wma lossless in mac os

Μήπως το ηχοσύστημα έχει και είσοδο line-in;

έχει και έχω συνδέσει ένα φορητό cd player, αλλά δε συγκρίνεται με την φορητότητα που έχει το στικάκι... γιατί πρέπει να χεις μπαταρίες ή αντάπτορα που να μπαίνει στο ρεύμα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και έτσι γεμίζω καλώδια.. οποτε το έχω κάνει μου χει σπάσει τα νεύρα.

Πέρα από την πλάκα η πιο εύκολη λύση νομίζω πως είναι να ριπάρεις σε flac και να τα μετατρέψεις σε mp3 320!
Μα καλά και αυτή η Renault τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων media player;;;

Πέρα από την πλάκα η πιο εύκολη λύση νομίζω πως είναι να ριπάρεις σε flac και να τα μετατρέψεις σε mp3 320!
Μα καλά και αυτή η Renault τόσο περιορισμένων δυνατοτήτων media player;;;

Εδω δεν εβαλε σιντι μας δουλευεις!!!
την παλιοτσιπισσα!
Σου μιλαω ειλικρινα οταν ηρθε στην αντιπροσωπεια και το καταλαβα ημουν ετοιμος να το δωσω πισω χαχαχα!! Το θεωρουσα τοσο αυτονοητο το σιντι που δε κοιταξα καλα τα σπεκς! Ακομα και τωρα μεγιστη μαλακια το θεωρω..αλλα βλεπεις economies of scale...

έχει και έχω συνδέσει ένα φορητό cd player, αλλά δε συγκρίνεται με την φορητότητα που έχει το στικάκι... γιατί πρέπει να χεις μπαταρίες ή αντάπτορα που να μπαίνει στο ρεύμα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και έτσι γεμίζω καλώδια.. οποτε το έχω κάνει μου χει σπάσει τα νεύρα.

Αστό το φορητό Cd player, πάρε ένα καλό φορητό media player όπως το Sansa Clip για το οποίο υπάρχει ολόκληρο νήμα εδώ . Ριπάρισε τα τραγούδια σου σε flac, φόρτωσέ τα στο Sansa (ή όποιο άλλο θέλεις) και είσαι έτοιμος).

Που θα πάει σιγά σιγά αλλάξεις γνώμη χα χα χα

Μα και να αλλαξω γνωμη απλα θα κατεβαζω οτι θελω σε φλακ. Γιατι να ριπαρω τα σιντι μου?? Για να ακουω απο τον μακ?? Αφου εχω σιντι πλειερ!
Ειμαι oldschool. Οταν παιζει ενα σιντι η δισκος παιζει απο την αρχη μεχρι και το τελος. Δεν ακουω ποτε σκορπια κομματια

Αστό το φορητό Cd player, πάρε ένα καλό φορητό media player όπως το Sansa Clip για το οποίο υπάρχει ολόκληρο νήμα εδώ . Ριπάρισε τα τραγούδια σου σε flac, φόρτωσέ τα στο Sansa (ή όποιο άλλο θέλεις) και είσαι έτοιμος).

Πολύ σωστά από άποψη ήχου αλλά να έχει το M player με την οθονάρα και να ακούει από το σκ@..λακι;;;

Απάντηση: Re: wma lossless in mac os

Πολύ σωστά από άποψη ήχου αλλά να έχει το M player με την οθονάρα και να ακούει από το σκ@..λακι;;;

Καλύτερα,δεν χρειάζεται η οθονάρα,αποσπά την προσοχή από τον δρόμο :flipout:

Πολύ καλή λύση πάντως.

Μα και να αλλαξω γνωμη απλα θα κατεβαζω οτι θελω σε φλακ. Γιατι να ριπαρω τα σιντι μου?? Για να ακουω απο τον μακ?? Αφου εχω σιντι πλειερ!
Ειμαι oldschool. Οταν παιζει ενα σιντι η δισκος παιζει απο την αρχη μεχρι και το τελος. Δεν ακουω ποτε σκορπια κομματια

Δεν είναι θέμα σκόρπια κομμάτια ή μη!!
Θα τα ακούς πιο σωστά... Με πιο καλή ποιότητα από το cd player!!

Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os

Καλύτερα,δεν χρειάζεται η οθονάρα,αποσπά την προσοχή από τον δρόμο :flipout:

Πολύ καλή λύση πάντως.

Ειναι λυση που ειχα σκεφτει αλλα απορριψει για τον ιδιο λογο που λες και συ.

εγω ο κακομοιρης ενα αππλικεσιο θελω να ριπαρει απο σιντι σε wma lossless! Χαχα και απαντηση δε πηρα! Μαλλον γιατι δεν υπαρχει....

