoteric, που οταν του ζήτησα να σταθει διπλα στα Grandioso για μια φωτο μονο που δεν φωναξε τιποτα samurai να με κανουν φετες.. Πολυ τυπικος

DSC00334.jpg

DSC00676.jpg

Εγω εχω στείλει το γραμμα μου στον αη Βασίλη, περιμένω...