nvianitakis Supreme Member 28 December 2007 3,592 Χαλάνδρι 22 May 2014 #41 Μήπως το να αλλάξεις αμάξι είναι τελικά πιο εύκολο;
vsklav AVClub Enthusiast 13 September 2012 1,119 Αθηνα, Κεραμεικος 22 May 2014 #42 Re: Απάντηση: wma lossless in mac os nvianitakis said: Μήπως το να αλλάξεις αμάξι είναι τελικά πιο εύκολο; Click to expand... το αγαπάω μωρέ! και το πήρα επειδή το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά! και είναι και ντιζελάκι και δε καίει και τίποτα και είναι και σβέλτο! οφφ τοπικ!
Re: Απάντηση: wma lossless in mac os nvianitakis said: Μήπως το να αλλάξεις αμάξι είναι τελικά πιο εύκολο; Click to expand... το αγαπάω μωρέ! και το πήρα επειδή το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά! και είναι και ντιζελάκι και δε καίει και τίποτα και είναι και σβέλτο! οφφ τοπικ!
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,228 Μεσευρώπη 22 May 2014 #43 Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os vsklav said: το είχα δει και γω, νομίζω ίσως είχε αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά δεν έχει wma lossless, έχει σκέτο wma! Click to expand... Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Οπότε επιστρέφουμε στις λύσεις που αναφέρθηκαν πριν.
Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os vsklav said: το είχα δει και γω, νομίζω ίσως είχε αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά δεν έχει wma lossless, έχει σκέτο wma! Click to expand... Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Οπότε επιστρέφουμε στις λύσεις που αναφέρθηκαν πριν.
nvianitakis Supreme Member 28 December 2007 3,592 Χαλάνδρι 22 May 2014 #44 Πολύ σοβαρά το πήρες το ποστ μου ...
vsklav AVClub Enthusiast 13 September 2012 1,119 Αθηνα, Κεραμεικος 22 May 2014 #45 Re: Απάντηση: wma lossless in mac os nvianitakis said: Πολύ σοβαρά το πήρες το ποστ μου ... Click to expand... μπαααα μην αγχώνεσαι!
Re: Απάντηση: wma lossless in mac os nvianitakis said: Πολύ σοβαρά το πήρες το ποστ μου ... Click to expand... μπαααα μην αγχώνεσαι!
vsklav AVClub Enthusiast 13 September 2012 1,119 Αθηνα, Κεραμεικος 22 May 2014 #46 Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Οπότε επιστρέφουμε στις λύσεις που αναφέρθηκαν πριν. Click to expand... δεν είναι ξεξάθαρο μη νομίζεις, πρέπει να το κατεβάσεις για να το διαπιστώσεις.
Re: Απάντηση: Re: wma lossless in mac os ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ said: Συγγνώμη, έχεις δίκιο. Οπότε επιστρέφουμε στις λύσεις που αναφέρθηκαν πριν. Click to expand... δεν είναι ξεξάθαρο μη νομίζεις, πρέπει να το κατεβάσεις για να το διαπιστώσεις.