ολοι σωστα τα λετε και σας χιλιοευχαριστω αλλα προτου μπλεξω με μεσοβεζικες λυσεις θελω να δω μπας και υπαρχει φως στο τουνελ!

Δεν είναι θέμα σκόρπια κομμάτια ή μη!!
Θα τα ακούς πιο σωστά... Με πιο καλή ποιότητα από το cd player!!

ποτς γενεν αυτό; που θα λεγε και ο Ογκουνσοτο!

πως είναι δυνατόν να ακούγεται καλύτερα κάτι ριπαρισμένο; στην καλύτερη το ίδιο! ή κανω λάθος;

πως είναι δυνατόν να ακούγεται καλύτερα κάτι ριπαρισμένο; στην καλύτερη το ίδιο! ή κάνω λάθος;

Μάλλον πρέπει να διαβάσεις περί Computer Audio...
Όλη αυτή η ιστορία (pc/dac... ...) δεν έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις τυχαία και μόνο για λόγους βολέματος...

Απάντηση: Re: wma lossless in mac os

πως είναι δυνατόν να ακούγεται καλύτερα κάτι ριπαρισμένο; στην καλύτερη το ίδιο! ή κανω λάθος;

Όχι απλώς καλύτερα.
Αναλόγως του ντακ και των αρχείων,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες υπέρ του computer audio...

Όχι απλώς καλύτερα.
Αναλόγως του ντακ και των αρχείων,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες υπέρ του computer audio...

δε θα επιμείνω γιατί δεν γνωρίζω. αλλά πέραν του ντακ το οποίο μπορεί να "καλλωπίζει" τον ήχο σε δυο θεωρητικά ίδιες πηγές δεν θα ακουγόταν ακριβώς το ίδιο; αφού ειναι αντιγραφή από το σιντι σε φλακ; πως η αντιγραφή παίζει καλύτερα;

αν βάλω ένα σιντι στο μακ και παίξει σε σύνδεση με τον ενισχυτή με οπτική εσείς εννοείτε οτι το ίδιο σιντι ριπαρισμένο θα παίξει καλύτερα στον ενισχυτή πάλι με οπτική συνδεδεμένο;

παω να κάνω τεστ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os

δε θα επιμείνω γιατί δεν γνωρίζω. αλλά πέραν του ντακ το οποίο μπορεί να "καλλωπίζει" τον ήχο σε δυο θεωρητικά ίδιες πηγές δεν θα ακουγόταν ακριβώς το ίδιο; αφού ειναι αντιγραφή από το σιντι σε φλακ; πως η αντιγραφή παίζει καλύτερα;

αν βάλω ένα σιντι στο μακ και παίξει σε σύνδεση με τον ενισχυτή με οπτική εσείς εννοείτε οτι το ίδιο σιντι ριπαρισμένο θα παίξει καλύτερα στον ενισχυτή πάλι με οπτική συνδεδεμένο;

παω να κάνω τεστ...

οοοχι...
Αλλά αν μετά το mac είχες ένα ντακ εκεί θα έπαιζες αλλιώς...
Πρέπει να εγκατασταθείς για λίγο καιρό στην C.A. κατηγορία και να διαβάσεις,έχει δίκιο ο DomieMic65 που στα λέει.

Ειναι λυση που ειχα σκεφτει αλλα απορριψει για τον ιδιο λογο που λες και συ.

εγω ο κακομοιρης ενα αππλικεσιο θελω να ριπαρει απο σιντι σε wma lossless! Χαχα και απαντηση δε πηρα! Μαλλον γιατι δεν υπαρχει....

Kι όμως υπάρχει! Music Man

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os

οοοχι...
Αλλά αν μετά το mac είχες ένα ντακ εκεί θα έπαιζες αλλιώς...
Πρέπει να εγκατασταθείς για λίγο καιρό στην C.A. κατηγορία και να διαβάσεις,έχει δίκιο ο DomieMic65 που στα λέει.

δεν αμφισβητώ κανέναν, αλίμονο. απλά μου φαινότανε κουφό! και είχα μάλλον δίκιο :P

τώρα αν μετά είχα ένα ντακ δε μου λέει και πολλά γιατί αν είχα και άλλο σιντι πλειερ πάλι θα χα άλλο αποτέλεσμα.
επί της παρούσης δε με ενδιαφέρει να το κοιτάξω τόσο πολύ, γιατί ακόμα αν θυμάσαι έχω άλλα θέματα χαχα με τον χώρο μου! θα δούμε!